2777
2789

خانمهای گلی که تارارونصب کردین میشه لطف کنیدیه راهنمایی بهم بکنید

الان بمن اعتبار5میلیونی داده ایاراهی برانقدکردن این اعتبارهست؟

اقساطش چطوریه وطی چندماه بایدپرداخت بشه 

ممنون میشم اگه اطلاع دارین راهنمایم کنید😘😘

@tzizimom

سلام عزیزم ممنونم از تگ 😍 وای چقد خوشحال شدم من داضتم با چالش ۱۴۰۰ شما پیش میرفتم هرروز دارم نزدیک ۵۰ صفحه از تاپیک قبل رو میخونم 😂چقد زیادددده الان اومدم دیدم اینورم هزارتا صفحس خدا بداد برسه 🔫😅 ولی خب ارزشمنده برام 

الان ممکنه بگین چه چالشی دارین؟ چه مدت زمان  دارم ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمهای گلی که تارارونصب کردین میشه لطف کنیدیه راهنمایی بهم بکنیدالان بمن اعتبار5میلیونی داده ایاراه ...

اونطور ک دوستان اینجا گفتن عزیزم فک نمیکنم راهی باشه فقط باید خرید کنید و در دوقسط پرداخت کنید اونم از فروشگاه افق کوروش

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
آفرین دوست خوبم شما فقط باید پس انداز مخفی داشته باشی پس اندازت رو بشه اونم ب باد میره فقط، سعی کن م ...

اره دیگه الان دقیقا در مرحله ایم که دارم به باد رفتنِ پس انداز مخفی های قبلیم رو نظاره میکنم 😢 و دیگه به خودم قول دادم مخفی هامو رو نکنم 

خوشگل خانم های مهربون ،خوشحال میشیم اگه از کارهایی که انجام می‌دین برای پاییز برامون بنویسین..مثلاً ...

بجز گوشت و مرغ

بادمجون کباب شده

سبزی ترش تره پخته و آماده(شمالی نیستم)، ترش واش

ذرت پخته و دون شده(اول بپزید درسته بعدا دون کنید سفت نشه) 

پوره گوجه، نخود چرخ شده برای فلافل

هویج سوپ سبزی آش و کوکو و سوپ

سبزی قرمه سرخ شده، پیازداغ

فلفل دلمه رنگی خرد شده

خوراکی مدرسه چون دختر بزرگم تا2/30 میمونه ممکنه ناهار بدم ببره چون گرمکن دارن یا لقمه های زیر رو برای هر دوشون. میذارم هفته ای دوبار هم از بوفه مدرسه خرید میکنن
لقمه ماکارونی
سمبوسه
لقمه کوکو
لقمه کتلت
نون پنیر گردو
کیک خونگی
پفیلا
الویه
دو پیازه آلو

سالاد ماکارونی

میوه خرد شده 

گردو کشمش بادوم نخود 

اونطور ک دوستان اینجا گفتن عزیزم فک نمیکنم راهی باشه فقط باید خرید کنید و در دوقسط پرداخت کنید اونم ...

ممنونم عزیزم😘

دوستان دیگه ام اگه استفاده کردن لطفن توضیح مختصری بهم بدین میشه ازطلاسی یامیلی خریدبزنم ونقدش کنم؟

بجز گوشت و مرغبادمجون کباب شدهسبزی ترش تره پخته و آماده(شمالی نیستم)، ترش واشذرت پخته و دون شده(اول ...

دوستان من شاغلم وقتم کمه شما میتونید یه سری شو تازه تهیه کنید راستی من بامیه و لوبیا سبزم فریز میکنم

من از این پیج خرید کردمو اصلا تجربه خوبی نداشتم بعد از ۲۰ روز بسته ی منو ارسال کرد و من چندین بار پی ...

اها 

من از اقای نعنا کار خرید کردم دیگه 

دستبند میخواستم امروز موجود کردن  سر ۵ روز به دستم میرسه 

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
دوستای قشنگم من امروز برای دخترم النگو بچگانه گرفتم وزنش ۷ گرم و ۱۶۰ شد،قیمتشم ۲۹ و ۵۰۰ به نظر شما خ ...

قیمت طلا چقدر بودش؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام عزیزم ممنونم از تگ 😍 وای چقد خوشحال شدم من داضتم با چالش ۱۴۰۰ شما پیش میرفتم هرروز دارم نزدیک ...

عزیزم چندتا چالش داخل تایپیک هس من دقیق نمیدونم رویا جان ومعصومه خانم اگه پیام دیدید راهنمایی کنید دوست عزیز 

فقط من یکی از چالشا دارم دنبال میکنم 

هرماه شده یه تیکه طلا درحد سوت شده بگیرم 

طلا مخفی البته 😊

خانمهای گلی که تارارونصب کردین میشه لطف کنیدیه راهنمایی بهم بکنیدالان بمن اعتبار5میلیونی داده ایاراه ...

نقد نمیشه عزیزم 

باید خرید کنی 

من با اعتبارس لوازم تحریر گرفتم 

خیلی فروشگاه معرفی میکنه 

سوپر مارکت اینا

فک کنم دی ج ی بشه خرید کنید 

مثلا سکه پارسیان یا طلا بخری بیرون بفروشی 

ولی اجرت بالاس تو دی ج ی

چون کد میده برای خرید حضوری بری مثلا فروشگاه مثل گندم دیلی و افق کورش که خرید باید بکنی

اینترنتی که زمان پرداخت میزنی 

پرداخت با اعتبار تارا

2810