2777
2789
بله عزیزم تازه زدم جدولش نگاه کردم برامن نمیصرفه اگه بخوام معادل سپردم وام بگیرم یابایدسه ماه بمونه ...

بهترین ها برای شما باشه،خواهش میکنم گلم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشگل خانم های مهربون ،خوشحال میشیم اگه از  کارهایی که انجام می‌دین برای پاییز برامون بنویسین..

مثلاً چه چیزی فریز می کنید،یا ایده بدین برای تغذیه بچه ها برای مدرسه،تا ما از کدبانویی شما استفاده کنیم ..الهی که آرامش واقعی نصیب دلهای مهربونتون بشه...

اصلا

مطمئن بودم 💔

از دور نگاه کن 

یه ترکیب متاسفانه غیر برنده 

مردی که شغلش رو از دست داده، سر کار نمیره، با موتور کار میکنه، اما به موتور نمیرسه، ماشین هم خرابه... 

اولین قدم تو عرف ما اینه، مرد باید سرپناه درست کنه، دنبال شغل باشه، زندگی رو رونق بده، بعد پولی موند بره دنبال حلزون 

اما شوهرت می‌ره سراغ حلزون، چون احتمالا دنبال اینه زودتر پیشرفت کنه 

تو پولت رو بدی، ایشون نمیره ماشین رو ارتقا بده، می‌ره یه بازی جدید پیدا میکنه، این دفعه حشره پرورش میده 

ببخشید که اینطوری گفتم. تو امضات خوندم دختر داری و خودت هم شاغلی که میخای به عنوان وام اداره بدی. 

فقط یه راه داری، تو امور مدیریت و مالی، مرد زندگی بشی 

بعضی چیزها رو لازم نیست آدم تو زندگی کسی باشه تا درک کنه، بخدا که عین چراغ چشمک زن مشخصه. 

متاسفم بابت حرفهام💔

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
مطمئن بودم 💔از دور نگاه کن یه ترکیب متاسفانه غیر برنده مردی که شغلش رو از دست داده، سر کار نمیره، ب ...

و یه چیز دیگه 

این جمله ات خیلی خیلی خیلی عجیب بود 

سرکار نمیره 

«میگه دوست ندارم» 

مردی با وجود همسر و فرزند، از دوست داشتن یا دوست نداشتن کار میگه.  

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
خوشگل خانم های مهربون ،خوشحال میشیم اگه از کارهایی که انجام می‌دین برای پاییز برامون بنویسین..مثلاً ...

عزیزم من پسرم آب طالبی خیلی دوس داره 

واسه همین هر سال شهریور طالبی میگیرم پوست میکنم ریز خورد میکنم و داخل ظرفای کوچیک فریزری میریزم میذارم ۱روز تو فریزر بعد که یخ زد در میارم تو کیسه فریزر میذارمو تو فریزر میچینم اینجوری منظم روی هم چیده میشن و چون ظرفام کمه نمیتونم با ظرف بذارم

قلم شتر میخرم که طبعش گرمه حدود ۱۲ ساعت میذارم با چنتا پیاز درسته و نمک فلفل زردچوبه بپزه 

بعد مغز قلم و چربیاشو میریزم تو مخلوط کن به اب قلم اضافه میکنم و باز به صورت طالبیا تو ظرفای کوچیکتر بسته بندی میکنم برای خوراک لوبیا عدسی خورشت و..

بادمجون کبابی میکنم ساتور میکنم برای میرزا قاسمی

لوبیا سبز میگیرم یه مقدار برای لوبیا پلو بخار پز میکنم 

یه مقدارم برای خوراک راگو درشت تر خورد میکنمو خام بسته بندی میکنم

بامیه خورشتی سرخ میکنم فریز میکنم

فلفل دلمه ای نگینی برای ماکارونی پلو مکزیکی و پیتزا و..

فلفل دلمه ای یکم درشت تر برای مرغ و...

هویج نگینی و حلقه ای برای سوپ و مرغ خورد میکنم ۱۰ دقیقه بخار پز میکنم بعد میذارم تو فریزر

اینجوری مثه روز اولشه و حالت لاستیکی پیدا نمیکنه

ذرت میپزم دون میکنم برای ذرت مکزیکی،سوپ شیر،پیتزا ،ماکارونی و..

