2777
2789
[QUOTE=353107685]اما جسارت نباشه من یه نکته ای رو وسط صحبتاتون بگم متاسفانه تو جامعه کار کردن با موت ...

کار دولتی ۱۹ سال سابقه رو ول کرد 

کار با موتور خیلی سخته که

تو گرما سرما

خدا نکرده خطر تصادف

این مردها کی میخوان عاقل بشن 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون مهربون❤چقدر شبیه منی اتفاقا خودمم ب فکر خرید صندلی افتادم هنوز فرصت نکردم بخرم چون صندلیهای ای ...

عزیزم منم کارمندم...روزی 8 -9 ساعت پشت میز نشسته....اینقدر غرق کار میشم که سرم میره توی مانیتور...قوز پیدا کرده بودم...زانو درد شدید

طوری که راه میرفتم زانو هام صدا میداد..خیلی ناراحت بودم...هی میگقتم وای پیر شدم...زود بود...من گناه دارم  

تا اینکه به توصیه یکی از همکاراهای آقا...که خودش مربی باشگاه بود ...من رفتم باشگاه رشته پیلاتس ثبت نام کردم

و دریچه جدیدی از جهان به روی ام گشوده شد  

توی فاصله یک ماه تمام اون دردها از بین رفت....الان حدود 14 ماه که پیلاتس کار میکنم...چهارسررانم تقویت شده..قوزم رفع شده...که باعث شده قدم بلندتر شه

بیفور افتری شدم واسه خودم...

عاشق ورزش کردن شده ام...به هیچ وجه دیگه ترکش نمی کنم...زانو درد و کمر درد به دلیل ضعیف بودن عضله های شکمی و چهار سر ران...اینا تقویت شن...تمام درد ها میرن....برای من که اینطور بود.....ای کاش قبل از خریدن صندلی و رفتن دکتر....ورزش رو شروع کنید

میدونم پستم نکته ریالی نداشت....ولی سلامتی بالاترین ثروت.ماچ به کله تون  

سلام دوستان گلم 

روزتون بخیر باشه 🥰 

معصومه جون من از بابت پس انداز و خرج خونه خیلی تونستم خوب مدیریت کنم و به نظرم موفق بودم ،واقعا ممنونم از راهنمایی های بی نظیرت عزیزم🌹❤️

الان هم یه سوال دارم 🤔 

باکس بندی چطور انجام بدم ؟برنامه خاصی داره نصب کنم؟؟

قربونت برم گفتم که از اواخر شهریور ماه همسر من بیکار میشه تا اواخر اسفند ماه ....اکه کاری هم داشته ب ...

خیلی به من کمک کردی خداخیرت بده معصومه جون نیازدارم به امیدخداامسال فریز کنم

شماهم منودعاکن❤️

خیلی ماهی🥰

فقط هویج برای خورشت تفت بدم فریزکنم یاخام؟بعدبرای خورشت هویج باچی هویج هارو رشته میکنی؟رنده میزنی

الهی ربی ومن لی غیرک💖
ای خدااا من همیشه دوست داشتم الگو باشم منو مثال بزنن ولی نه این تو مورررردا 😁😅 درس عبرت شدیم که.. ...

ماری 

این جمله من ازدواجی نبودم، رو ولش کن 

تو الان وسط ازدواجی 😁 

فایل خداحافظی رو ببند، بکوب زندگی رو مدیریت کن، دور از جونت سلیطه شو، بالا سر قصه واستا 

بعد نشد برو فایل رو از اون جایی که قایم کردی بیار بیرون 😁😉 

آره، من همیشه همینو میگم، میدونم حداقل چند ماه حتی اجاره خود مغازه هم در نمیاد 

قشنگ باید پول یه سال اجاره رو نقد داشته باشی 

واسه همین انقدر با مغازه اجاره کردن تو اول کاسبی مشکل دارم،میدونم چه خبره. 

انشالله براتون بگرده.‌ بازار باشه😁

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
راستی عصاره قلم هم میخوام فریز کنم.البته من هر چیزیو کم در حد یک ماه میزارم به نظر خودم میگم زیاد بم ...

منم باشماموافقم عزیزم اما فریزکردن ۳تا۶ماهه اونقدرارارزش موادغذایی کم نمیکنه مخصوصا مخصوصا مثل من شرایطش بشه مجبوربشی ازبیرون غذابخری وباحرص وجوش یه غذاساده وابکی بزاری همون بهتره فریزکنی ،سنگین ورنگین دربیاری غذات کامل بشه

پارسال من اینوتجربه کردم شرایطی پیش اومدواقعا به هیچی نمیرسیدم حال خودمم خراب چون اهل فریزر پرکردن نبودم خیلی میلنگیدم 

مخصوصابچه دارم باشی شاغلم باشی دیگه فاجعه

همسربیچاره ۷شب میرسید من هول هول چندتیکه مرغ انداخته بودم توآب بلکم بجوشه

بحث اقتصادیش هیچی ازنظر سلامتیم عقب افتادم

الان باصبروحوصله مایحتاج ۳تا۶ماه فریزکنید خیلی عقلانی تره ان شاالله به دل خوش وتن سلامت همش مصرف بشه❤️

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810