2777
2789
اتفاقا میگم برا مامانم نصب کنم اما کارت ملی نداشت رفتیم اقدام کنیم گفتن شناسنامه شو باید عوض کنی.درخ ...

عزیزم ، ویپاد دیروز تو پیج اینیستاش استوری کرده بود ، مبلغ وام با سکه وی کلاب رو تا آذر ماه به ۲۰۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۱۸ ماهه افزایش میده ، اونوقت دیگه نیازی به کارت اضافی ندارید با همین کارت های خودتون سکه اضافی جمع کنید میتونید مبلغ وام بیشتری بردارید ، البته اگه تا آذر ماه وقت دارید.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
عزیزم ، ویپاد دیروز تو پیج اینیستاش استوری کرده بود ، مبلغ وام با سکه وی کلاب رو تا آذر ماه به ۲۰۰ م ...

وای چ خوب

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشگل خانما لطفاً راهنمایی کنید ...من سی میلیون به مادر شوهرم بدهکارم که تا عید لازمش نداره ،الان یه ...

عزیزم میتونی با اجازه مادرشوهرت بذاری توی کارت ویپاد و یا طرح های دیگه تا امتیاز وام جمع کنی و قرضتو بدی و هر وقت دیدی توانایی پرداخت اقساط اضافی رو داری اون وام رو برداری و طلا بگیری، من کلأ اعتقاد دارم که پول قرضی برکت نداره و هیچ وقت اگه به کسی قرض داشته باشم اون پول رو تو مخارج خونه صرف نمیکنم (البته نظر شخصیه )

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
ق بونت برم من زهرا جان به عنوان یه دوست به شما مجردای تاپیک افتخار میکنم .کابر نسکاف ...کاربر مری مر ...

فدات شم معصومه جان  

چه خوش برگشتی    

مرسی که به یادم بودی.....من اینجا خیلی از شما و بقیه دوستان یاد گرفتم....با اینکه خیلی از قناعت ها و کدبانوگری های خانما به کار من  مجرد نمیاد...

اما همیشه این دید دارم ...ببینم طرفم چی میگه....مطمئنا هر ادمی نکته ای داره واسه یادگیری

قبولی دخترتون و بقیه عزیزانی که فرزند کنکوری دارند رو هم تبریک میگم....ان شالله سربلندیشونو ببینید.

در مورد انتخاب رشته هم واقعا روحیه فرزندتون رو بسنجید...و اینکه هنوزم توی این سن شخصیت واقعی شون شکل نگرفته...

من خودم سال 83 کنکور تجربی دادم....ولی اینقدر به رشته انسانی علاقه داشتم...که سال بعد، یعنی 84 تغییر رشته دادم...و با سه ماه خوندن و بدون هیچ کتاب و تستی مجاز شدم....خیلی هم به ادبیات و روانشناسی علاقه داشتم....اما سر بزنگاه وارد رشته مدیریت بازرگانی شدم و واقعا خداروشکر

چون بعد ها متوجه شدم اصلا از شغل های مثل روانشناسی و حقوق و معلمی خوشم نمیاد...یعنی کلا اعصاب افراد عادی رو ندارم  

الانم حسابدارم و فقط همکارای ثابتم هر روز میبینم.

ان شالله فرزندانتون هر رشته رو انتخاب میکن...خوشحال و راضی باشند  

آرشیدا🤣🤣توجیه اسلامی آوردم خواهر جان...😁سرچ کن الان خودت 🤭

اگر هم نمیاوردی مهم نبود 🤭

من یکی که سالهاست پس انداز مخفی دارم و همیشه هم در نهایت واسه زندگی و بچه هام خرج کردم هیچوقت هم عذاب وجدان نداشتم و ندارم چون قرار نیست خرج  مرد غریبه بکنم 🫤

به نظرم اگه کسی براش مخفی کاری و پس انداز این مدلی سخته بهتره اندازه مهریشو از شوهرش طلب کنه که عذاب وجدان نداشته باشه🙄

شوهر من به من مهریه نداده پس تاآخر عمرشم اگه همه پولاشو تمام کمال بردارم بازم بدهیش تموم نمیشه😜

چه برسه به اینکه مورچه وار بخوام جمع کنم🫤 

لطفا خانوما خودتون رو دست کم نگیرید قرار نیست خدمتکار و آشپز و معلم سر خونه و پرستار باشید آخرشم فکر کنید بدهکارید🌸

بستگی به شرایط دارهچه بیمه ای و چه هزینه ای؟آیا سابقه بیمه داری؟سنت چقدره؟واسه طلا چقدر در ماه میتون ...

بیمه مشاغل آزاد یا (خانه داری هم میتونه بریزه)

سابقه بیمه نداره

۳۰ سال

همون مبلغ بیمه که نزدیک ۱ تومنه الان رو ، میتونه طلا بخره.

چون یکی رو میخواد انتخاب کنه شک داره کدوم راه بهتره

معصومه جون من دو سه ماهه باهاتون آشنا شدم یهو تو این تاپیک بود ک فهمیدم عععع من 38 سالم شد چرا پس ان ...

عزیزم وامی که از دی جی پی گرفتی چجوری دادن؟ 

منظورم اینه با اعتبار سنجی یا چک و سفته؟؟ 

منم خواستم با سفته بگیرم اولش نوشته بود یک و 800 باید بریزم به خساب😔

عزیزم میتونی با اجازه مادرشوهرت بذاری توی کارت ویپاد و یا طرح های دیگه تا امتیاز وام جمع کنی و قرضتو ...

سلام ممنون که راهنمایی کردید وام ویپاد رو گرفتم احتمالا بذارم بانک مهر وام بگیرم ،هم بدهیمو میدم هم طلا میگیرم انشاالله...بازم ممنون

سلام ممنون که راهنمایی کردید وام ویپاد رو گرفتم احتمالا بذارم بانک مهر وام بگیرم ،هم بدهیمو میدم هم ...

برای وام ۵۰ تومنی چند سکه باید جمع بشه؟

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤
۴۵۰۰۰ تا سکه عزیزم ...

اوف چه زیاد ، ۳۰ تومن داشتم گفتم اگه بذارم تو ویپاد بهم ۵۰ تومن بده بذارم با این حساب فکر کنم نشه چون فکر کنم ماهی ۱۰۰۰۰ تا میشه درسته؟

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤
2810