2777
2789
یاسی جون خیلی شرایط جدید آزارم میده از بس من حرکت های اقتصادی داشتم همش منتظره من یه کاری بکنم خیلی ...

عزیزم شما کاری نکن صبر کن💚برا خودت پس انداز کن شاید الان سخت باشه برات اما به این فک کن چند سال آینده یه خونه برا خودت داری.

اولا ماشین اگر مراقبت نشه حتی ماشین صفر هم دچار خرابی و فرسودگی میشه.

دوماً ماشین آشکار هستش و ممکن بنام شما نخوره و حتی در اختیارت هم نباشه.

بنظرم تحمل کن با اسنپ جابه جا شو تا یهفکری بکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما کاری نکن صبر کن💚برا خودت پس انداز کن شاید الان سخت باشه برات اما به این فک کن چند سال آین ...

مرسی عزیزم خونه نصف نصفه ماشین به اسم خودشه 

من اصلا نمی شینم با موتور میریم سرکار ولی مهمونی با ماشین اونم خلیییییییییییییی کم شاید خیلی کم مسافرت 

خیلی ریلکسه 

اینجوری نبود 

به نظرتون چکار کنم؟

دخترم عاشقتم
عزیزم حال روحی خوب بهترین سرمایه گذاری و پس اندازه ❤❤یکی حالش با گوشی خوبه بخرهیکی خونهیکی ماشین خار ...

دقیقا درسته یاسی جان. باید خیلی وقت پیش اینکارو میکردم ولی ماهی رو هروقت از بگیری تازه س

ممنونم ازت  💚

سلام دوستانیه راهنمایی می کنید شوهرم از عید دیگه سرکار نمیره میگه دوست ندارم و پیک کار می کنه یه خون ...

نه گلم به نظر من فعلا نیازی نیس همچین کاری بکنی. دلسوزی نکن بذار همسرت خودش کار جدید رو تجربه کنه و اگر نیازه سرش به سنگ بخوره و..‌ با تلاش و همت خودش انشالله بتونه پول جمع کنه و ماشین رو ارتقا بده . شما فقط صبور باش و همراه و نظاره گر...

سلام عزیزدلم ،چشممون به جمال زیباتون روشن خانوم خانوما ،الان ده روزه میام که یه خبر خوشحال کننده بهت ...

عزیییزممم منم ازپیامت خیلی حس خوب گرفتم

ان شاالله صدای شادی وخنده بپیچه توی خونتون خیرش روببینی

یکم بیشتربرامون بگوبعد دو سه سال چطوربه اینجارسیدی 

آیاازمخارج خونه هم پس اندازکردی؟ازنظرخوردوخوراک منظورم؟

پوشاک؟

وام؟

ازاینهابرامون بگوامیدوارم شاهدموفقیت هات باشیم

الهی ربی ومن لی غیرک💖

بالاخره خرید این ماهم رو رفتم کردم

اولین تجربه خرید حضوریم بود و بقیه طلاها رو اینترنتی خریده بودم تو سامانه سنجش طلا کدش رو پیامک زدم نوشت اشتباهه😂😂😂😂فک کنم طلای تقلبی خریدم ولی خب حداقل فاکتور داره

2.870 سوت 11150 هزار تومن گرفتم و یه سکه ششصد سوتی می خواستم بخرم دیدم مرده نود تومن وکیوم می خواد بگیره دیگه از نبی گلد سفارش دادم

تا اینجا هفده گرم خریدم تا هدفم فقط سه گرم مونده😍

چقد عالی عزیزم همیشه موفق باشین😍🤍اگر دوس داشتین بگین شغل دومتونم چیه

بله حتما من تدریس خصوصی میکنم و همسرم مشاوره میدن 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
2810