2777
2789
اما جسارت نباشه من یه نکته ای رو وسط صحبتاتون بگممتاسفانه تو جامعه کار کردن با موتور رو بد جلوه دادن ...

کااااااااملا درست میگی عزیزم 

ببین من ابدا ابدا منظورم چنین چیزی نبود 

من حس مسئولیت پذیری ای که مرد باید داشته باشه رو گفتم 

به قول خودت، موتورش رو پا، صبح شیک و مرتب میرن سرکار 

همه که قرار نیست شغل کارمندی داشته باشن 

به خدا قسم شوهر من با دکترا از فرانسه، سمت مدیریتی بالا، تو یه ارگان خفن، با فشار کاری و استرس بالا که هر ماه حمله قلبی هم تو استرس ها داره، دریافتیش زیر پنجاهه. 🤣 

و به قول خودت از ۸۲ سر یه کار هستن. 

من میگم شغل من برف پارو کن،خب نون من از پارو درمیاد دیگه، خودم باید مواظب پاروم  باشم، اگه پول میاد اول پارومو تعمیر کنم بعد برم حلزون پرورش بدم. 

نمیدونم چقدر آدمهایی رو دیدی که رویاپردازی میکنن، البته من جسارت به همسر ایشون نمیکنم، اما یه سری شغل ها میاد برای بعضی آدمها. سر دسته ها با به بدبختی رسوندن بقیه پولدار میشن. 

حکایت اینکه مردم یه جایی همه رفتن سراغ گنج،اونی که بیل می‌فروخت پولدار شد. 

کسی که تو این شرایط می‌ره تو کار زیرخاکی (که وحشتناک زیاد شده) کارهایی که قارچ طوری یهو زیاد شدن، مثلا همین حلزون، مثل گلدکوییست یه زمان، پرورش قارچ ده سال قبل، هی اسم میبرم پاک میکنم به کسی بر نخوره، همه یه تیپ شخصیتی خاصی هستن. اینارو معمولا نمی‌بینی مستمر پای یه کاری باشن. همیشه دنبال ایننن که  یه شبه پولدار بشن. زندگی با این مردان خیلی سخته. مثل فریبرز تو زیرخاکی، من فقط یکی دو قسمت دیدم که همش به زنش میگفت میخوام آب تو دلت تکون نخوره،اگه خیلی مثالم درست نیست پوزش.

میدونی طرف مستمر پای یه کاری باشه، آب تو دل زنش تکون نمیخوره نیازی به کار خارق العاده نیست. 

که البته از منظر جامعه شناسی، روانشناسی کاملا قابل درکه تو جامعه‌ای که آنقدر مشکلات اقتصادی شدیده مردم دنبال میانبر هستن. 

که معمولا میان بر یه خیابون ورود ممنوعه که وسطش افسر ایستاده جریمه میکنه، نمی‌ذاره هم کوچه رو تا انتها بری باید برگردی فقط جریمه هم شدی دیرتر هم میرسی

من بااااااارها تو تاپیک های مدیریت گفتم، من صندوقدار دارم، چهار برابر یه صندوقدار عادی حقوق میگیره. اتفاقا معتقدم تو هر شغلی خوب باشی، اون شغل میگیره.

اونی که درست کار میکنه، همه چیش رو اصوله. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
اما جسارت نباشه من یه نکته ای رو وسط صحبتاتون بگممتاسفانه تو جامعه کار کردن با موتور رو بد جلوه دادن ...

من دوباره پیام قبلیم رو خوندم 

نوشتم مردی که با موتور کار می‌کنه اما به موتورش نمی‌رسه 

تیکه دوم برام مهم بود 

یعنی ابزار کارش براش مهم نیست 

بی توجهه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ابی نمیشه اصلا داخل لیست هم نمیاد

بنده خدا تو شخصی پیام دادن ولی تگ نشدن 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
دقیقااا منم منظورم همین بود جیران جان در راستای پست دیشبم که عزیزی فرموده بودن پس انداز مخفی نکنین ...

دقیقا

ببین واقعا تو بعضی زندگی ها، زن باید همه زندگی رو به دوش بکشه 

وگرنه نمیشه 

زندگی از دست می‌ره 

نمونه اش رو کم هم ندیدیم 

از پس انداز مخفی باید بگذریم، کلا همه زندگی رو مخفی کنیم، همسر رو مدیریت کنیم 

وگرنه چرخ زندگی نمیچرخه

@tzizimom

نمیشه نمیدونم چراااانشالله که تو شخصی پیامم رو ببینن وتاپیک فعالمون رو پیدا کنن 😊

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
کااااااااملا درست میگی عزیزم ببین من ابدا ابدا منظورم چنین چیزی نبود من حس مسئولیت پذیری ای که مرد ب ...

اره عزیزم دقیقا درست میگی

انقدر این پرورش حلزون تبلیغاتش زیاده که پارسال خودمم مشتاق بودم برم تو کارش اما پشیمون شدم

نظر منم با شما یکیه 

اگه قراره با موتور کار کنه بهتره یه موتور خوب با شرایط اقساط بخره که با درامدش قسطاشو هم برداخت میکنه اینجوری هر بار پول به تعمیر نمیده 👌

ممنون عزیزم پیج اینستاشون اینه؟

من از این پیج خرید کردم

و اصلا تجربه خوبی نداشتم 

بعد از ۲۰ روز بسته ی منو ارسال کرد و من چندین بار پیام دادم تا بلخره پاسخگو بودن 

یکی از باگاش اینه

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
کااااااااملا درست میگی عزیزم ببین من ابدا ابدا منظورم چنین چیزی نبود من حس مسئولیت پذیری ای که مرد ب ...

