2777
2789
ای خدااا من همیشه دوست داشتم الگو باشم منو مثال بزنن ولی نه این تو مورررردا 😁😅 درس عبرت شدیم که.. ...

راستی،اتفاقا الگویی 

رها بودن و پای کار واستادن و پای عشقت واستادن حداقل برای من الگوئه. 

تو بی نهایت رهایی. ویژگی خیلی خاصیه. 

تو تاپیک برای همه دل میسوزونی، راهنمایی میکنی، تا به حال ذره ای حسادت ازت ندیدم، ذره ای مقایسه ازت ندیدم، سرت به کار خودته، به قول خودت رفتی یه شهر کوچیک، اونجا بودی ذره ای مقایسه ازت ندیدم، جابجا شدی اومدی به قول خودت از صفر شروع کردی، یکبار ندیدم یه حرفی بزنی که مقایسه ای باشه، ناراحتی باشه، فقط دنبال عمل کردنی. دنبال جلو بردن زندگی خودتی. به کار هیچ کسی کاری نداری. رهایی. 

الان اینجا یه وامی/خریدی بلد باشی صدت رو برای همه میذاری. 

کاری نداری مثلا طرف مولتی میلیاردره یا آدم معمولی. در حالیکه شاید یکی بگه به من چه، فلانی پنج تومن، پنجاه تومن، ... پول خوردشه.

یکی بگه خونه خریدم پونصد میلیارد،ماری الان این سرویس سیصد گرمی که میخوام بخرم موقع محضر رفتن بندازم🤣 به نظرت خوبه یا نه، راهنمایی میکنی 

دلت خیلی بزرگه

تو بی نهایت تو پخش کردن اطلاعات، زمانی که خودت تو بحرانی، بخشنده ای. از این الگو بهتر؟؟

تو این تاپیک همه حرفی زده میشه، من واقعا قلب آدمهابی که تو شرایط سخت تلاش میکنن، با خوشی بقیه خوشحال میشن رو میبوسم. این ویژگی قیمت نداره. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی،اتفاقا الگویی رها بودن و پای کار واستادن و پای عشقت واستادن حداقل برای من الگوئه. تو بی نهایت ...

چقدر حرفاتون قشنگ و دلچسبه😍

بمب انرژی هستین واقعا❤️

کاش افرادی مثل شما پایه ثابت باشن و بیان برامون بنویسن 

من خیلی گزارش نمیدم ولی میخونم تاپیکو 

این صفحات اخر خیلی خوب بود

سلام بچه ها،ازتون مشورت میخوام،لطفا لطفا لطفا نظرتون رو بگید و انشالله خیر بیاد تو زندگیتونبچه ها ما ...

به سلامتی و دل خوش خرید کنید

اول گاز و سبنک و هود و شیرآلات ... این چیزها رو بخرید 

ولی پرده و پادری و ست سرویس و فرش و مبل و.لوستر و ...بقیه اکسسوری ها رو بعدا که باز سازی  تمام شد خرید کنید تا بتونید با رنگ های دیوار و کابینت و در ها هماهنگ کنید 

سعی کنید لوازم دکوراتیو رو از بزرگ و مهم تر خرید کنید تا به لوازم کوچک تر برسید تا هم هارمونی رو رعایت کنید هم از سایز و کارایی اون مطمئن میشید هم  خونه رو با وسایل الکی پر نمیکنید

منم باشماموافقم عزیزم اما فریزکردن ۳تا۶ماهه اونقدرارارزش موادغذایی کم نمیکنه مخصوصا مخصوصا مثل من شر ...

دقیقا عزیزم درست میگی👌❤همون ۳ ماه درسته.