اگه حوصله داشته باشم پیازم سرخ میکنم

نداشته باشم که هیچی😅

سبزی قرمه و کرفس رو مامانم بهم میده

سبزی کوکو و اش رو هر بار ۳ کیلو میگیرم تا ۴ماه داریم

تو سوپ هم سبزی کوکو میریزم

باقالی و نخود فرنگی هم بهار فریز کردم

اول تابستونم البالو از باغ چیدم فریز کردم

گوشت و مرغم که هر دو ماه یبار میخرم

البته ما باقالی قاتق هم دوس داریم لوبیا کشاورزی خیس میکنم پوست میکنم میذارم فریزر 

مغز گردو چرخ شده هم پاییز مامانم برام اماده میکنه چون باغ گردو داریم

این کل محتویات فریزر من😅

مطمئن بودم 💔از دور نگاه کن یه ترکیب متاسفانه غیر برنده مردی که شغلش رو از دست داده، سر کار نمیره، ب ...

اما جسارت نباشه من یه نکته ای رو وسط صحبتاتون بگم

متاسفانه تو جامعه کار کردن با موتور رو بد جلوه دادن انگاری که هر کی شغلی نداره و از آدم و عالم رونده شده در نهایت رو میاره به کار کردن با موتور

اما واقعیت اینطور نیس

من همسرم با موتور کار میکنه تو اسنپ و الو پیک

هرروز لباس شیک میپوشه موتور قوی و مدل بالا،

میره سر کار و مسافر جابه جا میکنه

به هیچ وجه مسافر به غیر از برنامه ی اسنپ و الو پیک توی خیابون سوار نمیکنه بخاطر امنیت

از سال ۸۲ هم شغلش همینه چون خودش عاشق موتوره و دوس نداره زیر یه سقف کار کنه

قبلتر هم گفتم تقریبا ماهی بین ۵۰ تا ۶۰ تومن هم درامدشه

اما این موضوع هم هست که موتور صبح تا شب داره میدوئه و استهلاک داره البته همسرم فنی هستو ۰تا ۱۰۰موتورشو خودش تعمیر میکنه اما با این وجود هر ۲سال هم موتور کارشو میفروشه و صفر میخره

اینارو گفتم که اگه یوقت دیدیم یا شنیدیم کسی با موتور کار میکنه فکر نکنیم بدبخته😅

البته منظورم با شما نیستا سو برداشت نشه اما همین چن ماه پیش یکی از بستگان دورمون که کلا به ادم کنجکاوی معروفه،منو دید گفت شوهرت شغلش چیه؟

با افتخار گفتم اسنپ موتور، گفت آخی چرا نمیره نگهبانی؟؟😐😒

گفتم چشم بهش پیشنهادتونو میگم😒

😅

@tzizimom

دوستان اگر کسی میتونه دوستمون رو تگ کنه آبی نشد کاربریشون 

گویا تاپیک یکمون رو میخونن و تمایل دارن همراه بچه ها باشن ☺️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام گلم یک دنیا ممنونم ازت،بله حتما من بانک مسکن و ملی و مهر و رسالت و اقتصاد نوین وام گرفتم عزیزم، ...

عزیزم چقد در ماه باید قسط بدیذ؟ بابت همه وام هایی که گرفتید

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

سلام دوستان من طلا شهریور گرفتم 😍

دستنبد وزن ۳.۰۸۰

با ۵ درصد سود

قیمت ۱۱.۷۸۷۰۰

یه پارسیان ۴۰۰ سوتی از حقانی گرفته بود

برای ۱۳ صفر 

یه ده تومن دیگه وام دارم اگه دربیاد دوباره یه حرکتی میزنم 

یعنی معتاد طلا شدم 

ممنون از اینجا ودوستان 

یکسال اشنا شدم نزدیک ۲۶ گرم طلا گرفتم مخفی

بیشترش از کارکرد خودم بوده 

اینم عکسش از پیج اقای نعنا کار

تا رفتم استوری دیدم گفتم هموم دستبند میخواستم 

درجا بیعانه زدم براشون 

اینم عکسش دستبند وسطی

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 

دقیقااا منم منظورم همین بود جیران جان

در راستای پست دیشبم که عزیزی فرموده بودن پس انداز مخفی نکنین  که بچه هاتون ازتون دروغ گفتن و پنهان کاری رو یاد میگیرن  شما با روح و روان بچه هاتون بازی میکنین شما استرس وارد خانوادتون میکنید

باید اینجا بهشون گفت اون بچه ای که هر روز هر روز شاهد بحث و جدل تو خونست اون بچه ای که از ترس نداری هر روز خدا  متحمل فشارروحی و روانی هست ،پس انداز مخفی یا اضافه تر دادن قیمت های خرید برای مادر اون بچه نه تنها گناه نداره بلکه از واجبات هستش حتی اگر تو هیچ دین و مکتبی هم پذیرفته نباشه 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
@tzizimomدوستان اگر کسی میتونه دوستمون رو تگ کنه آبی نشد کاربریشون گویا تاپیک یکمون رو میخونن و تمای ...

ابی نمیشه 

اصلا داخل لیست هم نمیاد 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
2810