2777
2789

معصومه جون ماشالا خیلی با سلیقه هستید تو همه چی نمرتون 20 👏❤️

مامان منم مثل شما با سلیقه هست همیشه فریزر پر میکنه خودش سبزی میخره باسلیقه پاک میکنه خشک میکنه سرخ میکنه برای قرمه سبزی 

باقالی پاک میکنه فصلش فریز میکنه واسه باقالی پلو 

نخودفرنگی برای کنار بعضی غذاها الویه

کرفس سرخ میکنه برای خورش کرفس

لوبیا سبز خرد شده برای لوبیاپلو برانی خوراک

هویج نگینی برای سوپ خوراک هویج حلقه ای برای مرغ

ذرت دون شده برای ذرت مکزیکی 

گردو چرخ شده واسه فسنجون

نعناع شوید و سبزی کوفته خودش خشک میکنه خیارشور و ترشی و رب انواع مربا شربت کمپوت آبغوره آبلیمو کشمش شیره انگور میوه خشک لواشک ماست خودش درست میکنه واسه مصرف خودمون این جوری همیشه موقع غذا درست کردن راحتیم همه چی هست لازم نیست بریم کلی وقت بزاریم و هزینه کنیم بخریم

قربونت مرسی راهنمایی میکنی ببین همسر من ی اخلاقی داره اعتقاد به طلای ریز و اینا نداره یعنی بهش بگی م ...

به نظرم ازش بپرس به عنوان مشاوره نگو که خریدم ببین نظرش چیه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ممنونم که پاسخگو هستیم یه سوال تخصصی بپرسم چون میدونم شما خیلی عالی مشورت می‌دین ما یه خونه دا ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️ 

والا نظر منو بخوای نه ...عقلانی نیست که آدم سر پناه خودش رو بفروشه و ماشین بگیره 

گیرم که کار و بارتون اونطور که میخواین نشد ...

یا زد و خونه دو برابر شد ....چیز غیر عجیبی هم نیست تو ک شور ما 

من کلا با خونه ای که داخلش زندگی میکنم همچنین ریسکی نمیکنم ....خونه اصلا سرمایه حساب نمیشه 👌 نباید روش حساب باز کرد 

اینو تنها من نمیگم عزیزم ❤️ اینجا کاربر آریانا بودند که همسرتون ماشین سنگین داشت 

خیلیا که میومدن برای مشورت که خونه امون رو بفروشیم بدیم ماشین بعد کار کنیم ...دوباره جمع کنیم بگیریم خونه رو 

می‌گفت به هیچ عنوان همچنین کاری نکنین ...فکر نکنین پول پارو خواهین کرد 

سختی های خودش رو داره ...می‌گفت شده شریکی یک دانگ دو دانگ شریک بشین ...با یه نفر .....سال به سال سهم اتون رو زیادتر کنید ...ولی خونه اتون رو نفروشید 

نظر منم همین گلم ❤️ انشالله که موفق باشید 

معصومه جون ماشالا خیلی با سلیقه هستید تو همه چی نمرتون 20 👏❤️مامان منم مثل شما با سلیقه هست همیشه ف ...

شما لطف داری عزیزم ❤️ 

ماشاالله به مادرتون ❤️خدا حفظشون کنه 

بله عزیزم ما هم همین کارا رو میکنیم ...

مرداد ‌و شهریور کار ما هم زیادتر میشه 

معصومه جون فریزر رو تا کی دوباره پر نمیکنید؟یعنی تا کی دیگه جدید چیزی نمیگیرید؟

بستگی داره عزیزم کی تموم بشن ...اون وسط بعضیاش که پر مصرف باشه شارژ میکنم دوباره 

ولی در کل تا عید یا اواخر اردیبهشت ماه می‌ره برامون 

تک و توک میمونه ...اونم به سختی 

سلام خانوما خوبین شبتون بخیرمن صبح جواب چندتا ازمایش بردم دکتر و متاسفانه بهم گفت مشکوک به سرطانم و ...

عزیزم انشاالله بلا به دور باشه ناراحت شدم انشاالله که هیچی نیست براتون آیت الکرسی میخونم🌹

خواهش میکنم عزیزم ❤️ والا نظر منو بخوای نه ...عقلانی نیست که آدم سر پناه خودش رو بفروشه و ماشین بگیر ...

