2777
2789
معصومه جون ازتون خواهش میکنم لطفا برا کسایی که میخوان مثل شما انرژی داشته باشن وبه کاراشون بیشتر برس ...

سلام عزیز دلم ❤️ صبح عالی متعالی 

چالش هفتگی پنج شنبه ها که سر جاش ...تمیزی برای یه قسمتی از خانه 

حالا اگه روزانه میخواین سعی میکنم یه ساعتی رو عنوان کنیم با دوستان ❤️اون ساعت رو همگی بلند شیم به خونه زندگی برسیم 

با آهنگ بابک افرا ...بگو ببینم خانم خوبی خوشی آروم😍خیلی کیف میده 

حالا ساعتش رو مشخص میکنیم حتما 

اونم فقط و فقط به خاطر گل روی شما عزیزم ❤️ 

[QUOTE=353107685]اما جسارت نباشه من یه نکته ای رو وسط صحبتاتون بگم متاسفانه تو جامعه کار کردن با موتور رو بد جلوه دا ...[/QUOTE

سلام عزیز دلم من کسر شانم نیست بره موتور 

همسرم کار دولتی با 19 سال سابقه داشت 

همه چیز مرتب و عالی 

الان با موتور کار می کنه راه رو بلد نیست

بیشتر از 500 در نمیاره  و هر روز یه جایی خرابه میبره تعمیر 

اتفاقا  بهتون درخواست دوستی دادم هر کار کردم نشد پیام بدم

می خواستم رازشو همسرتون بهم بگن چکار کنه کجاها بره که بهتر پول در بیاره 

ممنونتم

دخترم عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش می کنم عزیزم ❤️چشم خب اون دسته عزیزانی که خواستن بودن براشون بنویسمچی ها گذاشتم به فریزر🌸ده ک ...

سلام معصومه جون

خانم اجازهههه چند تا سوال دارم✋

✅پیازا رو سرخ کردی و فریز کردی؟

✅کوفته هاتو چجوری درست میکنی؟آخه گفتی خام ولی اون کوفته ای که من بلدم برنج و لپه و ایناشو باید پخت و دلمه؟

✅بادمجون من چند بار فریزری خوردم یه حالتی بود نرم و سیاه و بی مزه،شما چکار میکنی که اونجوری نشه؟

من دیروز منتظر بودم شما بیای دیگه خوابم برد😄

بچه ها چند روزه انرژیم افتاده حالم خیلی بده (گفتم قبلا بخاطر بیماریای زیاد و مشکلاتم سابقه داشتم) از محل کار گفتن حقوق اشتباه بهتون وادیم میخوان کم کنن حدود ۱۰ تومنی میشه از اول سال😑دیگه مجبور شدم آرامبخش بخورم.چند روزی اصلا حوصله آشپزی نداشتم ولی به خودم غلبه کردم گفتم تو هدف داری هم خونه خریدن هم اینکه بخاطر سلامتی کلا اسنپ فودو از زندگیم حذف کردم پیروز شدم و هیچی از بیرون نخریدم

بجاش امروز رو مرخصی گرفتم و تا شنبه هم نمیرم👌 ولی بچمو فرستادم مهد ،میخوام تا ظهر که میاد فیلم ببینم،قهوه بخورم .خونه رو جمع کنم سبزی بخرم خورشتی سرخ کنم و کوکو و آشی.حساب کردم خورد شده با پاک نکرده خیلی فرقش نیست.خورد شده میخرم

دکور خونه رو جا بجا کنم.وسایل اضافی بریزم دور و برای خودم گل بخرم🌷🌷

لوبیا و نخود خیس کنم بزارم فریزر

شبم همسرم بیاد بریم مرغ و ماهی بخریم هم جوجه کنم هم برای خورشت

البته سمت ما زمستون خیلی گرونی نمیشه فقط سبزی بد گیر میاد

مرسی معصومه جون دوست خوبم و بقیه بچه هااا❤❤

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
یا خود خدانزدیک ۱۵۰ کیلو مواد خوراکی فریز کردی؟؟؟هر ماه ۱۰ کیلو هم از مواد فریزرت رو استفاده کنی ۱۵ ...

