2777
2789
معصومه خانوم ماشاالله خدا برکت بده خواهر مگه برا چند ماه فریز میکنی گلم؟هفده کیلو هویج؟ماهی دوکیلو ه ...

قربونت برم من ❤️ آخه ما تبریزی ها  خورشت هویج غذای مهمون امون 👌 یه جور غذای اصلی امون ...در کنارش هم سوپ گذاشته میشه ما برای مهمون حتماااا سوپ میذاریم ...

که من حالا کم میارم ....چون در ماه کم کم ده دفعه مهمون دارم 

حالا کم شده مهمون به خاطر کنکور دخترم ❤️قبلا تقریبا یه روز در میان مهمون داشتم 

و اینکه عزیزم دل خواهر از این ماه تا عید نوروز می‌ره 

به دلیل مهمون زیادی 

خیلی زیاد بره برام تا اواخر اردیبهشت ماه می‌ره 

هست بازار عزیزم میدونم ❤️ ولی با برنامه ی زندگی من جور در نمیاد دایم برم برای خرید 

حالا با این اوصاف بازم کم میارم اکثرا که دوباره میگیرم 😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.من امروز تولدمه دیروز بعدازظهر همسرم زودتر از سرکار اومد و راهی طلافروشی شدیم یه جفت گوشواره و ...

هم تولدت مبارک دوستم 

هم طلای جدیدت مبااارک👏👏👏👏🥰

پاساژ ارگ با چند درصد سود میفروشن طلای دست دوم رو؟

سلامممممم من استارت زدم خرج ماهم رو گذاشته بودم ۴ تومن یک سوم رو الان زدم طلاسی شد ٣۶٠ صوت🥰🥰🥰

به این میگن شاگرد زرنگ 😍

باریکلا 👌 

انقدرررر بدم میاد وقتی یکی بهونه میگیره 🙁

حالا بذار ببینم پولم به ماه میرسه 

حالا بذار ببینم یه وقت کم نیاد ...حالا بذار ببینم یه وقت مهمون نیاد 

حالا بذار شنبه ...حالا بذار از ماه آینده 🙁

حالا بذار اگه خرج نشد پس انداز میکنم 

اینا همشون بهانه است 👌 و تو هیچ وقت پس انداز نخواهی کرد 👌 چون شل میگیری کاینات هم نسبت به خواسته هات شل خواهد گرفت 

خیلی محکم و با اعتماد به نفس بردار بذار کنار ...بگو من اراده تم خیلی قوی به این پول اصلا دست نخواهم زد 👌

اینو بدونین عزیزان من اول پس انداز بعد مابقی خرج ها 👌

همون‌طور که قسط دادن ..و قرعه دادن و قبوض هارو پرداخت کردند هر ماه مرتب باید تکرار بشه 👌

پس انداز کردن رو هم باید مرتب تکرار کنید ...یه خرج واجب و ضروری بدونید 

اینطوری موفق هستین در غیر اینصورت ۹۹درصد مواقع پول خرج میشه می‌ره 

من اگه ماهی ۱۵/۵قرعه نذارم آیا مجبور میشم در ماه علاوه بر طلا ی قسطی بیام ۱۵/۵ملیون هم کنار بذارم ؟

با اینکه سالهاست تو مدار پس انداز و مدیریت صحیح هستم ولی به جرات میگم که نمی‌تونستم به احتمال نود درصد 

چون خودتون میدونین دیگه خرج ها هوشمند ...هر چی در میاریم دقیقا همون قدر هم براش چاله چوله کنده میشه 

پس خیلی محکم و قوی پس انداز کن اکه هدف هات برات مهم 👌 

خواهش می کنم عزیزم ❤️چشم خب اون دسته عزیزانی که خواستن بودن براشون بنویسمچی ها گذاشتم به فریزر🌸ده ک ...

خدا قوت عزیزم خداوند به او فریزرتون برکت بده

فقط یه سوال کوفته های مرغ و گوشت خام هستن یا پخته

قربونت برم من ❤️ آخه ما تبریزی ها خورشت هویج غذای مهمون امون 👌 یه جور غذای اصلی امون ...در کنارش ه ...

