2777
2789
سلام و صبح بخیر دوستان عزیز صبح عالی متعالی ❤️ خب عزیزان با توجه با لایک های شما عزیزان ❤️ راجب چالش ...

سلام معصومه جون🥰😍😍🥰🥰

فک کنم من تو چالش پیاده روی نفر اول باشم

از اونجایی که تصمیم به درس خوندن گرفتم دو روز در هفته باید برم کلاس اگه با اسنپ برم کم کم ۱۵۰ تومن 

رفت و برگشت

من با تاکسی میرم روستای خودمون تاکسی ۲۵ میگیره من پیاده تا روستای بعدی میرم اونجا ۱۵ میدم تا مرکز شهر باز دوباره حدود یه ربع پیاده تاآموزشگاه.بعد کلاسم همین  تکرار

تو راه مغازه ها رو میبینم قیمت ها رو مقایسه میکنم

مثلا امروز تیشرت برلی پسرا  خریدم دونه ۱۰۰ برلی خودن برای باشگاه ۱۰۰ در حالی که جنسای زپرای تو روستا بالای ۳۰۰

در مورد کاهش وزن😍😍😍 از ۱۱۵ رسیدم به ۸۸.

سه روز در هفته باشگاه میرم باز تا باشگاه رفت و برگشت پیاده که اونم روستای دیگه هست😅

هر وقت حایی پیاده میرم همش تو ذهنمی میگم به قول معصومه هزار تومنم هزار تومنه

واقعا از وقتی رژیم گرفتم خرجی خونه تصف شده😅

ام

اگه درجریان باشی پسرا چونقدشون  کوتاهار از استاندارد بود  برم دکتر خوب و داروهاشون خیلی گرون  هر آمپول حدود ۷۰۰ تومن

امسال دستاورد مالی نداشتم تا الان🥺 ولی خوب خرحای دیگه دارم که تبدیل بشم به یه خانم تمام عیار ومادر نمونه

دوست شوهرم گفت برین انگور بیارین از باغم منم دو روز رفتم چیدم اوردم خودم  شیره درست کردن ۲۰ کیلو شیره مجاتی برام در اومد ولی کار خیلی سختیه یکمم ترش شده🤕 ولی خوب مهم خاصیتشه☺️

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
معصومه جون لطف میکنید اگه درباره این چالش هفتگی پول که هر هفته پله ای اضافه میشه بگید چکار کنم الان ...

فدات شم چالش هفتگی رو من نیستم ...اگه نظرتون همون ۵۲هفته ای باشه 

بگو دوستان برات کاربر مزرعه آفتابگردان ...بود اکه اشتباه نکنم اسمش رو 

ایشون رو  تگ کنن چالش های هفتگی رو ایشون زیر نظر داره و اکثرا سه شنبه ها یاد آوری میکرد .

یه وقت جسارت نشه بهشون ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما خوبین شبتون بخیرمن صبح جواب چندتا ازمایش بردم دکتر و متاسفانه بهم گفت مشکوک به سرطانم و ...

یاس عزیز اولا برات سلامتی ارزو میکنم 

دوما دختر چقد دل وجگر داری تا اومدن نتیجه عیچی به همسرت نگفتی 

فردا خبر سلامتیت رو برامون بزار 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
خواهش می کنم عزیزم ❤️چشم خب اون دسته عزیزانی که خواستن بودن براشون بنویسمچی ها گذاشتم به فریزر🌸ده ک ...

هزار ماشالله به جونت عزیزم   

سلامت و شاد استفاده کنید معصومه جونم 

قبلا شما گفته بودی جو میپزم میزارم فریزر ،منم سوپهام خیلی به دلم نمینشست،یه بار مثل شما پختم ،با اون سوپ میپزم ،خیلی خوشمزه شد ...

خدا پدر و مادرتون رحمت کنه ..

نامادری تون سلامت باشه..

دقیقا فقط اسم داره که دویست درامد میده مگه همش بار برا خارج کشور ببرن و گازوییل قاچاق کنن وگرنه از ا ...

یکی ازاشناهامون ماشین سنگین داشت زندگیش خیلی معمولی بودپولی که درمی اورددرحدیه حقوق بگیریاکارمندبود

الان 4ساله ماشین فروخته بجاش بیل مکانیکی گرفته تواین چهارسال خیلی زندگیش متفاوت شده ودرامدش خیلی بیشترراننده هم گذاشته سرماشینش خودش نمیره

آخه شوهرم تو شهردار آشنا داره قراره برا شهرداری تو سطح تهران اونم راننده بگیره خودش کار نکنه یعنی کا ...

ان شاالله خیر در پیش باشه بازم پرس وجو کنین 

ماشین روی چندتا چرخ هست توجاده که هراتفاقی میفته و از قیمتش میفته 

اما خونه بالاتر میره 

ان شاالله راه درست پیدا کنین

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
شما لطف داری عزیزم ❤️ ماشاالله به مادرتون ❤️خدا حفظشون کنه بله عزیزم ما هم همین کارا رو میکنیم ...مر ...

انشاالله به سلامتی و شادی استفاده کنید گل دخترتونم انشاالله رشته دلخواهشون قبول بشن🌹❤️

راستی در مورد حذق قندمصنوعی الان حدود ۶ ماهه حذف کردم اینم خیلی کمک کننده هست هم به اقتصاد هم به ک ...

عزیزم هر وقت تونستی وقت داشتی بیا دورهمی کل روند کاهش وزن ات رو  از اینکه چقدر تا الان زمان برده 

چیکارا کردی  و کل هر چیزی که ممکنه به درد کسی که میخواد کاهش وزن زیاد داشته باشه بخوره بگو برامون منم تگ کن 

واقعا نیاز دارم بهش 

بعد زایمان باید رژیم رو شروع کنم خیلی وزن اضافه کردم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستای عزیزم یه هفتس شوهرم سیاتیک اش گرفته خونه نشین شده مشتریاش میان و این توان سر پا ایستادن ...

عزیزم تو شرایط همسر شما جابه جایی اصلا درست نیست 

اکثر کارهای سنگین رو همسرتون باید انجام بدن که توانشو نداره ...از طرفی فعلا نمیتونه کار کنه و  هزینه اثاثا کشی رو به این بی پولی و سر درگمی اضافه کن ببین چی میشه !!!

بفرستش اب درمانی ...تو خونه هم ورزش مخصوص سیاتیک دانلود کنه و انجام بده مرتب مخصوصا اول صبح تو رخت خوابش...بهش روحیه بده و تا یک هفته نذار بره سرکار

خدا رو روزی رسونه نگران خرجی و اجاره نباش 

خوب میشه جبران میکنه

راستی توالت فرنگی برای کمردرد و زانو درد از واجبات

سلام به همگی ، من طلای ریز زیاد دارم  همه رو خرد خرد جمع کردم ، دلم می خواد همه رو بفروشم یه سرویس سنگین بخرم برای مهمونی ها یا عروسی ها بپوشم از طرفی دلم نمیاد چون طلا عوض کردن ضرره 

ولی این طلا ریز ها هم استفاده نمیشن ... من هم پولش و ندارم یکدفعه ۱۵۰ .. ۲۰۰ میلیون بدم یه سرویس خوب بخرم 

به نظرتون چکار کنم ؟ 

تبریز و شهرای اطرافش زمستونای سردی دارن...خیلی سرد...طبیعیه که بخوان آذوقه جمع کنن...چون هم تو اون سرما محصولات کشاورزی کم و البته گرون میشه...هم بیرون اومدن تو برف و سرما خیلی میسر نیست...

2810