2777
2789
عزیزم خودت چرخ بخر چرخ کن گوشتو قصابی پی و... قاطی گوشتای چرخیش میکنه بد میشهمن کلا از همون اول چرخ ...

راستش از چرخ خیلی میترسم.از بچگی تو خونه ما چرخ گوشتو و سبزی خورد کن فلزیا قدغن بود🙄😀خودمم یه مدت به دلایلی بیمارستان که بودم میدیدم بچه ها دستشون تو چرخ رفته حالا بچه هم نه ها ۸ ساله ۱۰ ساله اصلا موند تو ذهنم به مامانم گفتم چرخ و سبزی خورد کن نمیخوام،غذا ساز خوبیم گرفتم ولی سبزی و گوشتو خوب چرخ نمیکنه.

همسرم خودش پیش قصابه وامیسته آشناس  مثلا یه دست خریده بود اونو چرخ کرد دیگه چیز اضافه نزد

بهش گفتم قلماشم بردار بیار خودش میدونه میاره ،مثل شما میپزم خیلی خوب میشه.یکی از وعده های مورد علاقمونه😀😍😍

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت پوران جان عزیز ❤️من کوچیک شما هستم ❤️من در خدمتتونم عزیزم ❤️ چشم دوست عزیزم نقاش جان پیامت ر ...

چشم عزیزم حتما ان شالله شرکت میکنم اصلا مگه میشه اینجا رو کنار گذاشت، این روزها حدودا دو هفته است که درگیر بیماری پدرم هستم و از تمام دوستان میخوام برای برطرف شدن مشکلشون دعا کنن.

فعلا یه نکته مهمی رو دوباره میخوام یادآوری کنم برای دوستانی که بیمه ندارن، عزیزانی  خواهش میکنم حتما حتما حتی اگه خودتونو نمیتونید بیمه کنید همسرتون بیمه باشن تا شما و فرزندانتون هم تحت پوشش ایشون قرار بگیرید، 

خدا نکنه پاتون به مراکز درمانی برسه که در صورت بیمه نبودن هزینه ها سرسام آوره.

پدر من متاسفانه به خاطر غفلت و سهل انگاری دوران جوانی از شرکت دولتی و با سمت نزدیک به مهندس اومدن بیرون و رفتن سراغ شغل آزاد و با وجود همه اصرارهای مادرم بیمه رو ادامه ندادن😟😟😟 هر چند در حال حاضر وضع مالیشون بد نیست ولی بودن بیمه درمانی و حقوق بازنشستگی کمک بزرگی میشد براشون.

این روزهای دوران مینسالیشون متاسفانه با یک سری بیماریها مواجه هستن و خب چون بیمه ندارن هر جا میریم آزاد حساب میشه، ویزیتهای متخصصها که بالاست، هزینه های جانبی مثل ام آر آی و آزمایشگاه و سونو و دارو واقعا زیاده، 

یه ویزیت و چند تا کار جانبی و هزینه رفت و آمد چون همش باید با اسنپ یا دربست بریم و بیاییم هر دفعه سه الی پنج میلیون میشه. 

حالا من با اینکه از طرف همسرم بیمه بودن ماه پیش همونطور که قبلا گفتم خودم تونستم بیمه بشم، و در حال انجام کارهای اداری گرفتن کفالت برای پدر و مادرم و بیمه کردنشونم تا حداقل بخشی از هزینه های درمان جبران بشه، ان شالله جور بشه و در انجامش موفق بشم.

مرسی عزیزم حرفات واقعیتهنمی دونم چکار کنماتفاقا دنبال پول بود عقرب پرورش بدههر کار کنم عاشق حیواناته ...

عزیزم گفتی عاشق حیواناته پس باید یکاری کرد از همین پول دربیاره

یبار تو تاکسی نشسته بودم یه اقای سن و سال‌داری هم جلو نشسته بود و با راننده هم یه اشناییتی داشت

راننده از کسب و کارش پرسید، اقا هم گفت پرورش خرگوش مینی لوپ داره و توضیح داد که خرگوشاش همشون شناسنامه‌دار و سالمن چون خیلی بهشون رسیدگی میکنه و فقط هم برای تهران فروش داره(ما شهرستانیم) 

حتی گفت مشتری خودش میاد و خرگوشا رو میبره و اون اقا زحمتی برای ارسالش نمیکشه

البته قطعا سختی‌ها و زحمات خودش رو داره اما در کل راضی بود از کارش

الان که بازار پت حسابی داغه، چرا چیزیو انتخاب نمیکنه که فروش خوبی داشته باشه؟

به نظرم بهش ایده بده، هلش بده تو مسیر علاقش به پول برسه 

حتی میتونه در کنارش لوازم جانبی یا فانتزی حیوانات هم بفروشه

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊
جدا؟پس عصری برم بخرم حتما👍🌷همسرم هی منصرفم میکنه که اینا پیرن بو میدن سفتن میگم بابا چرخی چه فرقی ...

نه عزیزم منم حساس بودم رفتم فروشگاه فامیلی جلوی خودم گوشت رو تیکه کرد آوردم خونه هم کبابش عالی بود هم چرخ‌کرده هم تو خورش

سنگدان هم من کلا خیلی دوست دارم اصلا قاطی گوشت نمیکنم همینجوری میخورم

منبع ورزشی خیلی خوبی هست

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
بچه ها شما چرخکرده از کجا میگیرید؟ما فقط گوسفندی میخوریم،گوساله بهمون نمیسازهحالا سری قبل شوهرم رفته ...

عزیزم فروشگاه فامیلی یا کوروش بخر بسته ی دو کیلویی حدودا ۷۰۰تومن کیلو ۳۵۰

به نظر منم به حرف چنتا خانوم گوش نکن و خودت یکبار امتحان کن😉

نه تهران نیستم بوشهرم ولی خب میگم راحت برشون داشت ازم شما جاهای دیگه رو برو سر بزن برمیدارند بالاخره ...

عزیزم تو شهر بوشهر کجا طلا دست دوم دارن

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157
نوش جانتون باشه عزیزممم😍منم کباب لقمه ای باچرخ کرده مرغ آماده میکنم فریزمیکنم فقط سرخ کردنش میمونه ...

من هم همبرگر و چیکن برگر خودم درست کردم گذاشتم تو یخچال که خیلی کمک کننده است 

ما هفته ای یک بار می ریم رستوران و کافه که هر بار حداقل یک ت میشه اما می خوام سعی کنم این رستوران رفتن بشه دو هفته یکیار 

اما عوضش خودم خونه خیلی متنوع غذا درست می کنم همیشه از شب قبل می دونم فردا چی می خوام درست کنم 

شما بخر به همسرت بگو ۸۰۰ خریدم کیلوییپولشو بردار واسه خودت😁

من همه خریدامو با همسرم میرم چون بچه کوچیک دارم،پس انداز مخفی و ...هم با همسرم  نداریم چون اول فقط همین یه شرطو گذاشت که هیچ موردی مخفی بینمون نباشه.

فقط باید مخشو بزنم ببرمش خرید😄

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
2810