2777
2789
خواهش می کنم عزیزم ❤️چشم خب اون دسته عزیزانی که خواستن بودن براشون بنویسمچی ها گذاشتم به فریزر🌸ده ک ...

سینه ها رو از الان کباب می‌کنیپ ؟ بعپا برای استفاده مزش از دست نمیده؟

یا بادمجونا رو‌چی اونم از همین الان کباب یا سرخ میکنید؟

سینه ها رو از الان کباب می‌کنیپ ؟ بعپا برای استفاده مزش از دست نمیده؟یا بادمجونا رو‌چی اونم از همین ...

نه عزیزم از الان کباب نمیکنم ...اونایی که باید سیخ بکنیم ...اونارو مزه دار کردم زعفران و پیاز زدم و یه قاشق سس ...چند ساعتی خوابوندم بعد تو هر پلاستیک به تعداد گذاشتم 

کبابی ها رو هم که قرار تو تابه بندازم اونارو هم باز زعفران و پیاز و اکه میخوای برکت دار بشه یه دونه سیب زمینی رنده کن بزن 

بادمجان هارو هم فقط سرخ کردم عزیزم تو وقتش در میارم و خورشتی هارو خورشت 

کشک بادمجانی هارو هم ...کشک میزنم با سیر فراوان ....

اینطوری عزیزم ❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش می کنم عزیزم ❤️چشم خب اون دسته عزیزانی که خواستن بودن براشون بنویسمچی ها گذاشتم به فریزر🌸ده ک ...

معصومه جون یه سوال داشتم منم

شما ک انقد کدبانویی و زحمت میکشی هم این همه کار هم قالیبافی و.. 

چطوری بدنتون کم نمیاره اذیت نمیشید

والا من ی سر کارمیرم میام دبگه عین جنازه میفتم تا شب

جدیدا هم کمردردم همش اون هفته ک چند وعده از بیرون غذا گرفتیم این هفته ب خودم اومدم ی کم جمع کردم خودمو.. 

ولی برام سواله ماشالله چجوری این همه کار

من الان طاقت ی سبزی پاک کردنم ندارم قبلنم نداشتم البته 😂

سلام و صبح بخیر دوستان عزیز صبح عالی متعالی ❤️ خب عزیزان با توجه با لایک های شما عزیزان ❤️ راجب چالش ...

@tzizimom. جان اینم چالش های جدیدی که معصومه جون تدارک دیدن 😉☺️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
خانمهای گلی که تارارونصب کردین میشه لطف کنیدیه راهنمایی بهم بکنیدالان بمن اعتبار5میلیونی داده ایاراه ...

هیچجوره نمیشه نقد کرد مگر اینکه به خانواده یا دوستات بگی اگه خرید دارن براشون انجام بده اونا هزینشو به شما بدن

اون اعتبار ۵ تومن اگه نوشته ۳قسطه، مخصوص خرید از بعضی فروشگاهای پوشاک و لوازم ارایشه

که اجناسشونم به صرفه س با ۵۰ درصد تخفیفن اکثرا

لوازم بهداشتی کرم شامپو و...

اونطور ک دوستان اینجا گفتن عزیزم فک نمیکنم راهی باشه فقط باید خرید کنید و در دوقسط پرداخت کنید اونم ...

تعداد فروشگاها خیلی زیادن 

نزدیکه ۵۰۰۰ فروشگاهه

که سوپرمارکتیاش جانبو کوروش فامیلی سورنا دیلی مارکت و...

خیلی برنامه ی خوبیه مثه یه رفیقه که ازش پول دستی میگیری و دوماهه پسش میدی😅

جانا سخن از زبان ما می گویی... یعنی خیلی دوس داشتم این پستت رو اسکرین بگیرم بفرستم برای همسرم. ماشا ...

عزیزم زن که شوهر کرد قراره به یه مرد تکیه کنه نه پسر نادون تربیت کنه  اینجور مردا به هیچ سراطی مستقیم نیستن متخصص جنگ اعصاب و تنش و برباد دادن پول و سرمایه هستن  اره فقط مخفی ذخیره کن اینا آدمو به جایی میرسونن که محتاج نون شب باشی 

معصومه جون یه سوال داشتم منمشما ک انقد کدبانویی و زحمت میکشی هم این همه کار هم قالیبافی و.. چطوری بد ...

قربونت برم عزیزم ♥️ لطف داری فدات شم 

والا چی بگم 😅😁😀

اول اینکه هدف دارم ...هدفم رو که یاد آوری میکنم مرور میکنم  خود به خود دستم به کار می‌ره 😀😁

دوم میدونم من اکه به وقتش به فریرزم نرسم ...پاییز تا زمستان که همسرم تا حدودی خونه نشین میشه ....سخت خواهد گذشت بهمون ❤️

و اینکه میگم 

چرا وقتی الان میتونم گوجه ی نرم شده رو کیلویی پنج تومن پیدا کنم ...چرا فصل پاییز زمستان کیلویی ۶۰تومن ۷۰تومن برای یک کیلو کارت بکشم؟ ....اونم حالا برای گوجه ی زمستان که رنگ و رویی نداره 

یا مثلا الان من لوبیا سبز رو کیلویی ۲۷تومن گرفتم زمستان پارسال کیلویی ۷۰تومن بود .

