2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما خوبین شبتون بخیر

من صبح جواب چندتا ازمایش بردم دکتر و متاسفانه بهم گفت مشکوک به سرطانم و فورا منو فرستاد واسه نمونه برداری

از ساعت ۱۱ تا ۸ شب طول کشید جوابش بیاد

بدترین ساعات عمرم بود خیلی استرس شدیدی کشیدم واقعا توان تحملشو نداشتم

همش به کارایی نکردم سفرایی که نرفتم فکر میکردم

بعد از این چجوری قراره زندگی کنم

چجوری به شوهرم بگم

تازه جوابش اومد دکتر آزمایشگاه گفت مشکلی نیست یه کم خیالم راحت شد حالا فردا صبح برم پیش دکتر خودم

حالا چرا تو این تاپیک مطرح کردم

اگر تن خودتون و عزیزانتون سالمه، بچتون الان کنارتونه، سقفی بالا سرتونه، غذایی هرچند ساده دارید، تبریک میگم شما یک انسان خوشبخت هستید ذهنتون رو از بقیه چیزها و مشکلات رها کنید❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانوما خوبین شبتون بخیرمن صبح جواب چندتا ازمایش بردم دکتر و متاسفانه بهم گفت مشکوک به سرطانم و ...

عزیزم تا اونجایی که بگی،مشکلی نیود منم استرس کشیدم الهی هیچ کس دچار این بیماری منحوس نشه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
معصومه جون قبل از هر چیز تشکر میکنم بابت تمام پست های مفیدی که میزاری گفتی میخای راجع به پر کردن فری ...

خواهش می کنم عزیزم ❤️چشم 

خب اون دسته عزیزانی که خواستن بودن براشون بنویسم
چی ها گذاشتم به فریزر
🌸ده کیلو هویج برای خورشتی
🌸هفت کیلو هویج برای سوپی
🌸پنج کیلو بادمجان سیاه برای خورشت
🌸سه کیلو بادمجان سیاه ( قارنی یارخ)فک کنم فارسیش میشه میرزا قاسمی
🌸سه کیلو بادمجان برای کشک بادمجان
🌸پنج کیلو لوبیا سبز برای لوبیا پلو
🌸پنج کیلو لوبیا سبز برای خورشت
🌸ده کیلو گوجه نرم( پنج کیلو برای پوره با لوبیا سبز کنار خورشت )
🌸پنج کیلو برای املت و آش آبغوره
🌸دو کیلو غوره دون کردم برای خورشت و آش ترش
🌸پنج کیلو کدو ریز برای کنار خورشت
🌸ده کیلو کرفس برای خورشت ..نصفش یه مدل خلالی نصفش یه مدل حلقه ای
🌸تقریبا دو کیلو هم سبزه هاش شدن که خورد کردم برای کوکو ....( خورد کردم شستم آبش که رفت تو زیپ کیپ گذاشتم )
🌸پنج کیلو پیاز نگینی
🌸پنج کیلو خلالی
🌸پنج کیلو بامیه برای خورشت
🌸ده کیلو باقلا که اواخر خرداد گرفتم
🌸سه کیلو نخود فرنگی برای سوپ
🌸بیست عدد بلال برای سوپ و سالاد و ذرت مکزیکی
🌸هفت کیلو سبزی قرمه

🌸سه کیلو سبزی آش برای موارد اضطراری
داخل پرانتز بگم بهتون که دوستان تا پیارسال میگفتم سبزی آش باید تازه به تازه باشه ...نامادری عزیزم گفت همیشه سعی کن اندازه ی دو وعده در فریزر داشته باشی .
شاید به هر دلیلی نتونستی بری بگیری
اونوقت دست کن تو فریزر براحتی در بیار ....
زد همون سال من به شدت مریض شدم سرما خوردم
اصلا نای حرکت کردن نداشتم 👌

تا همسرم بخواد بیاد خونه من موندم که چه کنم
از همون سال من همیشه اندازه ی دو وعده در فریزر میذارم برای مواقع ضروری
🌸کنگر تو فصلش پنج کیلو گذاشته بودم
🌸فلفل دلمه ای سه کیلو
🌸دو کیلو جو پختم گذاشتم
🌸دو کیلو لوبیا چیتی فقط دو وعده پختم مابقی همون طوری خیس خورده گذاشتم
🌸دو کیلو چشم بلبلی ...باز همون‌طور فقط دو وعده پختم
🌸نخود یک کیلو پختم
🌸کوفته ده عدد درست کردم ( چرخ کرده )
کوفته ی مرغ ( ده عدد )
🌸دلمه ی برگ مو ....اندازه ی دو وعده گذاشتم مابقی ریختم تو ظرف نوشابه

🌸سه کیلو سینه مرغ کباب کردم تو پلاستیک گذاشتم
🌸دو کیلو سینه ی مرغ خورد کردم به شکل مکعبی برای سیخ
🌸دو کیلو گوشت رو با صد گرم دنبه ویک کیلو سنگدان چرخ کردم برای پلو ها و ماکارونی
یه چیزایی هم باید تو فصلش بکنم ...مثل لیمو ترش و ترشی