قربونت برم گفتم که از اواخر شهریور ماه همسر من بیکار میشه 

تا اواخر اسفند ماه ....اکه کاری هم داشته باشه به زور بخوایم

یه قسمتی از قسط و قرعه هارو ردیف کنیم 👌

تو اون فصل من دیگه دغدغه ی آنچنانی ندارم .اگه از اول تاپیک با من همراه باشی سال ..۴۰۱...برای دو ماه همسرم فقط نهصد هزار تومن خالی پول آورده بود به عنوان خرجی خانه 👌 اینجا هم عنوان کردم اگه دوستان خاطرشون باشه 

درسته پول اجاره ها بود الحمدالله ولی اونا هم می‌رفت برای قسط بانک و قرعه هایی که گذاشته بودم و چک هایی که برای وسایل خونه نویی کشیده بودم 👌

با نهصد هزار تومن جور خرج زندگی رو میکشند ؟به زور خرج نون و تخم مرغ  خالی ..دو ماه بشه  👌

خب پس منظور عزیزم هرکس به شرایط زندگی اش نگاه می‌کنه عزیزم ❤️ 

الان صد و پنجاه کیلو زیاد به نظر میاد در حالیکه من دایم از شهرستان مهمان دارم ..به خاطر دکتر اینا زیاد میان ....اومدنی هم شب رو میمونن کم کم تو خونه ی من سه وعده میمونن ...

مهمان شهر خودمون به کنار 👌 من اگه فکر اینارو نکنم ...یا به قولی تنبلی کنم ...تو فصل سرد سال باید به سختی بگزرونیم 

که تبریز رو با جاهای دیگه ی شهر مقایسه نکنید خیلی خیلی سرد میشه که همه چی چندین برابر گرون میشه 👌 از همه مهمتر تند تند نمیتونی بری بیرون برای خرید 

سردی هوا از الان که شهریور ماه هست به قدری زیاد که  شب ها پنجره هارو می‌بندیم ...جمعه به بچه ها قول دادم که میریم پارک ...شام می‌بریم ❤️

ساعت نه رفتیم ...تا از ماشین پیاده شدیم ...بچه ها گفتن سرد چقدررر هوا 

یه ساعت به زور نشستیم ...بعد دیدم بچه ها آب ریزش دماغ دارند زود بلند شدیم ساعت ده و ربع به خاطر بچه ها برگشتیم 

حالا شهریور ماه ....منظور فدات شم هرکسی به خوبی قبله ی زندگیش رو می‌فهمه 

منم فقط برای دوستانی که گفتن ایده میخواییم نوشتم ❤️

هزار ماشالله به جونت عزیزم سلامت و شاد استفاده کنید معصومه جونم قبلا شما گفته بودی جو میپزم میزارم ...

فدایی داری عزیزم ❤️ نوش جونتون 👌 خدا عزیزانتو برات نگه داره 

حواسم هست ها عزیزم سوال پرسیدی ازم ....چون از صفحات عقب به ردیف میام ...به سوال تو هنوز نرسیدم ...و الا حتما جواب خواهم داد ❤️😘اعلانات آخر صفحه هارو باز میکنم چند تایی جواب میدم ...مابقی رو از عقب مرتب میام ❤️

@یاس_بیوتی    

پستتو پیدا نکردم دیروز خوندم خیلی ناراحت شدم چون خودمم بارها و بارها اینو از زبون پزشکام شنیدم ولی خدا رو شکر لطف خدا به من و خانواده ام بود که هنوز اینجام و رسالتی که دارم برای خدمت به مردم

و عمیقا به اون حدیث پیامبر اکرم رسیدم که میفرمایند براى دنيايت چنان كار كن كه گويى تا ابد زنده خواهى ماند، و براى آخرتت چنان كار كن كه گويى همين فردا مى ميرى. روزگار دو روز است؛ روزى به كام تو و روزى به زيان تو. چون به كام تو بود، سرمست مشو و چون به زيان تو بود، غمناک مباش؛ زيرا هر دو مايه آزمايش توست...

بسپر به خدا من مطمئنم چیزیت نیست.منتظر خبر سلامتیت هستم بی خبرمون نزار❤

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
حرفتون درسته من این سری سه تا بسته نودل و ی بیسکوعیت و تن ماهی وسوسیس و کالباس و... اینا ب سبد خریدم ...

ریحانه جون اگر برنامه غذایی نداری بنویس عالیه 

یه لیست متنوع از غذاها بنویس بعدش برای برنامه غدایی از روی اون نگاه کن و وعدهای هفتتون رو بنویس

با این روش من این هفته کلا یه وعده برنج درست کردم

چون برنامه دارم دیگه میدونم قرار چی درست کنم 

من از این تاپیک یادگرفتم و سبزی خوردن هم وارد برناممون شد قبلا زیاد اهلش نبودم

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
قربونت برم گفتم که از اواخر شهریور ماه همسر من بیکار میشه تا اواخر اسفند ماه ....اکه کاری هم داشته ب ...

معصومه جان خدا به زندگیت برکت بده 🙏

هر کس میتونه بر طبق زندگیش از کدبانوی شما ایده بگیره

وقتی خودمو با شما مقایسه میکنم حس میکنم خیلی تنبلم

عزیزم یه سوال داشتم گوجه ها رو چطور فریز میکنید ؟ 

خدا بخواد میخوام منم  امسال گوجه بگیرم 

سلام معصومه جون🥰😍😍🥰🥰فک کنم من تو چالش پیاده روی نفر اول باشماز اونجایی که تصمیم به درس خوندن گر ...

