2777
2789
عزیزم هزینه ای که در کیش میکنید تقریبا برابر با هزینه مسافرت ترکیه هستبه نظر من برید خارج کشورکلا یک ...

ترکیه خیلی از کیش گرونتره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام دوستان پر انرژی 🤗🤗 تا حالا از گالری رضوان خرید کردید؟؟؟؟ اجرت هاش خیلی پایینه ،به نظرتون مطمئ ...

مبارکت باشه عزیزم 

ببخشید خندم گرفت به مدل شک کردن😃😃😃ببر جای دیگه نشون بده

هم سرویست قشنگه هم انگشتره😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه عزیزم ببخشید خندم گرفت به مدل شک کردن😃😃😃ببر جای دیگه نشون بدههم سرویست قشنگه هم انگشت ...

چشمات قشنگ میبینه عزیزم 🌺🌺

چی بگم والا خودم هم خندم میگیره از بس همه جا گرون میدن ،حتی دست دوم رو هم ۷ درصد به علاوه ۲ درصد مالیات میدن اکثر جاها ولی اینجا نو رو این قیمت میده آدم شک میکنه دیگه 😄😄

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
عزیزم هزینه ای که در کیش میکنید تقریبا برابر با هزینه مسافرت ترکیه هستبه نظر من برید خارج کشورکلا یک ...

هزینه داخل ترکیه خیلی زیاده خب ارزش پولشون هم دو برابر ماست ... 

بنظر من ارزش داره . چی از زندگی کردن و لذت بردن از،دیدن جاهای جدید لذت بخش تر هست؟

دوستان خوبم سلام و درود 😍

معصومه جان خداروشکر ک برگشتی دوست مهربان و شیرین زبانم.😍

بچه ها بنظر تون ارزش داره من حدود ۴۰۰ م طلام رو بفروشم تا ماشین جک صفر بخریم؟؟

پول همسرم ب صفر نمیرسه مدل ۹۵، ۹۶ میتونه بخره دلم‌ماشین صفر میخواد از طرفی میگم کارم شاید اشتباه باشه. 

نظراتتون برام ارزشمنده مرسی ک بهم راهنمایی میکنید پیشاپیش از همه تشکر میکنم.

معصومه جونم خانم با تجربه و دانا،  شما هم نظرتو بهم بگی خوشحال میشم.

مرسی عزیزم .آره خودمم دلم به خریدماشین نیست...بخاطر همین به همسرم گفتم فروش ماشین فعلی کنسل...انشاله ...

دوست عزیز   جسارتا ورودی ماهانه  یا روزانه تون چقدر هست .....عملکرد خوبی داشتید ماشالله برای یکسال...‌احتمالا باید ورودی بالایی داشته باشید 

ارشیدا جون حتما ما و شما جایی خوبی نخریدیم وگرنه خیلیا هستن تو گروه گفتن که از پارسال خونه ای که خری ...

این رکود همه جاییه

خونه ی ما جیحون هست منطقه ی خوبیه

ولی شاید اونی که خونش رشد داشته شهرای شمالی و توریستی بوده

اره عزیزم نمیدونم چرا زهرا جون گفتن که همون اندازه کیشه

اگه اهل تفریحات آبی هستی که دیگه ترکیه فصلش گذشت الان اب سرده و‌پارک ابی و ... هم تعطیله

بخاطر کنسرتای شادمهر و معین و ... افتضاح شلوغه یعنی سگ میزنه گربه میرقصه تو فرودگاه بلیت هواپیما هر سمت ۱۵ تومن😂

مهر واسه سفر خوبه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
این رکود همه جاییهخونه ی ما جیحون هست منطقه ی خوبیهولی شاید اونی که خونش رشد داشته شهرای شمالی و تور ...

جیحون خوبه خیلی،خونتون چند سال ساخت؟پارکینگ  و آسانسور و تراس داره؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
2810