2777
2789
عزیزم وامی که از دی جی پی گرفتی چجوری دادن؟ منظورم اینه با اعتبار سنجی یا چک و سفته؟؟ منم خواستم با ...

عزیز جان قبلش باید هزینه عضویت بدی من سه میلیون و سیصد دادم دیگه چه میشه کرد من با سفته سی تومن گرفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله حتما من تدریس خصوصی میکنم و همسرم مشاوره میدن

هلن جان خونه نوتون بسیارمبارکتون باشه انشالله فقط صدای خنده وشادی داخلش بپیچه 

میشه لطفن بگین بیشترازکدوم بانکهاوام گرفتین وکدوم بانک شرایط بهتری داشتن براوام گرفتن 

سلام.من امروز تولدمه دیروز بعدازظهر همسرم زودتر از سرکار اومد و راهی طلافروشی شدیم یه جفت گوشواره و یه پلاک گرفتیم هر دوتا با هم شدن ۱۴۴۰۰

راستی خانومای مشهدی پاساژ ارگ پر از طلای مستعمله.ریز و درشت.

من که از این به بعد هر پولی دستم اومد میرم اونجا

عزیزم من میخواستم انلاین بخرم طلا از گالری رضوان معتبره؟چون شهر ما با اجرت پایین نیس

من که خریدم و بردم نشون هم دادم گفتن طلائه،چند تا از دوستان هم گفتن که خرید و فروش داشتن و مشکلی نبوده

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
اقا من یه عکس از استایل امشبم و موهام براتون میذارم دورهمی(صورتم معلوم نیست)زود پاکش نمیکنم خودم ولی ...

یاسی عکست هنوز هست یا نه؟

اگر آره کدوم صفحه

اگر نیست دوباره بذار

مشتاق دیدارتم😁

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
هلن جان خونه نوتون بسیارمبارکتون باشه انشالله فقط صدای خنده وشادی داخلش بپیچه میشه لطفن بگین بیشتراز ...

سلام گلم یک دنیا ممنونم ازت،بله حتما من بانک مسکن و ملی و مهر و رسالت و اقتصاد نوین وام گرفتم عزیزم،وام بانک مای طرح مهربانی رو و به نام چند نفر گرفتم بنظرم از همه بهتر طرح مهربانی و اعتبار بانک ملی هستش

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
تدریس خصوصی مقطع ابتدایی؟توخونه؟یابا اموزشگاه قرارداددارین؟

بله ابتدایی شاگردای کلاس خودم هستن که میان خونه

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام گلم یک دنیا ممنونم ازت،بله حتما من بانک مسکن و ملی و مهر و رسالت و اقتصاد نوین وام گرفتم عزیزم، ...

طرح مهربانی براگرفتن وام معادل سپرده ات بایدچندماه پول بخوابه وبازپرداختش چندماهه است الان حدودن چقدرقسط میدین براچه مقدارمبلغ

2810