2777
2789
چند قسطه گرفتی عزیزم

۴ قسط هست عزیزم کلا قسط اول رو موقع ثبت میدی برات می‌فرسته میوگلد میتونی حضوری بری تحویل بگیری من حضوری رفتم توی پاساژ دیدار میدان بهرود سعادت‌آباد

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چون به حیوونا علاقه داره اگه بتونه یه حیوونی که به راحتی خرید و فروش میره پرورش بده خیلی خوبه ...

کار با حیوانات باید یا جا بزرگ باشه یا به عنوان کار دوم

شوهرم خیلی مرتب و ژاپنی کار میکنه با حیوانات که واقعا عاقلانه نیست

خاک هاصافففففففففففف

مرتببببببببببب

دخترم عاشقتم
کار با حیوانات باید یا جا بزرگ باشه یا به عنوان کار دومشوهرم خیلی مرتب و ژاپنی کار میکنه با حیوانات ...

عزیزم چرا اجازه دادی از کار دولتی بیاد بیرون؟امکانش نیست دوباره برگرده؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام به نازنینان❤️سه شنبه این هفته میشه هفته ۳۰ از هفته ۵۲مبلغ پس انداز ۳۰۰ هزار تومنبا مبلغ چهار می ...

عزیزم شما این  پول هفتگی رو چطور پس انداز میکنید که ارزشش کم نشه تا عید ؟

من خودم ریختم تو صندوق لبخند فارابی که یه سود هم بهش بخوره ولی نمیدونم کار درست چیه 

سلام دوستان برادرم و خانومش امروز رفتن طلا خریدن اندازه ۹۰میلیون کلا ۱۹گرم و ۶۵۰سوت طلا هم گرمی ۳۶۴۰ ...

بله عزیزم ۲۶ درصد حساب کرده 

برای طلای نو هم زیاد هست

کاش برن بهش بگن

اسی ببخشید میشههه تاپیک اخرمو ببینید خواهرا🥲🙏واجبه و درمورد کار

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
سلام عزیزم ایشالا به سلامتی چرخش براتون بچرخه ودرامد عالی داشته باشید با نیسان اگر دوست داشتید میشه ...

خیلی ممنون عزیزم....بانیسان الان ک این چند ماه اثاث کشی منزل انجام میداد همسرم یه برنامه بود اسمش ترابرنت هست بااون بارمیگرفت واسنپم داره بااونم گاهی اوقات میره البته هنوز خودش جانیوفتاده اگه بشناسنش زنگش میزنن ولی خب فعلا به یکی سپرده که بانیسان بره پالایشگاه اگه خدا بخواد...

عزیزم چرا اجازه دادی از کار دولتی بیاد بیرون؟امکانش نیست دوباره برگرده؟

یه بار پارسال اینکارو کرد بعد دو ماه اینقدر زنگ زدن رفت امسال دیگه نامه تسویه حسابش اومده دو ماه پیش اخراجش کردن 

اصلا گیر کردم حسابی 

منو راهنمایی کنید با این بشر چکار کنم؟

دخترم عاشقتم

من اشتباه کردم 19 گرم طلا فروختم رفتم خونه رهن کرد حلزون ریخت

الان هر کار می کنم جمع نمی کنه 

اونجا پاتوق شده با دوستاش 

آمارشو از داداشش دارم می دونم خلاف نمی کنه

خودش رو با حلزون سرگرم کرده ولی خودم کردم که لعنت بر خودم باد

دخترم عاشقتم

✨﷽✨

✅چرا باید خدا را عبادت کنیم با اینکه از ما بی نیاز است؟

✍روزی جوانی نزد حضرت موسی علیه السلام آمد و گفت: ای موسی خدا را از عبادت من چه سودی می رسد که چنین امر و اصرار بر عبادتش دارد؟ حضرت موسی علیه السلام فرمود: یاد دارم در نوجوانی از گوسفندان شعیب نبی چوپانی می کردم.  روزی بز ضعیفی بالای صخره ای رفت که خطرناک بود و ممکن بود در پایین آمدن از آن صخره اتفاقی برایش بیفتد.

با هزار مصیبت و سختی خودم را به صخره رساندم و بز را در آغوش گرفتم و در گوشش گفتم: ای بز ! خدا داند این همه دویدن من دنبال تو وصدا کردنت برای برگشتن به سوی من، به خاطر سکه ای نقره نیست که از فروش تو در جیب من می رود. می دانی موسی از سکه ای نقره که بهای نگهداری و فروش تو است، بی نیاز است. دویدن من به دنبال تو و صدا کردنت به خاطر خطر گرگی است که تو نمی بینی و نمی شناسی و او هر لحظه اگر دور از من باشی به دنبال شکار توست.

🌟ای جوان بدان که خدا را هم از عبادت من و تو سود و زیانی نمی رسد، بلکه با عبادت می خواهد از او دور نشویم تا شیطان بر ما احاطه پیدا نکند و در دام حیله های شیطان نیفتیم... "وَ مَنْ‌ يَعْشُ‌ عَنْ‌ ذِکْرِ الرَّحْمٰنِ‌ نُقَيِّضْ‌ لَهُ‌ شَيْطَاناً فَهُوَ لَهُ‌ قَرِينٌ‌ " و هر کس از یاد خدا روی‌گردان شود شیطان را به سراغ او میفرستیم پس همواره قرین اوست (زخرف 36)

📚الانوار النعمانیه

🔮کپی و انتشار تمامی مطالب تاپیک هام آزاده🔮

2810