2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هلن جان عزیز دل خواهر همسرم کابینت و هود رو گفتم اطلاعی ندارم ...یه وقت شرمنده نشیم با راهنمایی غلط ...

یک دنیا ممنونم ازت گلم .

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
عزیزم چقدر حرف های الانت یادآور روزهای تلخِ چهار سال پیش من هست به هیچ وجه اشتباه منو تکرار نکن حتی ...

اکثر مردها پولی که همسرشون داره حالا یا درآمدش هست یا خودش با درایت پس انداز کرده یا هدیه گرفته و جزو لاینفک اموال خودشون می دونن و حق مسلم شون 

این یک واقعیته از مردهای ایرانی.حالا استثنا هم داره ولی بیشترشون این تفکر رو دارند.

در مورد پس انداز مخفی واقعا خیلی شرایط زندگی ها با هم متفاوته

یکی میاد اینجا می نویسه من سر سوزن با شوهرم مخفی کاری ندادم در آمد و هزینه هامون را هر دو اطلاع داریم اموال نصف نصف به نام هر دومون هست و...خوب خدا رو صدها هزار مرتبه شکر بخاطر چنین همسران با وجدانی.

ولی آیا شرایط شما برا همه صدق می کنه؟

چند تا مثال از تاپیک های نی نی سایت که تو ذهنم هست میگم 

خانم سر کار میره شوهرش تا قرونِ آخر حقوقش رو وام گرفته ملک یا ماشین به نام خودش خریده دست آخرم گفته عزیزم زندگی مشترکه من و تو نداریم که هر دو داریم برای بچه هامون تلاش می کنیم و زن با شناختی که از شوهرش داره و سابقش میدونه وای به حال روزیه که شلوارش دو تا بشه....

تاپیک دیگه ای بود توی پربازدید خانم و آقا ظاهرا درصلح و صفا زندگی می کردنداز صفر شروع کرده بودند و بعد از چند سال وضع مالی  آقا خیلی خوب میشه و خانم و بچش یه روز برای خرید بیرون میرن می بینن آقا قفل در را عوض کرده و پلیس میاد و صورتجلسه و...الان خانم برای هزینه دادگاه باید سر کار برن تا حقشون را از چندین سال زندگی بگیرند(برای ایشون خیلی دعا کنید من دنبالشون می کنم و امیدوارم به حق شون برسند)

و چندین و چند مثال دیگه که بهتر از من بلدید

برای همه یه نسخه صدق نمی کنه هر کس شرایط زندگیش رو بهتر از بقیه باید بشناسه و زندگیش رو طبق اون جلو ببره.

خواهش میکنم عزیزم ❤️ این چه حرفیه راحت باش ♥️هر سوالی داشتی بپرس در مورد سوالت ...اگه اندازه ی پول ب ...

سلام و صدسلام به بانوی قلب ها معصومه جونم

چ خوب که اومدی و دل ماها رو خوش کردی

معصومه جونم من الان ۴ بعداز ظهر میرم سرکار تا برسم خونه میشه ۱۱

میشه بهم بگی صبح ها چیکار کنم

هم غذا برای ناهار میپزم که برای شام میمونه

هم کار خونه

هم کارای هنری

هر کاری میکنم بازم وقت کم می یارم

از اون حرف های قشنگت میخوام که به خودم بیام 

باور میکنی صلحا سماور روشن کردنی میگم الان معصومه هم سماور روشن کرده یا داره قالی می بافه

یا داره ناهار میپزه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
عزیزم شما بانیت خوب پیام گزاشتین منم گفتم جوابتونو بدم، عزیزم خیلیا دونه ای میخرن چون میدونن خراب می ...

کاملا حق 👌🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

من امروز یکاری کردم گفتم شاید شماهم بخواین انجامش بدین.

میلی گلد طرح جدید دعوت از دوستان گذاشته یعنی شما به ازای هر فردی که با کد دعوت بیارین ۳میلی که همون ۳ سوت طلا هستش به شما جایزه میده. هم به کسی که آوردین.

پس شما میتونید اعضای خانواده یا دوستان تون که دوست دارن دعوت کنید یا با گوشی خودتون براشون نصب کنید کد دعوت تون بزنید اگر خودشون نخواستن باهاش کار کنند اون ۳ سوت خودشون هم میتونید انتقال بدین برا خودتون بیاد.تا ۱۵۰ نفر میشه بیاری که میشه ۴۵۰سوت خود میلی بهتون میده خودتونم ۴۵۰سوت انتقال بدین میشه ۹۰۰سوت طلا🥰😍

دیگه اگر خواستین نصب کنید کد منو بزنید مرسی😘

milli-ovkp3

خیلی ممنون یاس عزیزم ❤️ که برام نوشتی نه به حقوق تمایلی نداره یکی دو سال پیش دوست داشت نمی‌دونم از پ ...

