2777
2789

سلام دوستان من وقتی امید دارم حس میکنم برکت ب زندگیم جاری شده

من با دی جی پی ربع سکه خریده بودم متاسفانه خوده سکه خط داشت جز خوده فروشنده اش کسی  از نمیخرید که اونن ازم دور بودن چند جا برده بودم ازم نخریدن

امروز رفتم ماشینمو بدم تسمه عوض کنن دیدم ی سکه فروشی اون ورا هست سکه مو سیصد تومن گرونتر از خوده فروشنده سکه یعنی14800 برداشت 

انشالله عصر میرم النگو بخرم پنجتا دارم انشالله بشه شش تا این اولین برکت

از سر کار ک اومدم دیدم مهمون دارم از بچه های تاپیک تازه یاد گرفتم از ک دهای تخفیف استفاده کنم این بود ک برای اولین بار با اسنپ و ک د تخفیف کباب خریدم  پنج سیخ شد150 اینم برکت دوم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه نیازش نداری که اقدامی نکردی آخه من یک ماه طول کشید که به دستم رسید اوندفه

نه عزیزم چندتا کارت بانکی دیگه هم دارم اگه خواستم جایی کارت بکشم انتقال میدم. خرید اینترنتی و ... هم که با رمز دومه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
تمام فرهنگسراها مهد قرانی دارن من نمیدونم دقیقا کدوم خیابونین اما فرهنگسرا عطار نیشابوریفرهنگسرا قرآ ...

خدا خیرتون بده یک دنیا ممنونم ازتون،عذرمیخوام وقتتون رو میگیرم.بودنتون توی تاپیک و نظراتتان بسیار ارزشمند هستش

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
تمام فرهنگسراها مهد قرانی دارن من نمیدونم دقیقا کدوم خیابونین اما فرهنگسرا عطار نیشابوریفرهنگسرا قرآ ...

خدا خیرتون بده یک دنیا ممنونم ازتون،عذرمیخوام وقتتون رو میگیرم.بودنتون توی تاپیک و نظراتتان بسیار ارزشمند هستش

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
ممنونم گلم،همه اینارو که گفتید دارم انجام میدم هم دکتر پوست،هم تیپ و استایلمفقط یه چیزی عزیزم انجام ...

عزیزم به نظر من برای سفر در زمستان کیش رو انتخاب کنید واقعا اون موقع هوای کیش خیلی خوب هست .

و حتما سرفرصت سال بعد شیراز هم برید ، یکی از قشنگ ترین جاهایی هست که برای سفر میشه انتخاب کرد .

من خودم هر سال تقریبا مشهد و شمال رو میرم ولی حتما هر چند سال یک بار جاهای دیگه رو هم به عنوان مقصد سفر انتخاب میکنم . 

عشقم کیش الان فصل مناسبی نیست خیلی گرمه پاییز شیراز خیلی قشنگه اما من جای شما باشم حتما یه ترکیه میر ...

چه جالب قبل از اینکه پست شما رو ببینم در مورد کیش و شیراز باهاتون هم نظر بودم . 😍😍😍😍

عزیزم به نظر من برای سفر در زمستان کیش رو انتخاب کنید واقعا اون موقع هوای کیش خیلی خوب هست .و حتما س ...

مامان سبحان عزیزم من همین الان دیگه تصمیممو گرفتم،اولین سفرمو برم مشهد،فقط عزیزم من اولین سفرمه بهم بگید چکار کنم از الان؟برا قطار و هتل و اینا؟اگه با تور بریم بهتر نیس؟

راستی اینو بگم بهتون امروز یه خرید هیجان انگیز داشتم که خیلی خوشحالم🤩

من سال ۹۰ واسه جهیزیم سرویس پذیرایی کریستال ۶نفره ی ژاپن داشتم که فقط فنجوناش ۱۲ تا بود 

واسه همین زیاد استفاده نمیکردم چون پیش دستیاش ۶تا بود وقتی مهمون داشتم بکارم نمیومد چون ۳نفر که خودمون بودیم ۳تا پیش دستی هم کم بود 

واسه همین از فنجون و پیش دستیای چینیم استفاده میکردم واسه مهمونام

تو این ۱۰سال اخیر تصمیم داشتم پیش دستی و پیاله اجیل بخرم که بشه ۱۲تا اما هیچ جا پیدا نمیکردم 

دیروز یه سری وسیله گذاشتم تو سایت دیوار،اتفاقی دیدم ۱۲تا پیش دستی و ۶تا پیاله مثه کریستال خودم اگهی کردن ۱۷۰۰

یعنی مفت بود قیمتش

چون فقط یه دست پیاله ش ۱۵۰۰ هست اونم اگه پیدا شه 

بهشون پیام دادم که میخوام و الانم رفتم گرفتم گفتن ۱۵۰۰ بده😍دستش درد نکنه

الان ۱۸تا پیش دستی دارم یا ۱۲تا پیاله اجیل و ۱۲تا فنجون با میوه خوری شیرینی خوری و...

اینم عکسش

ارشیدا جون حتما ما و شما جایی خوبی نخریدیم وگرنه خیلیا هستن تو گروه گفتن که از پارسال خونه ای که خری ...

اره واقعا،زمین باید جاش خوب باشه که رشدش خوب باشه

معصومه اسفند پارسال گفت زمین گرفتیم حدود ۳۵۰ تومن،الان میگه شده ۲_۳میلیارد👌

2810