2777
2789
عزیزم من دوستانه گفتم بلاخره هر کس مختاره هر جور دوست داره زندگی کنه یکی ریسک پذیر و یکی محتاطموفق ب ...

می‌دونم عزیزم نظرها متفاوته به هرحال🥰

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ..مارتین جان...من چندوقتی بودبفکرشما بودم؟عزیزم جابجا شدی؟آخه یادمه دغدعت بود که از خونه فعلیتو ...

سلام‌گلم بله جا به جا شدیم عزیزم. طلاهامو فروختم برای رهن خونه و مغازه و به نظرم بهترین کارو کردم چون حداقل اینجا از فاز افسردگی اومدم بیرون. به قول دوستان طلا رو جمع می‌کنیم برای همچین روزایی دیگه.  فعلا مغازه همسر درامد خاصی نداره و اجاره رو داریم با فروش طلا میدیم ولی من امیدوارم بهتر بشه.

هدفم که خرید خونه یا زمین بود خیلی به تعویق افتاد. یعنی تقریبا میشه گفت از صفر دوباره شروع کردیم ولی درکل راضیم از کاری که کردم. انشالله هرچیزی در زمان خودش انجام میشه. 

ممنون که به یادم بودی 🌸💚

عزیزم اگه اینجوری باشه شما پول بانک هم نباید بذاری وام هم نباید بگیری ضامن هم نباید بشی مملکت قانون ...

بعضی از بانک های خصوصی هم واقعا همین کارو کردن، مامان من 5 ملیون حدود 8 سال پیش گذاشت و بانک رفت که رفت🥲😂 اون موقع من بچه بودم ولی خب دوندگی زیاد مامانمو میدیدم ولی خب بازم چیزی دستمونو نگرفت از اون 5 ملیون

....💖!
سلام‌گلم بله جا به جا شدیم عزیزم. طلاهامو فروختم برای رهن خونه و مغازه و به نظرم بهترین کارو کردم چو ...

مارتین جان شما از گالری رضوان طلا خرید کردین؟

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
بله گلم چرا که نه هم من شاغل هستم و هم همسرم و درآمدمون امسال حدود ۵۰ تا ۶۰ ملیون ماهی و البته بعضی ...

هلن جان یجا گفتین معلم هستین درسته؟؟

اخه حقوق معلما الان از 12 شروع میشه

شما غیر انتفاعی هستین؟

یا همسرتون شاید کارمند بانک هستن مزایاش بیشتره؟

سلام‌گلم بله جا به جا شدیم عزیزم. طلاهامو فروختم برای رهن خونه و مغازه و به نظرم بهترین کارو کردم چو ...

مارتین جا خوشحال شدم که حالت بهتره 

انشاالله بهترینا برات رقم بخوره 

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
بعضی از بانک های خصوصی هم واقعا همین کارو کردن، مامان من 5 ملیون حدود 8 سال پیش گذاشت و بانک رفت که ...

ریسک کردن خطرهای خودش رو داره😁

من تا حالا ضرر نکردم البته بگم من هیچوقت همه‌ی پولم رو یکجا نمیذارم جاهای مختلف سرمایه‌گذاری و پس‌انداز می‌کنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

عزیزم حال روحی خوب بهترین سرمایه گذاری و پس اندازه ❤❤

یکی حالش با گوشی خوبه بخره

یکی خونه

یکی ماشین خارجی

یکی سفر

یکی هم طلا.

ایشالا مغازتون هم به زودی رونق میگیره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ریسک کردن خطرهای خودش رو داره😁من تا حالا ضرر نکردم البته بگم من هیچوقت همه‌ی پولم رو یکجا نمیذارم ج ...

خداروشکر که تا حالا ضرر نکردین ایشلله ضرر هم نکنین ولی خب گذشت و ما یاد گرفتیم هر جایی محض رضای خدا واسه شما سود زیاد نمیده

....💖!

سلام دوستان

یه راهنمایی می کنید 

شوهرم از عید دیگه سرکار نمیره میگه دوست ندارم و پیک کار می کنه 

یه خونه کرایه کرده با داداشش و دوستاش که اونجا حیوان خانگی پرورش میدن(حلزون)

ولی همه رو فروخته یه ذره داره

ماشینمون خرابه

موتورشم همش خرابه

به نظرتون 6 تاربع سکه دارم در قالب وام اداره بفروشم ماشین رو ارتقا بدیم یا پررو میشه؟

خیلی تلاش می کنه ولی نمیشه 

دلمم میسوزه با خودم میگم چقدر نگه دارم در حالیکه همه چی خرابه نظرتون رو بگین لطفا

دخترم عاشقتم
سلام دوستانیه راهنمایی می کنید شوهرم از عید دیگه سرکار نمیره میگه دوست ندارم و پیک کار می کنه یه خون ...

نههههه نکنننن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

این مردا چکارایی میکنن🤦‍♀️

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
هلن جان یجا گفتین معلم هستین درسته؟؟اخه حقوق معلما الان از 12 شروع میشهشما غیر انتفاعی هستین؟یا همسر ...

بله من فرهنگی هستم و درآمدم همون مقدار که فرمودین اما هم من هم همسرم شغل دوم هم داریم عزیزدلم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
نههههه نکنننن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️این مردا چکارایی میکنن🤦‍♀️

یاسی جون خیلی شرایط جدید آزارم میده از بس من حرکت های اقتصادی داشتم همش منتظره من یه کاری بکنم 

خیلی خسته م

دخترم عاشقتم
2810