العی به سلامتی مصرف کنین منظور ازبازار همون فصل بهار و ارزوناز شدن بود 

میگم مهمون درسته حبیب خداست اما اذست نمیشین اینهمه مهمانداری؟خسته نمیشین؟اینهمه امدن هست رفتن هم هست؟

ماشاالله خدا کلی حوصله بخشیده بهت 

مهمون ماهی یبار از سر من زیاده 😅😅😅بحث خرج نیس بحث حوصله و بزار بردار بشور بپز هست لباس پوشیدنم هست که واقعا کلافه میشم از حجاب کردن پیش مهمان 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
خدا قوت عزیزم خداوند به او فریزرتون برکت بدهفقط یه سوال کوفته های مرغ و گوشت خام هستن یا پخته

قربونت برم من عزیزم ❤️ نه خام هستند موادشو مخلوط کردم 

گرد کردم ...فقط پیاز داغ میکنم با دو لیوان آب و دوتا عصاره ی مرغ ( گالیلابااناکا)میذارم میپزه ...با شعله ی خیلی کم 

سلام خانوما خوبین شبتون بخیرمن صبح جواب چندتا ازمایش بردم دکتر و متاسفانه بهم گفت مشکوک به سرطانم و ...

یاسی جون عزیزم انشالله بلا به دور باشه با خوندن تاپیکت دلم لرزید اخه خودم همش با این استرس ها درگیرم،وقتی پشت در اتاق دکتر منتظرم از استرس بقدری زانوهام میلرزه که توان راه رفتن ندارم،اندازه ۱۰ سال پیر میشم، امیدوارم آخرین باری باشه که همچین استرسی رو تجربه میکنی عزیزم، همیشه مواظب خودت باش 

قربونت برم من عزیزم ❤️ نه خام هستند موادشو مخلوط کردم گرد کردم ...فقط پیاز داغ میکنم با دو لیوان آب ...

عزیزم ممنونم که پاسخگو هستیم یه سوال تخصصی بپرسم چون میدونم شما خیلی عالی مشورت می‌دین ما یه خونه داریم شوهرم میگه بفروشیم ماشین سنگین بخریم حدودا ماهی 200 سود غیر از خرج ماشین میشه شوهرمو کارمنده حقوقش 30 هست بنظرتون عاقلانه است میتونیم سر سال دوباره همون خونه رو بخریم

معصومه ❤️بانو جان، با همه ی قلبم خوشحال شدم ❤️برای همه چیز ممنون ❤️لطفا باش و بنویس و امید و انگیزه ...

قربونت پوران جان عزیز  ❤️

من کوچیک شما هستم ❤️من در خدمتتونم عزیزم ❤️ چشم 

دوست عزیزم نقاش جان پیامت رو گم کردم ❤️حال و احوالت امیدوارم خوب و خوش باشه ❤️خودت میدونی که دل به دل راه داره عزیزم ❤️ حتما بیا گزارش بده و شرکت کن تو تاپیک 

از دوست عزیزمون آسمان آبی هم خبری نیست ...امیدوارم که سرشون گرم دلخوشی هاشون باشه ❤️

سلام خانوما خوبین شبتون بخیرمن صبح جواب چندتا ازمایش بردم دکتر و متاسفانه بهم گفت مشکوک به سرطانم و ...

یاس جان خداروصدهزارمرتبه شکرکه سالم وسلامتی وچیزی نبودنفسم بنداومدتاگفتی چیزی نیست

من مشابه این تجربه رودارم بارداربودم وازمایشگاه برام جواب ازمایشمواشتباهی زده بودودکترتادیدازمایشموبهم گفت دخترم چندسالته....چندماهه بارداری...انشالله جواب ازمایشت اشتباهه وچیزی نباشه..چرااقای دکترجواب مگه چی میگه...هیچی نگوبرات نامه زدم به ازمایشگاه جواب فوری برات بزنن بدوووازمایشت بده بیاربرامن....من توسالن انتظارازمایشگاه مردم وزنده شدم وچقدرهمه دغدغه هاومشکلات اونموقع بی ارزش وکوچیک بودبه چشمم...انشالله همه درسلامتی کامل باشن وهیچوقت طعم بیماری نکشن وهمه بیماران سرطانی وصعب الاعلاج وشفابده 

قربونت برم من ❤️ آخه ما تبریزی ها خورشت هویج غذای مهمون امون 👌 یه جور غذای اصلی امون ...در کنارش ه ...

معصومه جون فریزر رو تا کی دوباره پر نمیکنید؟یعنی تا کی دیگه جدید چیزی نمیگیرید؟

2810