سلام معصومه جان خوش اومدی ،در مورد دخترتون برادر منم امسال دبیری ادبیات تبریز قبول شده دانشگاه علامه...

ادبیات الان خیلی مهم شده برای کنکور انسانی رشته خوبیه اگر بتونه ب نتیجه برسونه...

من خودمم ب ادبیات خیلی علاقه داشتم و روانشناسی، روانشناسی خوندم بااینکه رشته پر کاریه اما من فلن بیکارم چن سالم هس لیسانس گرفتم ی بار استخدامی ثبت نام کردم نخوندم قبول نشدم الانم تصمیم دارم بخونم اما چون میگن اکثرا مصاحبه پارتی شده و رتبه هم بیاری رد میکنن از مصاحبه دو دلم اما باز میخوام شانسمو امتحان کنم بشینم بخونم ببینم چی میشه البته اینقدر مشکلات هست فلن در حد فکره تا عملیش کنم ی تلنگر میخواد....

علوم تربیتی هم رشته خوبیه...

حسابداری هم خوبه...

اقتصاد هم بنظر من خوبه

اما تاریخو جغرافیا جالب نیس بنظرم دنبالش نره...

سلام شبتون بخیر چقدرررررر با حرف شما موافقم.👏👏👏من تازگیا این تاپیک رو دیدم....ولی اصلا قصد نداشتم ...

سلام و شب بخیر بر بانوی فروردین عزیززززز 

مرسی که برامون نوشتی گلم 🙏🏻و ممنون از انتقاد ت که بدون بی احترامی  عنوانش کردی عزیززز دلم ☺️🙏🏻

چقدر خوبه همینقدر آروم و بی توهین اگر کسی اشتباهی میکنه بهش گوشزد کنیم 

فقط یه سوال بانوووو؟؟؟؟!😉از کجا به سبک زندگی بنده پی بردی؟؟؟ درحالی که  تا اونجایی که حضور ذهن دارم  پست خاصی از نوع و روش زندگی خودم عنوان نکردم؟؟؟!🤔😉☺️☺️😁

به هر حال ….

اول اینکه نظرتون برام  بسی قابل احترام🙏🏻 و قابل ستایش 🙏🏻و قابل تامله🙏🏻 ولی……

یا به قول ما آذری زبون ها 

آماااااااااا……

هیچ وقت ،هیچ وقت با عینک خودتون دنیا رو نبینید 

هیچ وقت ،هیچ وقت نظر قاطعانه راجع به موضوعی ندیم 

خدارو صد هزار مرتبه شکر که همسر همراه ،درک کن ،و زندگی آرومی داری 

ولی قبول کنیم همه ی زندگی ها اینطور نیست همه ی همسر ها اینطور که شما فکر میکنید و دیدید هم نیستند

شرایط همه یک جور نیست 

پس این من ،خانم خونه هستم که  تشخیص میدم کدوم کار ،کدوم ایده ،کدوم روش ،کدوم نظر ،با توجه به شرایط زندگی من با توجه به خلقیات و روحیات همسر من مناسب تر و به کار تره 

و تو رو خداااا با عنوان ها و انگ های   گناه و دزدی و دروغ و فلان و بهمان شرایط رو برای کسانی که به خودی خود با کلی مشکلات و و مسایل دست و پنجه نرم میکنن و درگیر مسایل زندگی و غیره  هستند سخت تر نکنیم و بار روی دوششون رو سنگین تر نکنیم 

نمیدونم چرا وقتی مردی خانم رو اذیت میکنه به فکر خونه زندگیش نیست ،مردی که با وجود خانم کد بانو سر و گوشش میجنبه ،مردی که حقوقش رو خرج عیاشی یا خوش گذرونی بادوستاش میکنه  مردی که  به زور آب از دستش میچکه  نمیگن عیبع بده زشته؟؟؟!گناهه ؟؟و فلانه ؟؟چرا از خانوادت دریغ میکنی ؟؟؟ولی نوبت ما خانما که میرسه انگ  گنه  کاری و بی دین و ایمونی و خدا نشناسی به خودمون میزنیم 

