2777
2789
مرسی عزیزم .آره خودمم دلم به خریدماشین نیست...بخاطر همین به همسرم گفتم فروش ماشین فعلی کنسل...انشاله ...

چشم عزیزم ❤️ حتما هر چه داشتم مینویسم براتون 

ماشاالله آتوسا جان پیشرفتتون خوب بوده ....سالی ۳۵۰ملیون 

پس انداز کردین 

با وجود سه تا بچه .....آفرین واقعا 👏👏👏همین طوری برو جلو .....شک نکن که خیلی زود یه واحد خوب میگیری 😍 

فقط تغییر نده هدفت رو 

هدف بذار تا ۴۰۴همین روز جمع کنی ...هر چی شد ...هررررررر چی بذاری وسط یه واحد نقلی شده خارج از شهر تو جای آینده دار 

بگیری ....و پولت رو تبدیل کنی 

تو نگاه نکن به اینکه میگن زمین و ملک ثابت مونده اصلا هم اینطوری که میگن نیست 

چند روز فقط با املاکی ها حرف زدیم ....یه آپارتمان ۴۰متری جای متوسط شهر ۲/۵....۲/۸۰۰قیمتش ...حتی چند جا رو هم گفتن بالای سه تومن 

در حالیکه ما دو سال پیش اینجا دو صد و پنجاه دادیم 

چون مرکز شهر و جای خیلی پیشرفتی ...چند برابر روش اومده 

خوشحال نیستم ها عزیزم ...برعکس ناراحت هستم که پولامون از ارزش افتاده 

چرا که باید ...یه جووون چقدر جمع کنه بده یه ملک چهل پنجاه متری ....سه میلیارد رو از کجا بیاره ؟؟؟مگه کم پولی ؟؟؟به خاطر سه میلیارد چقدررررر باید بدووو 

حالا اونم بره منطقه ی متوسط شهر بشین 

پس منظور عزیزم سعی کن تبدیل کنی که مجبور بشی خودت رو به چالش بکشونی 

مثلا یک تومن داری ...خودت رو بکش به چالش واحد یک و هشتصدی بردار ....پونصدش رو وام بگیر ....سیصدش رو رهن بذار 

اینطوری با یه حرکت هشتصد ملیون در سال میوفتی جلو...و پول تو با تورم می‌ره جلو ....پول بانک رو هم خورد خورد میدین مثل ما 

دو سال پیش ...۷/۵پول بزرگی میومد برامون به بانک می‌دادیم 

ولی الان زیاد هم برامون بزرگ نمیاد ...

بخواه بشوووو عزیزم ❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان اولین گزارشم رو بدممن امروز ی النگو گرفتم 3/840 با سود پنج درصد بدون مالیات شد14/650همسر ...

تخم مرغ که تاریخ روش زده ببین تا کی تاریخ داره شیر ولی خراب میشه

خیلی ممنون عزیزم که برام نوشتی پیامت رو برای دخترم خوندم.....بد فکری هم نیست ..انشالله در اینده خودم ...

با اجازه دوست عزیزمون من یه مورد رو یادآوری کنم البته برای همه دوستانی که قصد انتخاب این رشته رو دارن یا فکر میکنن فقط با مدرک این رشته میتونن آموزشگاه زبان بزنن..

در رابطه با انتخاب زبان انگلیسی

ببینید دانشجو چهار سال از عمرشو برای این رشته میذاره در حالیکه میتونه همین ۴ سال رو با کیفیت بهتر در آموزشگاه ها بگذرونه و مدرک معتبر هم بگیره..

کیفیت آموزش زبان در دانشگاه ها خیلی پایینه یک فارغ التحصیل زبان انگلیسی بسختی نمی تونه یک مکالمه و اکسنت(لهجه) در سطح عالی داشته باشه در حالیکه در آموزشگاه ها زبان آموزان همه مهارت ها رو کامل یاد میگیرن و اعتماد بنفس بالاتری دارن..

زبان آموزان بعد از ۴ سال میتونن در دوره های تی تی سی تربیت معلم شرکت کنن و در اموزشگاه ها تدریس کنن.. موسس و مدیر آموزشگاه اونا رو به آموزش و پرورش معرفی میکنه تا گزینش بشن و بعد از گزینش میتونن در مدارس غیرانتفاعی تدریس کنن..

بنظرم بهتره آموزش زبان را بعنوان شغل دوم کنار شغل اصلی انتخاب کنیم(مثلا تدریس خصوصی آیلتس)

بهتره رشته دانشگاهی مثلا حسابداری روانشناسی یا حقوق باشه و کنارش در آموزشگاه مدرک زبان بگیریم..

اینجوری همزمان دو مدرک معتبر خواهیم داشت..

در رابطه با تاسیس آموزشگاه باید بگم که بدلیل رقابت شدید و صدور بی رویه مجوزهای تاسیس، در حال حاضر درآمد جوراب فروشی بهتر از یک موسسه زبان کوچک محلی هست مگر اینکه خیلی معروف و معتبر باشه

عزیزم چقدر حرف های الانت یادآور روزهای تلخِ چهار سال پیش من هست به هیچ وجه اشتباه منو تکرار نکن حتی ...

متاسفانه  مردا یه رگ قدر نشناسی دارن یه جای نباید گل میکنه،من خودم احتمال میدم زبونش درازتر از همیشه بهم بگه پول خودمو برداشتی نگه داشتی الان آوردی دادی به من😐 

با اجازه دوست عزیزمون من یه مورد رو یادآوری کنم البته برای همه دوستانی که قصد انتخاب این رشته رو دار ...

نیکو عزیزم از شما هم ممنون خیلی لطف کردی این همه برامون تایپ کردی ❤️نظرات شما هم حق و با ارزش ❤️♥️انشالله خیر و بحر فرزندانت رو ببینی خانوم گل 

[QUOTE=352996835]عزیزم مشهد رو ما هیچ وقت با تور نمیریم خودتون برید خیلی بهتر هست . الان دیدم که نوش ...

از چه لحاظ بهتره؟

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
عزیزم من متوجه نمیشم

من ۶۰ گرم گذاشتم و ۲۰ میلیون گرفتم  ،کلا ابن یه قانون هست حتی ۲۰۰گرم بزاری فقط ۲۰ میلیون میدن ،اگه ۲۵ گرم بزاری ۵ میلیون میدن ینی شما ۸۵گرم بزاری ۲۵ میلیون میدن

سلام دوستان اولین گزارشم رو بدممن امروز ی النگو گرفتم 3/840 با سود پنج درصد بدون مالیات شد14/650همسر ...

ماستو تا ۵ شنبه بخورین 

ماست و خیار درست کن توش مغز گردو و کشمش بریز عالی میشه

یه بادمجون کبابی کن ساتور کن با پودر سیرو نمک فلفل بورانی بادمجون درست کن

سلام عزیزان شبتون بخیر 🌹

خوشحالم معصومه جون برگشتی ،😍😍😍 دختر منم کنکور داده و شرایطش مثل دختر خانم شماست ،ببینیم چه میشه نتیجش،بلاخره چه رشته ای نهایی میشه،🤩

ممنون میشم راهنمایی کنید :

باکس بندی رو کجا انجام میدین؟برنامه خاصی داره یا مکتوب میکنید یا....

2810