سلام به همه من کاربر جدید نی نی سایتم ویجورایی خواننده خاموش بودم اول کل گزیده تاپیک مدیریت مخارج رو خوندم وخیلی امیدوار شدم ب زندگی وشروع کردم به برنامه ریختن برای زندگیم من ۲۴سالمه و۲سال ونیمه ک عروسی کردم واومدم سرخونه وزندگیم و کلا یکسال شوهرم بیکار بود وفقط بیمه بیکاری رو میگرفت ک اونم ۵ملیون بیشتر نبود ومن همونو مدیریت میکردم وازاول زندگی همه ورودی وخروجی هامون رو مینوشتم ولی باکس بندی واینا نمیکردم ومیگفتم هرچی پول باقی میمونه همون رو تبدیل میکنیم ب طلا ولی درآخر هیچی نمیموند وما پارسال هرچی داشتیم رو فروختیم سواری وطلا روفروختیم ک همسرم نیسان بخره وکارکنه باهاش ک کلا نتونست بخره وپولش وداد به پدرش ویکسال کلا بیکارشد وامسال تازه پدرش نیسان صفر براش خرید بماند ک چقدر اذیت شدیم توی این یکسال ولی الان دیگه اگه خدا بخواد شوهرم میخواد بره کار کنه ومنم مدیریت کنم درهر صورت من از تیر ماه بااینکه پول کمی داشتیم چون باتاپیکتون آشنا شدم باکس بندی کردم پول هامون رو وتیرماه ۳۵۰سوت سکه پارسیان خریدم ومرداد ماه هم ۶۵۰سوت سکه خریدم واین ماه هم یه پلاک ۹۶۰سوت خریدم وخیلی ام خوشحالم البته براخودم هدف گذاشتم ک تاآخر سال ۲۰گرم طلا بخرم ک اگه بیشتر بشه ک چه بهتر وازمخارج خونه هم سعی میکنم کمتر پول خرج بشه و طلا بخرم باهاش ک این ماه ۶۶۰تومن اضاف اومد ک میخوام بندانداز برقی بخرم ک خیلی احتیاجه ....راستی بعد از ۲سال ونیم میخوایم یه مسافرت بریم به مشهد ک از ماه پیش دارم براش پول جمع میکنم ک برای آبان ماه بریم ولی نمیدونم چقدر باید براش کنار بذارم یکم راهنمایی کنین ک چقدر پول بذارم براش اصفهانیم وباقطار میخوایم بریم...

ممنون از همتون عزیزای دل خداروشکر ک بااین تاپیک هاتون آشنا شدم...

سلام دوستای عزیزم یه هفتس شوهرم سیاتیک اش گرفته خونه نشین شده مشتریاش میان و این توان سر پا ایستادن و پاسخگویی نداره اینورم ما دوماهه اومدیم این خونمون و مستاجریم خونمون آسانسور نداره و طبقه سومه دخترمو تازه ثبت نام مدرسه کردم الان بهش میگم بریم طبقه اول پیدا کنیم چون واقعا سمه پله برای همسرم ازینورم اگه دربیایم هزینه اساس کشی و اینا باید ده پونزده هزینه کنیم برای مدرسه دخترمم میترسم جای  دیگ ننویسن امروز یکساعت گریه کردم قایمکی خدا سر هیچکس نیاره من تازه دوماهه دارم پس انداز میکنم از وقتی همسرم سرکار نمیره واقعا میفهمم پس انداز یعنی چی 🥲پشتم گرم نیس چشم روهم میذاری سرماه میاد ۱۲ تومن اجاره باید بدی با دوتا بچه مدرسه ای لطفا هرکی میخونه دعا کنه برام قدر پولایی که میاد میره رو بدونید پشت روز خوش روز بدم هست ای کاش منم چندسال پیش شروع میکردم جدی پس انداز کردن الان اینقد مستاصل نمی‌شدم با روزگاری که آدم روش نمیشه حتی ی ملیون تومن از عزیزانش قرض بگیره

راستی بچه ها من چندسال پیش یه جایی مستاجر بودیم اونجا ۵ سال نشستیم طبقه اول بود شنیدم الان خالیه با اینکه ۵۰ متر بود و کوچیک ولی خب به پولی که ما داریم میخوره بنظرتون خوبه بریم باز اونجارو اجاره کنیم؟بنظرتون مدرسه دیگ قبول میکنن دخترمو ثبت نام کنن ؟

سلام خانوما خوبین شبتون بخیرمن صبح جواب چندتا ازمایش بردم دکتر و متاسفانه بهم گفت مشکوک به سرطانم و ...

وای چقدر جاخوردم....

انشاله که چیزی نیست...

باور کن یه لحظه شوک شدم...حتماازحالت باخبرمون کن...

بازم میگم ازخدا میخوام که تنت همیشه سالم وسلامت باشه عزیزم.

خدا را شکر عزیزم که مشکلی نبود،😊

واقعا سلامتی بالاترین ثروته

سلام عشقم اصلا استرس نداشته باش فردا صبح زنگ بزن مطب دکتر هاشمیان ساختمان پزشکان ونک حاذق‌ترین دکتر تو این زمینه است برو پیشش خودش راهنماییت می‌کنه اگه بخوای من باهات میام تنها نیستی❤️❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810