دقیقا فقط اسم داره که دویست درامد میده مگه همش بار برا خارج کشور ببرن و گازوییل قاچاق کنن وگرنه از اینهمه پول خبر نیس 

انقد. خرج داره 

لاستیکا هر شش ماه تعویض میشن گازوییل بیمه خرابی خرج خوردخوراک راننده و کمکی بارنامه خریدن اووووو دنگ فنگ زیاده 

باید طرف پایه یک قهار و با تجربه ای باشه بیفته تو دل جاده 

شبانه روز رانندگی خسته اش نکنه دوری از زن و لچه رو طاقت بیاره 

تمام اینها رو تحمل کنن ماهی شصت هفتاد گاهی هشتاد سود خالص میندازه 

اونایی که میگن ۲۰۰سوده گومپزه و ادعا و خودشونو الکی بزرگ میکنن

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
شما لطف داری عزیزم ❤️ ماشاالله به مادرتون ❤️خدا حفظشون کنه بله عزیزم ما هم همین کارا رو میکنیم ...مر ...

معصومه جون عزیزم دو تا سوال

اول اینکه فریزرتون تا چه زمانی مواد جدیدی بهش اضافه نمیکنید منظورم اینه که کی چک میکنه و دوباره پرش میکنید؟

دوم عزیزم منم میخوام تو چالش هفتگی پس انداز پول شرکت کنم ولی من این سه شنبه میشه اولین هفتم باید چکار کنم چقد امروز کنار بزارم ؟و این پولو چکار میکنیم باید بزاریم قلک؟

العی به سلامتی مصرف کنین منظور ازبازار همون فصل بهار و ارزوناز شدن بود میگم مهمون درسته حبیب خداست ا ...

فدات شم عزیزم ❤️ 

آره عزیزم یه زمونی درمون رو کسی نمی‌شناخت 

الان الحمدالله الان خونمون پر 😊

به اعتقادی که دارم اینه ...مهمون با خودش برکت میاره 👌 

موقع رفتن هم درد و بلا و شر از خونه می‌ره 👌 

بستگی داره عزیزم کی تموم بشن ...اون وسط بعضیاش که پر مصرف باشه شارژ میکنم دوباره ولی در کل تا عید یا ...

معصومه جون لطف میکنید اگه درباره این چالش هفتگی پول که هر هفته پله ای اضافه میشه بگید چکار کنم الان این هفته که هفته اولمه چقد بزارم و پولو چکار کنم بدم طلا یا قلک؟

قربونت مرسی راهنمایی میکنی ببین همسر من ی اخلاقی داره اعتقاد به طلای ریز و اینا نداره یعنی بهش بگی م ...

آخ آخ عین همسر من یه زمانی طلا گرمی ۹۰ ۱۰۰ بود یه پلاک دیدم ۴۰ تومن یعین از پول تو جیبمم کمتر بود به همسرم گفتم چقدر خوبه هر بار میرم بیرون هرچی تو کیفم بود بدم طلا ث بخرم. خندید گفت واااااااااا این گدا بازیا رو در نیاریاااااا من خوشم نمیاد ...به خدا اگه اونا رو همینجوری خورد خورد میخریدم الان با پولش چه کارها که نمیشد کرد ...یه وقتا این مردا یه حرفایی میزنن سالهای بعد ضررش رو میکنند

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
بستگی داره عزیزم کی تموم بشن ...اون وسط بعضیاش که پر مصرف باشه شارژ میکنم دوباره ولی در کل تا عید یا ...

معصومه جان منم یه سوال دارم من تازمستون یه مبلغی میاددستم اندازه اش معلوم نیست ولی شایددرحد600بشه پول وامه 

من یه خونه دارم پارسال گرفتم براخریدش ماشینموفروختم 

توشهرمابامبلغ 600وخرده ایی میتونم یه اپارتمان نیمه کاره بخرم که باتکمیل کردنش درحد1200فروش بره ولی چون ماشین نداریم همسرم راضی نیست ومیگه ماشین بخریم اول نظرشماچیه

دقیقا فقط اسم داره که دویست درامد میده مگه همش بار برا خارج کشور ببرن و گازوییل قاچاق کنن وگرنه از ا ...

آخه شوهرم تو شهردار آشنا داره قراره برا شهرداری تو سطح تهران اونم راننده بگیره خودش کار نکنه یعنی کارش بصورت قراردادی 

و ماشین صفر بگیره این شرایطش بود والا خودم همه اینا رو بهش فک کردم

2810