2777
2789

سلام عزیزای دلم خداروشکرررر تاپیک برقراره ♥️

انشالله ک همیشه سالم و سلامت و درحال خوش گذرانی و پس انداز باشید😍

بچه ها بخاطر قسطا و قرض و قوله همسر دیگ مدیریتو ازم گرفت🤣🥲البته ک خودمم واقعا سختم شده بود 

ولیییی مگ من کوتاه میام 

ی منبع درامد کوچولو برام جور شده خدایا شکرت

در رحمت خدا همیشه ب روی ما بازه کافیه بخایم😍😍

♥️ادعونی استجبلکم♥️

و اینکه گفتم بهتون دارم کلاس خیاطی میرم؟😍😍😍

یه لباس خوشگلم برا دختربرادرم دوختم خیلی خیلییییی ناز شد خودمم باورم نمیشد 

خداروشکرررررر ک استعداد و علاقه شو بهم داد😍😍😍

خلاصه ک از این به بعد لباسای بچه های سایتو خودم میدوزونم😁😌😌😌😌😁😁🤣

انرژی مثبتتتتتتتت روانه کنید ک تصمیم دارم با وام و پس های کوچولو باز راهییییی طلافروشی بشم😁

راستی یه مناسبتم داریم ک باید کادو بدم دعا کنید از پیش ب خوبی بر بیام

یدنیااااااااا ارزوی خوب برای دوستای قشنگم♥️♥️♥️♥️

پرروزی باشید❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مشهد هستم عزیزم 🌸ولی بنظرم چندین طلافروشی برید حتما و به یکی دو نفر اکتفا نکنید

اگه مشهد بود میرفتم پیش خود حقانی😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام به همه دوستان. من یه مدت نبودم خوشحالم که این جمع هنوز پابرجاست.😊یه سوالی دارم از دوستای باتجر ...

بستگی به شرایط داره

چه بیمه ای و چه هزینه ای؟

آیا سابقه بیمه داری؟

سنت چقدره؟

واسه طلا چقدر در ماه میتونی خرید کنی؟

شخصی هستی که خودتو مجبور کنی هرماه طلا بخری؟ یا چون مثل بیمه بدهی نیست پشت‌گوش میندازی و ممکنه چندماه خرید نکنی؟

طلا در طولانی مدت واقعا سرمایه گذاری خوبیه و با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست

سلام دخترا روز بخیر امروز رفتم با ۳ تومن وام ویپادم یه پلاک ریز گرفتم در حد نو ..از فروشنده پرسیدم با چند درصد حساب میکنی گفت درصدی نمیدم از ۳۶۹۰ گرمی حساب میکنم خلاصه کلش شد ۴۶۰۰ اومدم خونه حساب کردم تقریبا ۸ درصد بهم انداخته 😔اعصابم خراب شد اصلا ...قیمت تابلو ۳۶۳۰ هست وزن طلا ۱.۱۷۰ بنظرتون سرم کلاه رفته؟؟؟؟

سلام دخترا روز بخیر امروز رفتم با ۳ تومن وام ویپادم یه پلاک ریز گرفتم در حد نو ..از فروشنده پرسیدم ب ...

عزیزم دیگه رایگان که نمیتونه بهت بده😅 مخصوصا طلای ریز اجرت یا سودش بیشتره

ذهتتو درگیر نکن خوب خریدی مبارک باشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم دیگه رایگان که نمیتونه بهت بده😅 مخصوصا طلای ریز اجرت یا سودش بیشترهذهتتو درگیر نکن خوب خریدی ...

بابا ی فروشنده دیگ ۵ درصد گفت تخریدم ۴۰۰ بیشتر گرفته حداقل ی مداد نوکیا ام ۱۵۰گرفتم اونم گم کردیم😫

مامان سبحان عزیزم من همین الان دیگه تصمیممو گرفتم،اولین سفرمو برم مشهد،فقط عزیزم من اولین سفرمه بهم ...

عزیزم مشهد رو ما هیچ وقت با تور نمیریم خودتون برید خیلی بهتر هست .

الان دیدم که نوشتید بچه تون کوچیک هست و مدرسه ای نیست پس به نظرم فصل پاییز به خصوص همین تا آخر مهر ماه که هنوز هوا سرد نشده بهترین وقت برای مشهد رفتن هست .

با بچه به نظر من هواپیما گزینه بهتری از قطار هست .

و اینکه در پاییز بلیط هواپیما هم قیمتش پایین تر هست و سعی کنید از ایرلاینی خرید انجام بدید که بلیط فرزندتون نصف قیمت باشه چون همه ایرلاین ها این قانون رو اجرا نمیکنند .

برای هتل هم میتونید از قبل رزرو کنید و میتونید هم وقتی رسیدید دنبال هتل باشید . 

ما خودمون معمولا هتل هایی رو که قبلش رفتیم و از تمیزیش مطمئن هستیم و قیمتش هم به بودجه ما میخوره از قبل رزرو میکنیم .

و اینکه ما وقتی میریم مشهد غذا رو معمولا خودمون درست نمیکنیم و یا یک رستوران خوب میریم یا اگر غذای هتل خوب باشه همونجا میخوریم .

من چند بار هم گفتم ما در طی سال اصلا اینطور نیستیم که هر ماه رستوران بریم خیلی کم شاید بعضی وقتها کلا نریم شاید هم نهایت سالی یک یا دو بار .

ولی مسافرت که میریم به خصوص وقتی میریم هتل هیچ وقت دنبال هزینه کمتر نیستیم و معمولا همون بیرون غذا میخوریم 

سلام دخترا روز بخیر امروز رفتم با ۳ تومن وام ویپادم یه پلاک ریز گرفتم در حد نو ..از فروشنده پرسیدم ب ...

با این قیمت طلا قیمت خام طلا در میاد 4.250 که خوب حساب کرده یعنی حدود 350ت بیشتر ازت گرفته

....💖!
سلام عزیزم۹.۷ درصد حساب کرده.اصلا با ۳۶۹۰ خودش میشه ۴۳۰۰

نه از ۷ درصد هم کمتر حساب کرده

2810