2777
2789

خوشگل خانما لطفاً راهنمایی کنید ...من سی میلیون به مادر شوهرم بدهکارم که تا عید لازمش نداره ،الان یه صندوق خونگی به اسمم در اومده به مبلغ سی و پنج تومن..

حالا به نظر شما این سی تومن رو طلا بگیریم چون امکان داره تا عید طلا گرون بشه یا بدهی به مادر شوهرم رو بدم و تا عید ماهیانه خرد خرد طلا بگیرم ...ممنون که وقت می‌دارید جواب میدید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

8 درصد که خوبه اشکال نداره تجربه شد برات من از این بیشترم اجرت دار خریدم ولی بعد چند سال باز سود مید ...

عزمزمه شماهم مخفی میخرید؟من امسال اولین باره شروع کردم طلای مخفی تا الان زیادم نتونستم بخرم حدودا ۳ گرم خریدم ولی یه حس خیلی بدی دارم همش دلهره دارم همسرم بفهمه دیگ اعتماد نکنه بهم آخه من از کارتی که واسه خرجی داده دستم پس انداز میکنم با اینکه واسه زندگیمونه ولی باز این حس بد هست 😔

خوشگل خانما لطفاً راهنمایی کنید ...من سی میلیون به مادر شوهرم بدهکارم که تا عید لازمش نداره ،الان یه ...

سلام بنظر من طلا بگیر انشالله تا عید پول دستت میاد قرضتو میدی اگرم نشد طلا حتما تا عید سود میکنه ضرر نمیکنی

ببخشید عزیزم که من جواب میدم ..من خودم هیچی رو از همسرم مخفی نمی کنم ..به نظرم شما باید اخلاق همسرتون رو در نظر بگیرید اگه بفهمه ناراحت میشه؟ اگه ناراحت میشه و اعتمادشون نسبت به شمااز بین می‌ره پس مخفی نکنید 

ببخشید عزیزم که من جواب میدم ..من خودم هیچی رو از همسرم مخفی نمی کنم ..به نظرم شما باید اخلاق همسرتو ...

قربونت مرسی راهنمایی میکنی ببین همسر من ی اخلاقی داره اعتقاد به طلای ریز و اینا نداره یعنی بهش بگی میرم یه گرم بخرم خندش میگیره ولی خب من از خرج خودم میزنم خیلی زیاد هزینه هامو کنترل کردم تونستم تو سه ماه ۳ گرم بخرم وصد درصد میدونم که این مخفیا بیشتر از طلاهای تو دستم بدرد میخورن چون شغل همسر من یجوری ۶ ماه کار داره ۳ ماه بیکاره ولی بیشتر چون تا بحال بدون اطلاعش از این کارا نکردم یکم دلهره دارم

مبارکت باشه عزیزم. من چندین بار ازشون خرید کردم و فروختم هیچ مشکلی نداشته

ممنون عزیزم ، من امروز بردم یه مغازه که تخصصی تعمیر طلا انجام میده گفت طلا هست خیالت راحت ولی برای اینکه خیالت راحت باشه برات محک هم میزنم که محک هم زد گفت طلائه خیالت راحت

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
خوشگل خانما لطفاً راهنمایی کنید ...من سی میلیون به مادر شوهرم بدهکارم که تا عید لازمش نداره ،الان یه ...

بنظرم بدهیت رو صاف کن چون بصورت ناخودآگاه انرژی منفی داره و بدهی مخصوصا به شخص انرژی خوبی نداره طرف زبونی تو رودروایسی میگه لازم ندارم ولی بشدت طالب پولشه

قرضتو بده و شروع کن بعد اون طلاخریدن😘

عزمزمه شماهم مخفی میخرید؟من امسال اولین باره شروع کردم طلای مخفی تا الان زیادم نتونستم بخرم حدودا ۳ ...

این یه مدل دروغ مصلحت آمیز هست..

در فقه یه دروغی به نام"توریه" داریم.

مثلا شما قصد دارید با دوستان به سینما برید ولی مادرتون اجازه نمیده ولی اگه بگید میخوام برم کتابخونه با دوستام درس بخونم، مانع شما نمیشه .شما اینجا می تونید به مادرتون بگید من دارم میرم کتابخونه . ولی برای اینکه دروغ نگفته باشید حتما سر راهتون یه سر به کتابخونه بزنید بعد برید به سینما.. در اینصورت شما به مادرتون دروغ نگفتید و واقعا به کتابخونه رفتید..! می تونید در مورد این دروغ در گوگل سرچ کنید..

حالا ما میخوایم‌پس انداز مخفی داشته باشیم.. پولی که همسر بعنوان نفقه به ما پرداخت میکنه یا نمیکنه و ما خودمون به نحوی اونو از خرج خونه برداشت و به میل خودمون خرج می کنیم رو اگه شوهر بپرسه با پولت چه کردی می تونیم اینجا"توریه" کنیم..

مثلا لباس خریدم، کادو دادم به فلانی یا غیره..

واقعیتش من زیاد از فقه و احکام و غیره سر در نمیارم ولی میتونه کمک حال اونایی باشه که عذاب وجدان گرفتن و فکر میکنن با دروغ به همسر مرتکب گناه بزرگی شدن...

کارشناسان فقه اسلامی بیان تایید یا رد کنن ..ولی در دورهمی🤭🤭

می دونی عزیزم من با مادر شوهرم زندگی می کنم و بنده خدا به جز من و همسرم کس دیگه ای رو ندارم چون همسرم تک فرزنده و اگه کم و کسری و دارویی چیزی نیاز  داشته باشه شوهرم انجام میده،به خاطر این گفتم که این پول کلی رو طلا بگیرم و بعد ماهیانه خرد خرد پولشو جمع کنم بدهیش رو بدم وگرنه بدهی به هر کس دیگه ای داشته باشیم برای خودم هم مهمه که اول بدهی رو بدم ...

بازم ممنونم که نظرتون رو گفتین 

2810