2777
2789

سلام دوستان اولین گزارشم رو بدم

من امروز ی النگو گرفتم 3/840 با سود پنج درصد بدون مالیات شد14/650

همسرم شیر از لبنیاتی گرفته بود زیاد بود با ماست پنیر زدم گذاشتم یخچال 

انشالله پنجشنبه میریم سفر از طرف اداره من هتل گرفتیم و پنج میلیون هزینه کردم ماشینم رو روبراه کردم چون با ماشین من میریم دیگه هزینه هتل و خورد و خوراک و اینا با همسرمه

حالا همسرم بدون هماهنگی من خرید کرده لبنیات و میوه و تخم مرغ و... 

میوه رو میبرم تو راه میخوریم شیرو ک هم خوردیم هم پنیر کردم هنوزم داربم ازش  تخم مرغ و ماست تو ده روز خراب نمیشه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه سوال عجیبی وسط تاپیک😁دختر شبانه یا ارغوانچه بی تابانه میخواهمت ای دوریت آزمون تلخ زنده به گوریو ...

هفته های اخر بارداریم هنوز اسم انتخاب نکردم 

بنظرم شما با کلاسی و سلیقتو دوس دارم گفتم نظرتو بپرسم😅

ارغوان قشنگه😍

از رویا و بقیه بچه ها عذرخواهی میکنم🫣

عشقم بتونی راهنماییم کنی از همسر گرامت راجب اینکه کابینت چه مدل و چه جنسی بزنیم ماندگار تره و اینکه ...

هلن جان عزیز دل خواهر همسرم کابینت و هود رو گفتم اطلاعی ندارم ...یه وقت شرمنده نشیم با راهنمایی غلط 

ولی برای کابینت ..اکه جنس خوب میخوای .رومی ...روکش رنگ 

اکه میخوای قیمت مناسب داشته باشه ...های کلاس 

معصومه جون چرا جای زبان فارسی سراغ زبان انگلیسی نمیره به طبع برای ادبیات فارسی باید حتما بعدش فرهنگ ...

خیلی ممنون عزیزم که برام نوشتی 

پیامت رو برای دخترم خوندم.....بد فکری هم نیست ..انشالله در اینده خودمون براش یه زبانسرا ...آموزشگاه باز کنیم 😊😉

معصومه جان اگه روزانه تا هزار بگیره، شبانه مثلا تا ۲ هزار میگیرهمیدونم خیلی شرایط سخته، نمیشه زورش ک ...

بی نهایت سپاسگزارم یاس عزیز بابت راهنمایی هات 🌸🌸🌸🌸درسته عزیزم نظراتت ....توکل بر خدا ...حتما همین کارو میکنم 

دوتا بچه که بیشتر ندارم ❤️

خوشگل خانما لطفاً راهنمایی کنید ...من سی میلیون به مادر شوهرم بدهکارم که تا عید لازمش نداره ،الان یه ...

من بودم ۳۵ تومنو میذاشتم ویپاد و یه وام ۳۰تومنی میگرفتم بعد اون وامو میدادم مادرشوهر با پول خودمم طلا میخریدم

من بهش گفتم که طلا خریدم ، از حقوق خودم بود کنار گذاشته بودم یکمی هم خودم صرفه کرده بودم مثلا پول آر ...

آره واقعا این احتمال هم هست که اینطوری واکنش نشون بده من خودمم قصدم این بود در مواقعی که خیلی ضروریه بهش بدم تو ذهنم تصور می‌کردم خیلی خوشحال میشه و تشکر میکنه و قدر فداکاری منو میدونه 😑ولی خب بهتره تل جائیکه میشه جمع کنم بعدش اگه لازم شد از طرف مادرم یا پدرم قرض بدم بهش حالا انگار چقدرم طلا جمع کردم کلا سه گرمه😂

2810