2777
2789
سلام مرمری جون و بقیه بچه ها و مامان سبحان و معصومه جون،عزیزم من احساس میکنم که خونه هایی که خریدیم ...

عزیزان رشد خونه تو شهرها و مناطق مختلف یکی نیست 

اینقد وسواس نگیرید از اعداد و ارقام و تعجب نکنید

از رشد زیادم خوشحال نباشید چون قدرت خرید مردم به شدت پایین میاد ....مجبورن مورچه ای پیشرفت کنن و به جای خرید خونه جدیدمتراژ قبلی رو چند متر فقط اضافه کنن

املاک شما خیلی خوب رشد کرده حداقل امنیت و رشدش از طلا که بیشتر بوده...انشالله که برات خیر باشه بازم ملک بخری بدون نگرانی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساخت ۷۹۴۱مترحیاط خلوط ۵ متری دارم پارکینگ نداریم متاسفانه

توی منطقه جیحون تا اونجایی که میدونم پارکینگ مهمه درسته؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
اما اونایی هم که پول تو جیبی میگیرن از همسرشون ...یا پدر مادرشون اونا قضیه اش فرق می‌کنه اونا نصفش ر ...

معصومه جونم عالی بود عزیزم ..

باور میکنی از دیروز که اومدی گروه ،تو خونه کارامو با انگیزه بیشتری انجام میدم     

لطفا سوال منم جواب بدین سرفرصت ،اینکه من پس انداز میکنم اما همسرم خیلی سخت حرکت میکنه که تبدیل کنیم وباعث میشه گهگاه منم دلسرد بشم 

اگه راهکاری دارین لطفا راهنماییم کنید   

خیلی خوش اومدی به جمعمون عزیزم ❤️😍قربونت برم هیچ کدوم از ماها بدون خطا نبودیم و هیچ کس هم مدیریتش ر ...

دوست عزیزی که مدیر و مدبری میشه ما رو هم راهنمایی کنی چطوری ماشین بخریم.کل درآمد ماهانه مون میشه هشت و پانصد بنظرت چطور بخوریم بپوشیم دکتر بریم و ماشینم بگیریم دوتا بچه ی سه و چهارساله هم داریم که کل زمستون رو  سرما خوردن.

سلام مرمری جون و بقیه بچه ها و مامان سبحان و معصومه جون،عزیزم من احساس میکنم که خونه هایی که خریدیم ...

سلام عزیزم ، چرا رشد نداشته .

خونه هم مثل طلا خوب همون فرداش که رشد نمیکنه .

یک موقع هم شرایط راکد هست و رشدش طولانی تر میشه ولی یکدفعه ای .

و یک نکته دیگه هم این هست که برای خرید خونه وام های زیاد میگیریم و یک جورایی نقدینگیمون یکجا جمع میشه و اگر اون زمان خونه رو نخریم اصلا اون سرمایه جمع نمیشه . 

مثلا یک مثال میزنم :

ما سال ۹۱ یک آپارتمان خریدیم نوساز ۱۴۰ میلیون و قیمتش تا سال ۹۶ تغییری نکرده بود چون اون چند سال خونه راکد بود .

و الان حدود ۳ میلیارد و خورده ای ارزش داره .

درسته شاید اگر من اون موقع اون پول رو طلا یا سکه میخریدم یک مقدار رشدش بیشتر بود اما 

اولا که اون زمان ما فقط ۲۰ میلیون پول نقد داشتیم و ۲۰ میلیون طلا و به خاطر خونه خریدن رفتیم دنبال وام های مختلف و روی پول رهن هم حساب کردیم و اگر قصد خونه خریدن نداشتیم اصلا شاید دنبال وام هم نمیرفتیم .

و البته خوب توی این ۱۲ سال پول رهن و اجاره که گرفتیم هم اگر حساب کنم دیگه رشدش شاید بیشتر هم از طلا باشه و اینکه نکته دیگه هم این هست که خوب قطعا امنیت خونه رو نمیشه با نگهداری طلا به هیچ وجه مقایسه کرد . 

سلام دوست عزیزم ❤️ میشناسمت عزیز دل خواهر ببین فدات شم اصلا نگران نباش و خودت رو ناراحت نکن شاکر خدا ...

معصومه جان  خردمند میشه منو راهنمایی کنی؟

اگر من طلاها و سکه هامو بفروشم بذارم رو مول شوهرم، میتونیم یک ماشین جک تقریبا صفر بخریم، بنظرت اینکار رو بکنم? یا نه با همون مولی ک داریم یک جک مدل پایین ترر بخریم.

چون شما هم شاسی داری... بنظرت شاسی مدل پایین تر پر خرجه؟ مثلا ۸۶، ۹۷

ممنونم عزیزمشما خود ورامین هستید؟نظرتون درباره خونه های پیشوا چیه عزیزم؟

بله ورامینم. کدوم قسمت پیشوا؟ خونه های وامی زیاد داره پیشوا.دایی شوهرم اتفاقا یدونه خرید بعدش فروخت محله خودمون خونه خرید دلیلشو نمیدونم چرا.

2810