به هر حال هرکس با دید خودش دنیارو میبینع و قضاوت میکنه

ولی یادمون باشه تا کفش کسی رو نپوشیدیم  و باهاش راه نرفتیم حق نداریم قضاوتش کنیم 

بازم تشکرررر فراوان از اظهار نظرت عزیززززکم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🌺

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بچه ها ی راهی هم ب من بگید همسر من وقتی کار میکنه پول داره نمیدونه چجوری خرج کنه همش برای اینو اون خرج میکنه مثلا میریم خونه کسی ی کیلو شیرینی نمیخره میره ی جعبه بزرگ از گوروناش میخرع هرچقد باکهربونی تذکر میدم فقط ده ثانیه تاثیر داره اون هم برای کسایی ک اصلا هیچ خرجی نمیکنن خسیسن،،،دوم اینکه من شیوه پذیرایی از مهمونام رو دوس دارم با توجه ب پذیرایی ک اونا ازم میکنن بکنم اما جلو همسرمو نمیتونم بگیرم مثلا ی خانواده هستن سواستفاده گرن بری خونشون فقط یدونه چایی جلوت میزازن با یکم مرغ و برنج ک همه بهم نگامیکنن کی بخوره کی بمونه بازم من نمیتونم مثل اینا باشم چون تو ذاتم نیس اما سعی میکنم کمتر از بقیه مهمونام باشه پذیراییم امشب اون خانواده اومدن شام از طرف خودشون در حالی ک من تازه عروسم ی دعوتم نکردن...بعد ب شوهرم گفتم ک شب قراره مهمون بیاد گفت چی لازمه گفتم هیچی شیرینی داریم یکم میوه هس ماست محلی هس دوغ میکنم و سبزی و..چیزی نمیخواد گفت باشه پس نون میخرمو نوشابه میوه نخرم؟این ینی اینکه اگ بگی نخر چندین مدل خودم میخرم میارم چون عادتشو میدونم منم گفتم ی خربزه کوچیک بخر کافیه اینا چهار نفرن ماهم اون روز نخوریم دیگ فرداش نمیخوریم میمونه یخچال میندازیم اشغال اومد دیدم دوتا نوشابه گرفته برای بچه مهمون بستنی خریده ی خربزه گنده خریده خیلیم خوشمزه وشیرین بود نصف خربزه ی جا میوه ای بزرگ شد نصف دیگش تو یخچال موند ازونیم ک خورد کرده بودم اضافه اومد شامم سوپو قیمه بود ک زن مهمان کل گوشتارو کشید جلو خودش میخورد ب بچه هاشم نمیداد🤦🏻‍♀️خیلی زیاد پخته بودم هی میگف نمیخورم هی میکشید حتی اضافه گذاشتم برای فردا سر کار همسرمم بزارم زنه گوشتارو خالی خالی خورد همشو موقع جمع کردن سفره بعد اومد هرچی تو اشپزخونه مونده بودم خورد بچه اش ام کل برنجارو ازین سر تااون ته ریخت رو فرشام مبلام همه جارو لک کرد تاالان فقط کثافط جمع میکردم از خونه ی راهکار بدین خلاصه🤦🏻‍♀️

خیلی ممنون عزیزم که برام نوشتی پیامت رو برای دخترم خوندم.....بد فکری هم نیست ..انشالله در اینده خودم ...

سلام خوب هستین

من تازه واردم 

لطف می کنین منو راهنمایی کنین

من خودم عاشق پس اندازم

سال پیش با هزارن زحمت ی واحد نقلی گرفتم

امسال صد رهن‌دادم‌

در صورتی ک من خودم قسط هامو پرداخت می کنم تقریبا ماهی ۵ تومن قسط دارم

صد و گرفتم ۵۰ نومن طلا گرفتم 

موندم بقیه رو چکار کنم ک بتونم قسط هامو پرداخت کنم

سلام شبتون بخیر چقدرررررر با حرف شما موافقم.👏👏👏من تازگیا این تاپیک رو دیدم....ولی اصلا قصد نداشتم ...

عزیز حرف شما حق ولی اگه همسرتون از شما همه چی و مخفی می کرد شما در مقابل چکار می کردین

سلام و شب بخیر بر بانوی فروردین عزیززززز مرسی که برامون نوشتی گلم 🙏🏻و ممنون از انتقاد ت که بدون بی ...

دقیقا من ۱۰‌سال جنگیدم‌تا ب این ارامش نسبی برسم

ب نطرم برا هر زن‌لازم اینده نگر باشه

با پشتوانه حتما حتما اعتماد ب نفس زیاد میشه

2810