2777
2789
سلام عزیزم خوش اومدی چاش دوماهه طلا اینه ک هر دوماه یا هرماه هر مقدار تونسی طالای مصرغی یا سکه پارسی ...

ممنون مهربون جان من چون تقریبا یک ماه و نیم با اولین تاپیک اشنا شدم و اول ماه قلک خودمو خریدم پس اندازمم شروع کردم به امید خدا با شما پیش میرم مرسیی که پاسخ دادی 🤍

دوستان امروز من رفتم پارک 

جدیدا تو منطقه ما کرایه اتوبوس رایگان شده من چون اصلن سوار نمیشدم نمیدونسم 

بچه ها رو بردیم پارک 

اب و بیسکوعیت و لقمه برده بودم 

نوش جان کردن گفتن یخمک  میخان 6 تومن شد 😍

بعدم اومدیم خونه نهار داشتیم و خوردن طبق برنامه شامم پختم ❤️

حالا نکته اش اینه ک شوهر من میره اسنپ کم و بیش اما حس کردم دوس نداره هی بپرسم چند کار کردی  منم دیگه نپرسیدم  و البته اینکه چن بار دید طلا و سکه میخرم پیش خودش حس کرده ک بزار خودم پولمو جمع کنم😑 والبته همیشه خرید خونه میکنه و جمع کن نیس اصلن😁

امروز ک می‌خواستیم بریم بیرون کارتشو داد گف اگر چیزی خواستین بگیرین 

منم چون میدونم پول تو کارت همسر جمع نمیشه ب مغازه دار گفتم نقد داری بهم بدی 200 تومن داد بهم و با پول یخمک 206 تومن کشید 

هدف گذاشتم ی تومن تو خونه نقد جمع کنم چون اصلن پول نقد نداریم و همیشه همه مبلغ ها رو تبدیل میکنیم 

ی چهارتومنم میخام تو باکسام جمع کنم ک ی مقدار پول داشته باشیم ک از اونم ی تومن حدودا جمع شده چون قسطا زیاده هر ماهی ک پول تو باکسامون بمونه و خرج نشه برا من خیلی کار بزرگیه🥳🌷 

دیگه اینکه پول 52 هفته هم ماه پیش دادم پلاک 

از این ماه تا اخر چالش هم میریزم تو صندوق طلا تا اخر سال انشالله 🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش اومدی عزیزززم خدارو شکر پیدامون کردی تگت آبی نمیشد 🥴چالش دوماهه ی طلامون همچنان پابرجاست درثانی ...

سلام رویا جون،عزیزم برا منی که چالش هفتگی پول رو الان میخوام شروع کنم،باید چکار کنم و هفته ای چقد بزارم؟

طلا نو باشه تقریبا خوب حساب کردهولی اجرت پایین تر میشد پیدا کردمبارکتون باشه

سلامت باشی عزیزم،منظورتون اینه النگو نو با اجرت پایین ترم هست؟فروشنده گفت النگو بچگانه اجرتش ۷ درصده

قاصدک،هان؛ چه خبر آوردی......
سلام بچه ها،ازتون مشورت میخوام،لطفا لطفا لطفا نظرتون رو بگید و انشالله خیر بیاد تو زندگیتونبچه ها ما ...

عالی منم موافقم اینطوری فشار مالی ام بهت نمیاد گلم و سر فرصت خرید میکنی

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلامت باشی عزیزم،منظورتون اینه النگو نو با اجرت پایین ترم هست؟فروشنده گفت النگو بچگانه اجرتش ۷ درصده

خوب با اجرت وسود مالیات برای شما ۱۳ درصد حساب کرده

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 

بچه ها بجای خرید پارسیان

حتما میلی ام در نظر داشته باشید

دیگ نه هزینه رفت و آمد دارید نه استرس تقلبی بودن و استرس اینکه با دردسر قراره بفروشید

الان دوماهه من پولای خورد خورد رو توی میلی تبلدیل کردم و الان ۵۰۰ سوت طلا دارم با اون پولایی ک ب چشم نمیومدن

به دو یا سه گرم برسه میفروشم تبدیل میکنم هم اینکه خیالم راحته اگر طلا گرون بشه من با هرمیزان نقدینگی عقب نیستم ازش🙂❤️

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

سلام عزیزان من وام ۲۰ میلیونی ویپاد رو گرفتم فک کردم مثل قبل باید انتقال بدم به کیف پول دی جی پی بعد انتقال بدم کارت خودم همیشه اینکارو میکردم بعدش انتقال مبدادم به کارتم فوق فوقش تا یک ساعت میومد به کارتم الان بیشتر از سه ساعت شده نیومده نگران شدم با اینکه دی جی پی رو صفر برام نشون میده

بچه ها بجای خرید پارسیانحتما میلی ام در نظر داشته باشیددیگ نه هزینه رفت و آمد دارید نه استرس تقلبی ب ...

من تو نظرات میلی و طلاسی رو خوندم دو دل شدم خیلی دلم میخواد باهاشون کار کنم نوشته بودن یه موقع هک بشه کی جوابگو هست و اینکه کارمزدهاشون زیاده برای همین دو دل شدم اگه دوستان راضین این پست رو لایک کنن تا منم برم سوت سوت طلا جمع کنم دو سه گرم شدنی بفروشم برم طلای بخرم 

من تو نظرات میلی و طلاسی رو خوندم دو دل شدم خیلی دلم میخواد باهاشون کار کنم نوشته بودن یه موقع هک بش ...

میلی خیلی بهتره

کارمزد خرید و فروشش فقط ۰.۵٪ هست

و ۲۰ تا تراکنش اولتون تا سقف ۲۰۰ تومن بدون کارمزد هست

من امروز صبح وارد میلی شدم

اگه موقع ثبت نام این کد.معرف رو بزنی هم به شما هم به من ۳ میلی طلا اضافه میشه

milli-at0bv

خودمم کد.معرف یکی از بچه های همین تاپیک رو زدم موقع ثبت نام🥰 و ۳ میلی بهم داد

سلام بچه ها،ازتون مشورت میخوام،لطفا لطفا لطفا نظرتون رو بگید و انشالله خیر بیاد تو زندگیتونبچه ها ما ...

عالی منم موافقم اینطوری فشار مالی ام بهت نمیاد گلم و سر فرصت خرید میکنی

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
2810