2777
2789
سلام دوستان کارت ویپادم گم شده نمیدونم بیرون از کیفم افتاده چون تو خونه رو گشتم نبود ۱۰۰ تومن هم توش ...

واسه منم ۱۰ روزه گم شده من که کاری نکردم ولی تو خود اپ گزینه مسدودسازی و صدور مجدد کارت داره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون منطقه ی شلوغیه اگه خونه پارکینگ داشته باشه مثه پول نقده و خوش فروشاما در کل منطقه ی پایینه آزادی ...

ممنونم ازتون بابت اطلاعات مفیدتون،چقدر عالی توضیح دادین 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
من زیاد میرم خیلی قشنگه کلا خریدم رو از ترکیه انجام میدم از ایران برام ارزون‌تر میشه مطمئن هستم که ج ...

عزیزم منم یک تاپیکی میخوندم ‌که خانمی با همسرش رفته کیش

خیلی ناراضی بود که با وجود اینکه خیلی اقتصادی خرج کرده بازم حدود ۶۰ میلیون هزینه برداشته بوده و می‌گفت کاش با همبن هزینه میرفتیم ترکیه. 

برای این گفتم گلم.

اگرنه من نه کیش رفتم نه ترکیه 😂😂😂

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ممنونم عزیزمشما خود ورامین هستید؟نظرتون درباره خونه های پیشوا چیه عزیزم؟

منم نظرموبگم؟

پیشوا پراز افاغنه هست

اونهاییم دستشون به دهنشون میرسه اومدن ورامین واکثرا ایرانی هاداخل پیشواخونه دارن خودشون اگربرای رهن واجاره میخوایی بدی بیشترتحقیق کن کلا شهرگرونی نیست  پرازافغانی اما من پیشوا روخیلی دوست دارم واقعا نمیدونم چراحس خوب میگیرم😄

الهی ربی ومن لی غیرک💖
چون منطقه ی شلوغیه اگه خونه پارکینگ داشته باشه مثه پول نقده و خوش فروشاما در کل منطقه ی پایینه آزادی ...

عزیزدلم ممنون میشم راهنماییم کنید شما که سمت جیحون هستین آیا اون سمت ها مهد قرآنی یا مهد سرای محله برای کودکان ۲تا۴سال هستش یا خیر؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
آخ آخ چقدر دوست دارم به خودم جایزه بدم😆😆عاشقشمالانم عمری باشه تا عید خوب حرکت کنم حتما یه جایزه و ...

جایزه نباشه که اصلا آدم انگیزه نمیگیره کاری کنه😂😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام و صد سلام خانمهای کاربلد..منم فقط به خاطر این تاپیک مفید عضو سایت شدم ..من چند ماه خواننده خاموش بودم و به کمک شما بیست و پنج گرم طلا خریدم..همش رو مدیون شما عزیزان هستم ..خدا به همتون سلامتی و ثروت بده انشاالله 

میگم خرجش زیاد نباشه. ماشین چیتی دست دوم

عزیزم به فروششم فکر کنم 

ماشینای چینی خیلی سخت فروش میرن اگه یه زمان به پولش نیاز داشته باشین شاید چند ماهی طول بکشه تا بتونین بفروشین اونم با افت قیمت زیاد

بنظرم من مدل پایینتر بردارین با گارانتی

فکر کنم گارانتی هاشون ۵ ساله باشه

اونجوری کلی میشه ارزونتر خرید

تو دیوار یا سایت باما قیمت بگیرین

به نظرم این خیلی بهتره عزیزم ۸۰ میلیون برام زیاده،با تور بری چند روزه؟

عزیزم سرچ کنین براتون هزاران مدل میاره هر کدوم که راحت بود رو بریم اصولاً ۴ روز و سه شب هست هم میشه با قطار رفت هم با اتوبوس

من بدون تور رفتم 

حالا توضیح میدم اگر کسی از دوستان خواست خودش بره

من از تهران بلیط هواپیما گرفتم برای ارومیه از فرودگاه ارومیه ماشین گرفتم برای مرز سرو اونجا راننده هست که شما رو تا شهر وان می‌بره حدودا ٣ ساعت فاصله است 

هتل هم قبل گرفته بودم 

اما خب برای شما که اولین بار هست میرین با تور برین خیلی بهتره اتوبوس وی‌آی‌پی هست قطار هم که مشخصه تور خودش ماشین هماهنگ می‌کنه از مرز تا هتل شمارو میبره

خوبی وان اینکه چون خیلی نزدیک به ایران هست اکثرا فارسی بلدند چند تا جای دیدنی داره که تور یک روزه میگیرین میبرتتون مرکز خریدهای خوب و ارزون هم زیاد داره اگه علاقمند به تفریحات شبانه باشین هم دیسکوهای خوبی داره روی هم رفته من از دیدنش راضی بودم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزدلم ممنون میشم راهنماییم کنید شما که سمت جیحون هستین آیا اون سمت ها مهد قرآنی یا مهد سرای محله ب ...

تمام فرهنگسراها مهد قرانی دارن 

من نمیدونم دقیقا کدوم خیابونین اما فرهنگسرا عطار نیشابوری

فرهنگسرا قرآن

فرهنگسرا سلمان فارسی و...

تو گوگل سرچ کن مهد قرانی منطقه ی ۱۰ براتون میاره تماس بگیرین تلفنی شرایطو بپرسین

2810