سلام دوست قدیمی من ❤️عزیز تر از جانم ❤️چقدر خوشحال شدم پستی ازت دیدم 

باریکلا بهت خانومم واقعا بهت افتخاررررر میکنم 

کار هرکسی نیستا واقعا اراده میخواد 👏👏👏

باریکلا به همت و تلاشت 👏👏👏

واقعا خانوم به تمام عیار بودی 

دستاورد مالی نداری هیچ اشکالی نداره عزیزم ❤️ 

شاید شرایط زندگی ات اینو مجاب کرده 

انشالله اونم حتما درستش می‌کنی 

همین که لاکپشتی وار حرکت می‌کنی و میگی پیاده میرم  برام ورزش بشه و هم  سیو پول کنم ...غنیمت 👌یعنی همتشو اراده ی جمع کردن رو داری 👌فقط شرایط باهات یاری نکرده 

که بازم میگم هیچ اشکالی نداره...همون مورچه وار حرکت کن 

انشالله یه روز هم بیای از دستاوردهای مالی ات برامون می‌نویسی 

هر چند برای من واقعا افتخار آفرین بود 👌 باریکلا بهت ❤️

سلام معصومه جونخانم اجازهههه چند تا سوال دارم✋✅پیازا رو سرخ کردی و فریز کردی؟✅کوفته هاتو چجوری درست ...

راستی عصاره قلم هم میخوام فریز کنم.البته من هر چیزیو کم در حد یک ماه میزارم به نظر خودم میگم زیاد بمونه اثرش میره

و برای اولین بار کالباس درست کنم.مدتهاست بخاطر کیفیت بدش نخوردم درست کنم ببینم چطور میشه.چند روز قبل یکی از اقوام همسرم زنگ زد که دوستم کالباس خونگی درست میکنه کیلو حدود ۳۰۰.همسرم گفت بخریم گفتم چمدونی کجاهای مرغو چرخ کرده آخه

حالا خودم درست کنم مطمئنم نصف این قیمتم نمیفته برام.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
خواهش می کنم عزیزم ❤️چشم خب اون دسته عزیزانی که خواستن بودن براشون بنویسمچی ها گذاشتم به فریزر🌸ده ک ...

سلامممم منم یه گزارش بدم

اول اینکه خب من کلا دو ساله جدا زندگی می‌کنم 

ساعت کاریم خیلی بالاست و خیلی اهل بیرون و مسافرتم بنابراین تا مدت‌ها همیشه غذا از بیرون می‌گرفتم و درست نمی‌کردم حتی تصمیم داشتم پکیج‌های غذایی سلامت بخرم که حداقل غذای مفید بخورم

با وجود اینکه خودم تو کار ورزش بودم و آشپز حرفه‌ای رستوران بودم ساعت کاری بالا و تنبلی دست به دست هم داد منو کلا از زندگی اصولی انداخت

دیگه از عید امسال تصمیم گرفتم روند زندگیم رو عوض کنم چون برای سلامتیم دیگه بد بود انرژیم کم شده بود

ماه پیش فریزم رو برای زمستون پر کردم

٧ کیلو گوجه پوره

۵ کیلو لوبیا سبز درسته کنار غذا میذارم

٢ کیلو لوبیا خرد شده برای لوبیا پلو

٢ کیلو ذرت دون کردم برای کنار غذا

٣ کیلو بامیه

١٠ کیلو اسفناج مونده که اونم این هفته انجام میدم عاشق اسفناجم

بادمجان سرخ کرده سبزی سرخ‌کرده خواهرم زحمت کشید بهم داد

مرغ و گوشت و ماهی و میگو هم دو ماه یکبار میخرم

خانوما واقعا خدا بهتون قوت و سلامتی بده پدرم درومد تا تموم بشن😂😂😂😂

حالا نمی‌دونم چون اولین بارم بود انقدر سخت بود یا کلا خیلی کار سختیه

همیشه گفتم خانه‌دار بودن سخت‌ترین کار دنیاست ایشالا همیشه سلامت باشین❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
مادرخانومی جان یک مورد دیگه هم برای کمردردتون بگم من اون موقع که کارمند بانک بودم صندلی که باید روی ...

ممنون مهربون❤

چقدر شبیه منی اتفاقا خودمم ب فکر خرید صندلی افتادم هنوز فرصت نکردم بخرم چون صندلیهای اینجا هم استاندارد نیستن. 

بالاخره اینم ی جور پس انداز برای سلامتی هست😁

این گوشواره هم خریدم برای چالش طلا

هدف من خرید طلاهای زینتی هست که استفاده کنم

گوشواره و انگشتر خریدم 

یه گردنبند و بنگل تو لیستم مونده تا تموم شه🥰🥰🥰🥰

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810