2777
2789
دخترا امروز رفتم ۲۰میلیون وام کارگشایی گرفتم طلاهای عزیزمو گذاشتم و تنها برگشتم فوری رفتم این پلاک ب ...

عزیزم چند گرم  طلا داشتی 

دیکه سفته ای چیزی نخواستن؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
وام زیپاد به این صورته که شما مبلغی پول به حساب فرزندتون واریز میکنید و باید بذارید یه مدتی بمونه و ...

عزیزم قسط زیپاد به چه صورته؟ چند قسطه اس؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مرمری جان عزیزم ما یه واحد آپارتمان نقلی خریدیم ۶۰متر جز منطقه های خوب شهر خیلی هم نزدیک به خیا ...

دقیقا ما هم سه سال پیش یک آپارتمان ۱۰۰ متری توی منطقه خوب خریدیم و دقیقا سال ساختش ۷۸ بود ولی چون قصد من زندگی توی اون قسمت شهر بود خوب خیلی زیاد خرج بازسازی کردیم در صورتی که میشد با اون مبلغ اپارتمان صفر و بزرگ توی یه متطقه دیگه از شهر خرید

الان هم خوب رشد کرده ولی خوب برای فروشش شاید اپارتمان بزرگ و صفر راحت تر باشه 

در هر صورت ملک و زمین و اپارتمان مشتری داره مطمئن باشید مشتری مثل من و شما که اپارتمان قدیمی و بالا شهر رو ترجیح میده به اپارتمان صفر محله متوسط برای اپارتمان شما هم پیدا میشه

مبارکتون باشه 

سلام دوستای گلم من چن وقت هست مطالبتون رو میخونم دیگه عضو شدم ی سوال دارم کسی هست رشتی باشه ما ی زمین گرفتیم طرف لاکان میخواستم ببینم اونجا خوبه یانه اگه کسی می دونه بهم بگه ممنون میشم

بچه ها خیلی ناراحتم 

۱۰۰میلیون سه ماه خوابوندم تو حساب کارت اعتباری بانک ملی

امتیازم به ۱۲۰ دوساله رسید . 

به همون امید رفتم معامله ماشین کردم و پولم برداشتم 

ویه چک یه ماهه کشیدم به امید اینکه این وام وپیگیری.

الان چن روز ه این طرح اصلن بالا نمیاد تو سامانه ی بام

زنگ زدم پشتیبانی میگه تخصیص بودجه کارت اعتباری سقفش به پایان رسیده

وتا تخصیص بعدی صبور باشید.

نمیدونم چقدر باید صبر کنم میترسم بیشتر از یه ماه طول بکشه

بچه ها خیلی ناراحتم ۱۰۰میلیون سه ماه خوابوندم تو حساب کارت اعتباری بانک ملیامتیازم به ۱۲۰ دوساله ر ...

سلام عزیزم ناراحت نباش هر هفته تقریباً میاد دوباره 

منم برا خودم گرفتم اومدم برا مادرم بزنم بودجه ندارن 

دوباره شارژ میشه هفتگی هر روز نگاه کن ناراحتی نداره😅😁

سلام دوستای گلم من چن وقت هست مطالبتون رو میخونم دیگه عضو شدم ی سوال دارم کسی هست رشتی باشه ما ی زمی ...

بنظرتون خونه بهتره یا زمین چون مااصلا خونه نداریم اگه میشه راهنمایی کنین ممنون میشم

خواهرام الان بهترین موقعیت برای خرید خونه است یا نه؟ بنظرتون درحال حاضر، خرید و فروش خونه در چه وضع ...

سلام عزیزم 

نمیدونم کسی جوابتون داده یا نه 

من از تاپیک عقب هستم …

حدود ۱ سال تقریبا تو پروسه خرید و فروش آپارتمان بودم و هستم ..

طبق تجربه ایی که بدست آوردم پول نقد تو بازار فعلی خواهان زیادی داره و موردهای خوبی میتونید اکی کنید 

بحث تهاتر کمی سخت تر و خیلی بستگی به ملک خودتون داره 

و اینکه مهم کدوم شهر هستید و ملکتون تو چه لِول قیمتی و لوکیشنی هست….

اگر قصد خرید دارید و پولتون نقد تعلل نکنید … 

و اینکه ملک هایی که بیشتر بومی طور هستند نخرید… چون موقع فروش یه سری مشتری خاص همون منطقه هستند و یه مقدار دستتون بسته میشه و رشد قیمتی به نسبت مناطق دیگه کمتر هست

ان شالله یه ملک خوب و ارزنده قسمتتون بشه

ببخشید یاسی جون یه سوال داشتم میشه درخواست دوستی بدم

قبول کردم عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810