2777
2789
اره عزیزم منم مثل شمام ولی اگه شما تو همین تاپیک ببینید بعضیا میگن که پارسال خونه گرفتن و کلی خونه ر ...

بیخیال عزیزم نه انقدر حساب کتاب کن نه خودتو مقایسه کن تو این تاپیک افراد از شهرا و محله های مختلف هستن یکی خونش ۱ میلیارده یکی ۱۰ میلیارد جفتشم اپارتمانی ۱۰ سال ساخت مرکز شهره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
الان پرند تهران اپارتمانای خوبی داره فاز ۴ با ۱میلیارد میشه ۸۰ متری خرید فول امکاناتکه من خودم داشتم ...

آرشیدا جان پرند سند تک برگ نداره؟

چند اگهی نگاه کردم...زد سند پنج برگی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام و صد سلام خدمت دوستای گلم عزیزای دلم ❤️ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه ثحالتون خوبه دیگه انشالله ...

معصومه ❤️

بانو جان، با همه ی قلبم خوشحال شدم ❤️

برای همه چیز ممنون ❤️

لطفا باش و بنویس و امید و انگیزه و شوق و شور زندگی تزریق کن به جان زندگی همه ی دوستان اینجا 🙏❤️

بیخیال عزیزم نه انقدر حساب کتاب کن نه خودتو مقایسه کن تو این تاپیک افراد از شهرا و محله های مختلف هس ...

اره عزیزم میدونم دیگه گذشته

ولی دارم میپرسم که برا آینده متوجه بشیم که ایراد اون محله و اون خونه چی بوده که بازم تکرارش نکنیم

مهر زیر پنجاه تومن ضامن نمیخواد وام فوریش. دوتا پنجاه تومن بدون ضامن یکی ب اسم خودم یکی همسرم. رسالت ...

عزیزم من چجوری مهر حساب باز کنم ولی بانک نرم؟؟؟و وام بگیرم بازم بانک نروم؟

۵۰ملیون چند ماهه؟

سلام دوستان لطفا صفحات مفید رو بگید که من بخونم تازه اومدم تو تاپیک ولی ۱۰ صفحه خوندم مفید نبودن

گلم ۱۵صفحه ی تاپیک مدیریت های یکمون چکیده ی مطالب مفید جمع آوری شده تاپیک دیگمون که گزیده ای از پست های مهم و کاربردی معصومه جون و سایر دوستان هم تو اون تاپیک جمع شده میتونی بخونی و بهرش رو ببری امیدوارم به کارت بیان🥰☺️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام مرمری جون و بقیه بچه ها و مامان سبحان و معصومه جون،عزیزم من احساس میکنم که خونه هایی که خریدیم ...

ما یه خونه سال۹۶ گرفتیم ۳۰میلون الان ۱۵۰۰میخرن ۵۰برابر شده توی کمتر از ده سال😐

ولی خیلی خوشحال نیستم چون خیلی ها به سختی باید خونه بخرن.

راضی بودم خونه مون همون۵۰۰ تومن شده بود اما قدرت خرید بقیه و حتی خودم بالا بود💚

انشاالله که همه مستأجران و جوون های تازه عروس داماد خونه بخرن 🌷

عزیزم نمیشه ویپاد برای مامانی بابایی مادر شوهر یا پدر شوهر خواهر یا برادر نصب کنید با حساب اونا کار ...

اتفاقا میگم برا مامانم نصب کنم اما کارت ملی نداشت رفتیم اقدام کنیم گفتن شناسنامه شو باید عوض کنی.درخواست دادیم ۳ماه طول می‌کشه 😐بعدشم باز باید برا کارت ملی اقدام بشه.

بقیه خانواده هم دارن.خانواده همسرم هم بگم میدن اما منتشو نمیشه قبول کرد هیچ جوره🤕

ممنونم گلم،همه اینارو که گفتید دارم انجام میدم هم دکتر پوست،هم تیپ و استایلمفقط یه چیزی عزیزم انجام ...

عزیزم هزینه ای که در کیش میکنید تقریبا برابر با هزینه مسافرت ترکیه هست

به نظر من برید خارج کشور

کلا یک حس و حال دیگه داره

البته عزیزان ترکیه رفته بیان بگن ارزشش رو داره یا نه 😁

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم هزینه ای که در کیش میکنید تقریبا برابر با هزینه مسافرت ترکیه هستبه نظر من برید خارج کشورکلا یک ...

عزیزم یکی از دوستان گفتن برا من که یه بچه سه ساله حدود ۸۰ میلیون میشه،طور میگید که با کیش هزینش یکیه؟

انشالله عزیزممیشه لطفا بگید کجا خریدید و چند متره چند سال ساخته؟

ورامین خیلی قدیمی بود خودمون تعمیر کردیم.

نمیدونم شاید ۱۵یا ۲۰سال میشد راحت ولی داغون بود.البته ما قسطی خریدیم وگرنه آنقدر نمیارزید اونموقع.البته الان کلا محله پیشرفت کرده پر از خونه و مغازه شده و روبرو ما یه مجتمع بزرگ ساختن و پیشرفت خوبی داشته هم از لحاظ فرهنگ و امکانات و هم کلا کوچه ما و کلی از کوچه ها خاکی بود ولی آسفالت شد و از حالت داغونی در اومد😅

خودم دوس داشتم عوض کنیم اما از وقتی اومدم این تایپیک یکم نظرات دوستان بخصوص شیدای عزیز مامان کارن خوندم. گفتم چه کاریه ما ۳تا خواب داریم پذارییمون بزرگه خونمون تازه تعمیر کردیم.

تمرکز مون بزاریم رو یه خونه دیگه که کمک خرجمون باشه💚

حالا انشالله هرچی خیره همون میشه.

سلام دوستان پر انرژی 🤗🤗 

تا حالا از گالری رضوان خرید کردید؟؟؟؟ اجرت هاش خیلی پایینه ،به نظرتون مطمئنه؟ من دیروز رفتم ازش طلا خریدم یه انگشتر و یه سرویس تراش که کلا ۸ درصد با هام حساب کرد حالا الان با خودم میگم نکنه بدل باشه یا عیارش پایین؟ هرچند داخل فاکتور زده ۷۵۰ عیار، حالا به نظرتون ممکنه کلاه برداری باشه؟؟؟ انقدر طلا فروش ها گرون حساب میکنن که یکی هم خوب حساب میکنه آدم شک میکنه 😅 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
2810