2777
2789
عزیزم یکی از دوستان گفتن برا من که یه بچه سه ساله حدود ۸۰ میلیون میشه،طور میگید که با کیش هزینش یکیه ...

عزیزم اگر وان ترکیه برین تقریبا هم قیمت با کیش هست تور زمینی و با قطار داره حدودا تور ٧ تومن هست خرج خورد و خوراکش هم ارزون‌تره من رفتم شهر خیلی قشنگیه اینجا حدودا ٣٠ تومن خرجتون میشه با خرید و غذا

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم هزینه ای که در کیش میکنید تقریبا برابر با هزینه مسافرت ترکیه هستبه نظر من برید خارج کشورکلا یک ...

من زیاد میرم خیلی قشنگه کلا خریدم رو از ترکیه انجام میدم از ایران برام ارزون‌تر میشه مطمئن هستم که جنس اصل گرفتم من پیشنهاد میدم واقعا فرهنگ غذایی هم خیلی شبیه ماست حتی بدغذاترین آدم هم اونجا راحته. الآنم که کلی کنسرت ایرانی میذارن

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا امروز رفتم ۲۰میلیون وام کارگشایی گرفتم طلاهای عزیزمو گذاشتم و تنها برگشتم فوری رفتم این پلاک بدون اجرت رو گرفتم باوزن ۴گرم و ۸۰۰سوت شد ۱۸میلیون و ۵۰۰ که ۵۰ تومن هم تخفیف گرفتم واسه کرایه تاکسی م ،ایشالا هرکدوم خوشتون اومد بهترشو بخرین 

سلام عزیزم ، چرا رشد نداشته .خونه هم مثل طلا خوب همون فرداش که رشد نمیکنه .یک موقع هم شرایط راکد هست ...

سلام عزیزم دوست مهربونم

مامان سبحان چقد خوب توضیح دادید، الان دیگه کاملا متوجه شدم،واقعا ازتون ممنونم خیلی کمکم کردید

تو دیوار عزیزم دیدم،پیشوا خونه های خیلی ارزونی داره

بله ولی جاهاش فرق داره.مسکن هوایی که اوضاع افراد ساختمان زیاد جالب نیست.

خوب مسلما برای زندگی خوب نیس و به سختی اجاره می‌ره.همین نزدیک خونه ما مجتمع شقایق هست چندتا مسکن کنار همه اما یکیش میگن خوب نیستش.

یا مجتمع یاس که عالیه ولی گرونه.

خیلی دقت کنید تو خرید خونه مخصوصا وامی ها یا اینکه تو روستا نباشه یا محله های خلاف و شر.

گاهی نمیشه انتقال مالکیت داد اسیر میشین.

بازم اگر جای خاصی مدنظرت باشه من میپرسم از شوهرم بهت میگم اگر اطلاعات داشته باشه چون پیشوا رفت و آمد داره.

اپ شهرپلاس چطوره کسی داره یا ابانک

من آبانک دارم ولی کلا بنظرم آینده زیاد مزیت نداره.کارآفرین هم داشتم جالب نبود.کلا بنظرم آپشن های ب ل و ب انک هیچی نداری. باز از لحاظ وام ویپاد خوبه

سلام دوستان کارت ویپادم گم شده نمیدونم بیرون از کیفم افتاده چون تو خونه رو گشتم نبود ۱۰۰ تومن هم توش ...

خوب برو تو برنامه ش کارتو غیر فعال کن یکی دیگه درخواست بده ❤️

توی منطقه جیحون تا اونجایی که میدونم پارکینگ مهمه درسته؟

چون منطقه ی شلوغیه اگه خونه پارکینگ داشته باشه مثه پول نقده و خوش فروش

اما در کل منطقه ی پایینه آزادی موقع خریدو فروش هزینه ی پارکینگ ۳۵۰ میلیون جداگانه حساب میشه

اما بالای آزادی پارکینگ روی اپارتمانه

ینی بابت هزینه ی جداگانه نمیگیرن

منطقه ی شمال تهرانم که اکثرا ۲تا پارکینگ دارن

برادرم کوی فراز میشینه بالای سعادت اباد دوتا پارکینگ دارن

خواهرم ولنجک میشینه ۳تا پارکینگ دارن

ما هم ماشینمونو تازه فروختیم اما قبلش میذاشتیم پارکینگ عمومی

عزیزم من فکر کنم شما از هیجان و ذوق دارایی‌هاتون افتادیم بیاین من جای شما حساب کنم شما ٩ میلیارد سرم ...

آخ  آخ چقدر دوست دارم به خودم جایزه بدم😆😆عاشقشم

الانم عمری باشه تا عید خوب حرکت کنم حتما یه جایزه و یه مسافرت دبش برای خودم درنظر میگیرم😍

نکته ی دیگه اینکه دوستان من خودم الان بفکر افزایش درامد هستم.میدونید بااین دخل و خرج ما واقعا من خیلی خوب مدیریت کردم با اطرفیانم که مقایسه میکنم با کسایی که در شرایط شبیه ما هستن ما واقعا پیشرفت خوبی داشتیم.

ولی اگر بیشتر از این بخوام که میخوام باید بفکر افزایش درامد باشم،

یکی گفته بود با ۸ تومن چطور پس انداز کنم.درسته حالا شما نهایت بتونید از ۸ تومن ۲۰۰،۳۰۰تومن پس انداز کنید بیشتر که نمیشه پس از پایه و اساس مشکل هست،باید سعی کنید دخل رو ببرید بالا،خدا روزی رسونه از هیچ کار آبرومندانه ای عار نکنید

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
2810