کااااااااملا درست میگی عزیزم
ببین من ابدا ابدا منظورم چنین چیزی نبود
من حس مسئولیت پذیری ای که مرد باید داشته باشه رو گفتم
به قول خودت، موتورش رو پا، صبح شیک و مرتب میرن سرکار
همه که قرار نیست شغل کارمندی داشته باشن
به خدا قسم شوهر من با دکترا از فرانسه، سمت مدیریتی بالا، تو یه ارگان خفن، با فشار کاری و استرس بالا که هر ماه حمله قلبی هم تو استرس ها داره، دریافتیش زیر پنجاهه. 🤣
و به قول خودت از ۸۲ سر یه کار هستن.
من میگم شغل من برف پارو کن،خب نون من از پارو درمیاد دیگه، خودم باید مواظب پاروم باشم، اگه پول میاد اول پارومو تعمیر کنم بعد برم حلزون پرورش بدم.
نمیدونم چقدر آدمهایی رو دیدی که رویاپردازی میکنن، البته من جسارت به همسر ایشون نمیکنم، اما یه سری شغل ها میاد برای بعضی آدمها. سر دسته ها با به بدبختی رسوندن بقیه پولدار میشن.
حکایت اینکه مردم یه جایی همه رفتن سراغ گنج،اونی که بیل میفروخت پولدار شد.
کسی که تو این شرایط میره تو کار زیرخاکی (که وحشتناک زیاد شده) کارهایی که قارچ طوری یهو زیاد شدن، مثلا همین حلزون، مثل گلدکوییست یه زمان، پرورش قارچ ده سال قبل، هی اسم میبرم پاک میکنم به کسی بر نخوره، همه یه تیپ شخصیتی خاصی هستن. اینارو معمولا نمیبینی مستمر پای یه کاری باشن. همیشه دنبال ایننن که یه شبه پولدار بشن. زندگی با این مردان خیلی سخته. مثل فریبرز تو زیرخاکی، من فقط یکی دو قسمت دیدم که همش به زنش میگفت میخوام آب تو دلت تکون نخوره،اگه خیلی مثالم درست نیست پوزش.
میدونی طرف مستمر پای یه کاری باشه، آب تو دل زنش تکون نمیخوره نیازی به کار خارق العاده نیست.
که البته از منظر جامعه شناسی، روانشناسی کاملا قابل درکه تو جامعهای که آنقدر مشکلات اقتصادی شدیده مردم دنبال میانبر هستن.
که معمولا میان بر یه خیابون ورود ممنوعه که وسطش افسر ایستاده جریمه میکنه، نمیذاره هم کوچه رو تا انتها بری باید برگردی فقط جریمه هم شدی دیرتر هم میرسی
من بااااااارها تو تاپیک های مدیریت گفتم، من صندوقدار دارم، چهار برابر یه صندوقدار عادی حقوق میگیره. اتفاقا معتقدم تو هر شغلی خوب باشی، اون شغل میگیره.
اونی که درست کار میکنه، همه چیش رو اصوله.