ببین چقدر تفاوت قیمت ؟

حالا در زمان هم برام چقدررر صرفه جویی میشه 👌

از یه طرف مدرسه ها باز میشه ...از یه طرف باشگاه داریم ...از یه طرف کلاس دختر کوچیک هستش ..از یه طرف دانشگاه می‌ره انشالله دخترم ..از یه طرف خودم هم شاغلم ....از یه طرف تمام صفر تا صد کارهای بیرون گردن خودم 😀

فقط همسرم کار می‌کنه پول میاره واسلام 👌 همه چی به عهده ی خودم 

مثلا امروز صبح بیدار شدم به خونه رسیدم ...بعد نشستم تا ساعت یازده و نیم به بافتن 

ساعت یازده و نیم آماده شدم رفتم دنبال مدرسه ی دخترم ...کتاب هاشو بگیرم 👌

بعدش رفتم نانوایی ...و یکم برای خونه خرید کردم 

از اونجا اومدم تا ساعت چهار کار کردم ....بعد آماده شدیم رفتیم باشگاه ...دو تایم باید تو باشگاه می موندیم 👌

ساعت نه رسیدم خونه ...مدارک دخترم رو بردم به کافی نت تا برای آزاد هم ثبت نام کنیم 

بعد ناقص بود مدارک ....دوباره برگشتم خونه ...مدارک رو کاملتر کردم و رفتم دوباره 

تا ساعت ده و ربع الکی موندم گفتم سایتش قطع 👌

برگشتم خونه...الآنم به خورد و خوراک و شام خانواده برس ...

یه ساعت هم بشین کنار عشق جان 

یه ساعت هم باز میشینم کار میکنم ...آخرای قالی نازنین ام هستش 😍

یه ساعت هم باز میام بهتون سر میزنم 

باز به همسرجان برس و .....

منظور از گفتن اینا عزیزم ❤️باید سرپا باشم 

چون زن قلب خانه است 

زن اگه حال دلش خوب نباشه 

اهل خانه هم همیشه افسرده است 

مرور میکنم هرروز  چون به زندگی ام عشق دارم ❤️😍

بچه هام و همسرم رو دوست دارم ❤️😍

زندگی میکنم نه زنده مانی 👌

انگیزه ی من به زندگی سربلندی بچه هام و صد البته سر بلندی همسرم هست 🤦که به خاطر عزیزانم سعی میکنم خودم رو همیشه شارژ نگه دارم ❤️

اینا باعث می‌شند من با شور و شوق به هدفمون فکر کنم 😍❤️

در آخر عزیزم بی تأثیر هم نیست ...قرص ب یک 

ویتامین ای ...ویتامین دی ...قرص آهن ...سالهاست مصرف میکنم ...با تجویز دکتر 

و تو برنامه ی روزاپه ام چایی زعفران با نبات هست و چایی ماسالا 😍😘

هزار ماشالله و خسته نباشید واقعا،،چطوری اینا رو تو فریزر جا دادید😅

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

معصومه جون یه سوال داشتم منمشما ک انقد کدبانویی و زحمت میکشی هم این همه کار هم قالیبافی و.. چطوری بد ...

فکر کنم شما کارتون جوری هست که زیاد می شینید 

حتما ورزش رو به صورت جدی شروع کنید 

که کمر درد بیشتر نشه 

هر چقدر هم که سرتون شلوغه باشه سه تا یک ساعت رو می تونید در هفته برای خودتون خالی کنید 

تو خونه هم می تونید با شبکه جم فیت مربی مریم کریمی ورزش رو تو خونه انجام بدید 

نشستن برای بدن بدترین سم هست مخصوصا اینکه اصلا ورزشی نباشه( پیاده روی ورزش نیست)

مطمئن بودم 💔از دور نگاه کن یه ترکیب متاسفانه غیر برنده مردی که شغلش رو از دست داده، سر کار نمیره، ب ...

مرسی عزیزم حرفات واقعیته

نمی دونم چکار کنم

اتفاقا دنبال پول بود عقرب پرورش بده

هر کار کنم عاشق حیواناته

همش میگه  زمان بده من می تونم 

مغزم درد میکنه

دخترم عاشقتم
قربونت برم عزیزم ♥️ لطف داری فدات شم والا چی بگم 😅😁😀اول اینکه هدف دارم ...هدفم رو که یاد آوری میک ...

معصومه خانوم ماشاالله این همه وسایل رو چطوری تو فریزر جا دادین حتما فریزرتون خیلی بزرگه چون این همه وسایل سرجمع خیلی سنگین میشن

فکر کنم شما کارتون جوری هست که زیاد می شینید حتما ورزش رو به صورت جدی شروع کنید که کمر درد بیشتر نشه ...

درست میگی عزیرم متاسفانه اصلا ورزش نمیکنم یکماه بخاطر ارز اربعین خیلی فشردع کار کردیم و همش نشسته ازون موقع کمرم نابود شده. 

یک جلسه برایتونیک رفتم بنظرم برای بدن خشک من زیادی سنگین بود نمیدونم چ ورزشی برم. 

خودم ب پینگ پنگ بسیار علاقه دارم اما حس میکنم اونطورا ثرزش حساب نمیشه

2810