ولی من چون خودمو  میشناسم سر به هوام خیلی تلنبار نمیکنم.مثلا همین آب قلم یهو یادم میره اینو داشتم.یا ترشی سالای اول ازدواجم درست کردم مونده بودم چیکارش کنم تموم نمیشد

چند وقت پیش گفتم همینجا تو جو اطرافیان چند سال قبل رفتم کلی آلبالو فریز کردم بعد از مزش خوشم نیومد انقددددر موند تو اون فریزر که عین نامه عملم هر سری فریزر باز میکردم اون بود که متاسفانه چند ماه قبل یه روز ریختم رفتش🤦‍♀️

ولی کاملا درست میگی قشنگ درکت میکنم بچه کوچیکو و شاغل بودن من همش از بیرون غذا میخریدم این ماه روش بچه ها خیلی کمکم کرد.تازه رفتم تو فکر جوجه و کوفته فریز کردن

در حال یادگیریم تو این تاپیک

خودمم یه مقدار هویج و لوبیا سبز فریز کردم چون فصلش تموم میشه،ذرت و نخود همیشه دارم.فلافل درست کردم گذاشتم.گوسفند که هر ۶ ماه میکشیم میزارم.مرغم هر سری ۲ تا ۳ کیلوییشو میزارم.

با انرژی مثبت معصومه جون ۴ کیلو سبزی قرمه و یک کیلو کوکو و آش گرفتم منتظرم پیک بیارن برام👌

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
مرسی عزیزم حرفات واقعیتهنمی دونم چکار کنماتفاقا دنبال پول بود عقرب پرورش بدههر کار کنم عاشق حیواناته ...

عزیزم چون به حیوونا علاقه داره اگه بتونه یه حیوونی که به راحتی خرید و فروش میره پرورش بده خیلی خوبه 

الان تو محله ما یه قسمتش خیلی پرت و کم رفت و آمده کلا 4_5 تا مغازه بیشتر نیست لذا اجاره ش خیلی کمه یه بنده خدا یکی از مغازه ها رو اجاره کرده و پرورش پرنده مثل عروس هلندی و مرغ عشق و.... اینا زده روزی دوبار بهشون سر میزنه و کارایی که باید بکنه انجام میده 

اتفاقا همسر من هم به حیوونا علاقه داره خونمون ویلایی ِ و یه حیاط کوچیک داریم چند جفت کبوتر داره 

چند شب پیش بهش گفتم تو که از کفتر سر در میاری و علاقه داری بیا به عنوان شغل دوم بهش نگاه کن  پرورش بده و تو دیوار بفروش، چیزی نگفت ولی احساس کردم دوست داشت این کارو

یه نمونه دیگه هم یه نفر تو روستا یه جای خیلی ارزون اجاره کرده و پرورش ماهی زینتی زده 

من نمیشناسمش و نمیدونم درآمدش چطوره ولی الان حدود دو سال میشه که اونجاست

سلام رویا جون،عزیزم برا منی که چالش هفتگی پول رو الان میخوام شروع کنم،باید چکار کنم و هفته ای چقد بز ...

سلام عزیزم شما میتونید از همین الان شروع کنید

ما از هفته ای ده هزار شروع کردیم 

هفته دوم میشه ۲۰ هزار

سوم سی هزار

چهارم چهل هزار

پنجم پنجاه هزار

ششم شصت هزار

و

و

به همین ترتیب بر اساس عدد هفته پول تعیین میشه. 

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
سلام به خانومای گلامروز سه شنبه و هفته ۲۹ از هفته ۵۲ هستشمبلغ پس انداز ۲۹۰ هزار تومن با مبلغ قبل که ...

سلام به نازنینان❤️

سه شنبه این هفته میشه هفته ۳۰ از هفته ۵۲

مبلغ پس انداز ۳۰۰ هزار تومن

با مبلغ چهار میلیون و ۳۷۰ هزار قبل

میشه: چهار میلیون و ۶۷۰ هزار تومن

پاینده باشید🤲

@rokin    

سلام عزیزمالان این هفته چقد باید کنار بزارید؟۲۵۰ درسته؟

سلام

نه. الان که هفته ۳۰ هستیم باید ۳۰۰ هزار کنار بذاریم. 

هفته بعد که هفته ۳۱ میشه، باید ۳۱۰ هزار کنار بذاریم

اگه نیاز به توضیحه که بیشتر توضیح بدم

2810