فیلم آستیگمات رو برا اساس این تیپ شخصیت مردا ساختن

و اون آقا ام زالو پرورش میده و کاملا فضای متشنجی ک برای خانوادش زنش و بچش ایجاد کرده رو نشون میده🙂🥲

با خوندن حرفاتون یاد اون فیلم افتادم

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

خانما یه پیام تبلیغاتی از ویپاد برام اومده بود که وام ویپاد تاسقف ۲۰۰ملیونی افزایش پیداکرده ...ولی توخودبرنامش چیزی نیست..

کسی اطلاعی داره ازش ..البته من دستم خورد پیامش حذف شد نشدکامل بخونمش..

جانا سخن از زبان ما می گویی...  یعنی خیلی دوس داشتم این پستت رو اسکرین بگیرم بفرستم برای همسرم. ماشالله هرروز یه فکر و ایده جدید به ذهنش خطور میکنه و میخواد همه چیو امتحان کنه که پولدار بشه! جالبه که تا شروعش میکنه انتظار داره یه ماهه حساب بانکیش پر بشه و مسلما نمیشه و آقا دو روز بعد ناامید و افسرده میشه! این شده که بیشتر پسرفت میکنه تا پیشرفت. خیلی هم کار و تلاش میکنه ها صبح زود تا نصفه شب سرکاره (الان سه تا شغل داره) ولی  انگار هنوز تکلیفش با خودش معلوم نیس و راه خودشو پیدا نکرده. دقیقا دوستمون که گفتن دلشون به حال همسرشون میسوزه کاملا درکش میکنم ولی خب دلسوزی فایده ای نداره

حالا الان یه طوری با قسط و قرض خودمونو درگیر کردیم که جای نفس کشیدن براش نذاشتم. طلاهام داره تموم میشه یه چسه ارز دیجیتال داریم مثلا ۲۰ تومن میگه میخوام اونو بفروشم یه کاری کنم باهاش! یه چیزی بیفته تو سرش تا انجام نده ول نمیکنه. مدیریت هم که به من نمیده. زبونی میگه خودت مدیریت کن و بگو چه کنم، ولی در عمل کاملا عکسشو انجام میده. 

یه مدت مدیریت کردم اخرش به جای دستت درد نکنه برگشت بهم گفت تو انتظار داری یه قلاده بندازی گردنم هرکار تو میخوای انجام بدم! تو به من گیر میدی. تو دست و پامو بستی. آزادی عمل رو از من گرفتی. تو نمیذاری من کاری که دلم میخواد انجام بدم و ریسک کنم ( یه شبه پولدار شم) و...

الانم خودش اصرار کرده فلان مغازه رو بزنه و من خیلی دلم راضی نبود و دوس داشتم یکی دیگه از شغل هاش که نیاز به مغازه نداره رو ادامه بده.  وقتی میبینه چندروز گذشته هنوز مشتری نداره به من میگه تو این کارو گذاشتی تو دامنم! و من که از تعجب چشام ۴ تا شده بود! همون اول هم اگه مخالفت کنم درهرصورت کار خودشو انجام میده. بعد که به نتیجه نرسید میگه تو اینقدر فازت منفی بود این کارم نگرفت 😁😅

به نظرم این مدل مردارو باید به حال خودشون رها کرد. من که ولش کردم دیگه هرچی پول دستم بیاد بزای خودم طلای مخفی میخرم.

حالا برای گرفتن مدیریت از دستای همچین مردایی هم اگه راهکاری داری بگو جیران جان من که هر راهی رفتم به بن بست خوردم.

(دیدم بعضی دوستان مخالف طلای مخفی هستن ولی اینو بدونیم که همه مثل هم نیستن و همه زندگیارو با زندگی خودمون نسنجیم. طلای مخفی خریدن به نظرم برای من از همه چی واجب تره با همچین همسری!)

سلام دوستان 

خواهر من خیلی توقع داره بقیه کارهایی که اون می گه رو انجام بدند اما خودش به حرف بقیه اصلا اهمیت نمی‌ده 

امروز بهش گفتم چرا تو به بقیه پیشنهاد می دی اما بقیه نباید به تو پیشنهاد بدند 

خلاصه بهش گفتم من همیشه به تو گفتم پس انداز داشته باش یکم( خیلی بد خرج هست پول قرض می کنه می‌ره بوتاکس و غیره انجام می ده) به من گفت تو از رو شکم سیری حرف میزنی 

در صورتی که یک نفر هست و خودش خونه داره اما اصلا درست خرج نمی کنه همیشه نسبت به پس‌انداز گارد داره 

اما دوست داره بقیه پس انداز کنن بعد پس اندازشون رو به ایشون قرض بدند 

جانا سخن از زبان ما می گویی... یعنی خیلی دوس داشتم این پستت رو اسکرین بگیرم بفرستم برای همسرم. ماشا ...

آفرین دوست خوبم شما فقط باید پس انداز مخفی داشته باشی پس اندازت رو بشه اونم ب باد میره فقط، سعی کن مخارج روزمره و لباس و اینا فقط از همسرت باشه اونکه میخاد پول هاشو کولباش کنه لااقل خرج خونه بشه و شما پس انداز کن

2810