2777
2789
درست میگی عزیرم متاسفانه اصلا ورزش نمیکنم یکماه بخاطر ارز اربعین خیلی فشردع کار کردیم و همش نشسته از ...

مادرخانومی جان یک مورد دیگه هم برای کمردردتون بگم من اون موقع که کارمند بانک بودم صندلی که باید روی اون مینشستم اصلا با ارگونومی بدن من سازگار نبود و روی اون راحت نبودم و خیلی وقتها ایستاده کار میکردم که خوب اونطوری هم یک جور دیگه اذیت میشدم دیگه رفتم خودم یک صندلی خریدم که روی اون راحت باشم .

همه میدونستن اون صندلی من هست و شماره اموال هم روی اون نمیزدن .

یادم هست ۲ تا شعبه اون صندلی رو هم با خودم بردم و بعدش هم که استعفا دادم آوردم خونه و تا چند سال پیش هم بود دیگه شکست . 😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم چالش هفتگی رو من نیستم ...اگه نظرتون همون ۵۲هفته ای باشه بگو دوستان برات کاربر مزرعه آفتابگ ...

معصومه جون ازتون خواهش میکنم لطفا 

برا کسایی که میخوان مثل شما انرژی داشته باشن وبه کاراشون بیشتر برسن چالش بزارید؟

مثلا من خیلی میخوابم و چون بچه کوچیک دارم به کارام نمیرسم و چون ادم هر چی پر انرژی تر باشه بیشترم پس انداز میکنه

خیلی خیلی لطف میکنید برامون چالش بزارید یا راه پرانرژی بودن رو بهمون بگید

معصومه جان منم یه سوال دارم من تازمستون یه مبلغی میاددستم اندازه اش معلوم نیست ولی شایددرحد600بشه پو ...

من باشم کار شما رو میکنم بعد خونه رو میفروشم یه ماشین و یه جای نیمه کار کوچیکتر میخرم و همینکارو ادامه میدم هم به ماشینم رسیدم هم یه کار خوب شروع کردم ولی اونجوری فقط یه ماشین دارید . شما خیلی خوشفکر ترید آفرین

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
معصومه جون یه سوال داشتم منمشما ک انقد کدبانویی و زحمت میکشی هم این همه کار هم قالیبافی و.. چطوری بد ...

مادر خانومی اگه تهران هستید برید پیش دکتر عبدلقیوم بفکین متخصص ستون فقراته

مطبش تو شهریار هستش

یکی از خواهرای من خیلی کمر درد شدیدی داشت اومد پیش ایشون که تشخیص دادن کمردردشون عصبیه و براش قرص اعصاب نوشت و اینکه حتما حتما برید ورزش پیلاتس و اب درمانی و توالت فرنگی صد درصد استفاده کنید و اگه وزنتون زیاده حتما وزنتون رو کم کنید

سلام دوستان 

برادرم و خانومش امروز رفتن طلا خریدن اندازه ۹۰میلیون کلا ۱۹گرم و ۶۵۰سوت 

طلا هم گرمی ۳۶۴۰ بوده بعد من حساب کردم ۲۵ درصد سود گرفته نزدیک ۱۸میلیون میشه 

دلم نیومد چیزی بگم ناراحت بشن ولی خیلی براشون ناراحت شدم 

بنظرتون زیاد حساب نکرده باهاشون طلا نو بوده ولی بنظرم خیلی سودش رو زیاد زده

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
سلام رویا جون،عزیزم برا منی که چالش هفتگی پول رو الان میخوام شروع کنم،باید چکار کنم و هفته ای چقد بز ...

سلام عزیز. دلم مدیریت چالش هفتگیمون فکر میکنم با کاربر @مزرعه_آفتابگردان   بود اگه اشتباه نکنم 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام خانوما خوبین شبتون بخیرمن صبح جواب چندتا ازمایش بردم دکتر و متاسفانه بهم گفت مشکوک به سرطانم و ...

عزیزم امیدوارم مسأله خاصی نباشه 

اما اکثر این بیماری ها برای غصه، حرص و غیره هست 

چون من خودم یک مدت درگیر سینه ام بودم نمونه برداری کردم دکتر گفت چیزی نیست 

و بعدش از تیروییدم نمونه برداری کردم که دکتر گفت سلول سرطانی بدخیم داره باید فوری جراحی بشه 

من هم از بعد این ماجرا دیگه سعی کردم رو خودم کار کنم 

خودم رو با کارهایی سرگرم می کنم که خیلی وقت برای فکر کردن به دیگران نداشته باشم 

چون به این نتیجه رسیدم ( حداقل در مورد بدن خودم) که ریشه همه ی بیماری ها از ذهن میاد 

پس چه بهتر که ذهن رو خودمون کنترل کنیم( اگرچه که خیلی کار سختیه)

سلام دوستان برادرم و خانومش امروز رفتن طلا خریدن اندازه ۹۰میلیون کلا ۱۹گرم و ۶۵۰سوت طلا هم گرمی ۳۶۴۰ ...

اگه برا زینتی گرفتن و قصدشون پس انداز و فروش نیستچه اشکال داره 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام دوستان برادرم و خانومش امروز رفتن طلا خریدن اندازه ۹۰میلیون کلا ۱۹گرم و ۶۵۰سوت طلا هم گرمی ۳۶۴۰ ...

چرا خیلی زیاد حساب کرده .

من خودمم چندتا طلافروشی تو محل پرسیدم معمولا ۲۰ تا ۲۰ درصد میکشن رو طلا خب این خیلی زیاده و من معمولا طلاهام رو از شهرری میخرم معمولا بین ۷ تا ۱۳ درصد .

من خودم برای طلای نو که معمولا هم سعی میکنم نو بخرم مگر استثنا ، بیشتر از ۱۳ درصد تا حالا روی طلا ندادم .

اصلا طلا فروشها وقتی ببینند شما حساب کتاب طلا سرتون میشه دیگه حواسشون رو جمع میکنن.

بطور مثال من و خواهرم هر دو به فاصله ۲ روز سرویس طلا خریدیم و با قیمت گرمی  ۲۸۵۰ ، دوتا سرویس ها بطور اتفاقی خیلی شبیه هم بودن ، سرویس من با وزن ۲۱ گرم و نیم ۶۸ تومن شد. سرویس خواهرم با وزن ۲۶ گرم ، ۹۰ ملیون شد . فقط ۴گرم و نیم بیشتر رو با اختلاف ۲۲ ملیونی خریده بود . فقط فرقش در این بود من ۱۲ درصد خریده بودم ، خواهرم ۲۲ درصد.

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤
سلام به همه من کاربر جدید نی نی سایتم ویجورایی خواننده خاموش بودم اول کل گزیده تاپیک مدیریت مخارج رو ...

سلام عزیزم ایشالا به سلامتی چرخش براتون بچرخه ودرامد عالی داشته باشید با نیسان اگر دوست داشتید میشه بگید با نیسان میخایدچکاری انجام بدید 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
2810