2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه نکته دیگه ممنون میشم بگی عزیزدلم اینکه توی خرید خونه دوم و سوم به دلیل اینکه قرار نیست خودتون توش ...

عزیزم پارکینگ،دسترسی خوب،خوش نقشه بودن،و مهم تر از همه سنددار بودن،من حوصله قولنامه و دردسراش رو ندارم

معصومه جان سلام خوبینخوشحالم که برگشتین و مجدد به تاپیک شور و شوق سابق رو برگردوندین گفتم زیر این پس ...

سلام و صبح بخیر دوستان عزیز 

صبح عالی متعالی ❤️ 

خب عزیزان با توجه با لایک های شما عزیزان ❤️ 

راجب چالش پس انداز...چالش روزهای بدون خرج ...چالش

غذاهای گیاهی ...چالش ایده های خلاقانه برای کمتر کردن هزینه ها ...چالش پیاده رفتن برای  روزهایی از هفته به سر کار 

به مدرسه ...به دانشگاه...به باشگاه ...چالش کاهش وزن 😍

که با این چالش شروع میشه حداقل یه روز در هفته یه روز مشخص میشه که پیاده میریم سر کار ..یا همون بازار و خرید و ....( اکه نزدیک )اگه راهمون دور با مترو یا تاکسی 👌پس ماشین شخصی تعطیل ...الکی استهلاک ننداز ....الکی پول بنزین نده ❤️ 

منظور این چالش برای همه قابل اجراست ....شاید یکی بگه اح من که خرجی خونه دستم نیست 

حداقل عزیزم خودت که پول تو جیبی که داری ...میخوای برای اون برنامه ریزی کنی ؟رو اون پولت اجراش کن

چالش کمتر کردن شکر ها و شیرینی جات ....مثلا در روز با دوتا قند چایی میل میکردی  از امروز به مدت ۲۱روز همگی سعی میکنیم با یه دونه قند چایی رو بخوریم 😀

در وهله ی اول برای سلامتی امون خیلی تاثیر داره ...دوم اونایی که چاق شدن ومیخوان لاغر کنن خیلی تاثیر داره ♥️بی تاثیر نیست ....

چالش بعدی برای اون دسته عزیزان که می‌خوان لاغر کنند و دوست دارند تا عید خوش استایل باشند 😍

از همین امروز شروع کنن ...کار هر کسی نیست 😊

فقط آدمهای زرنگ و با اراده میتونن اجراش کنند حتما لایک کنید ببینیم ...چند نفر هستیم که باااراده هستیم 😍😉

شاید از بقیه ی چالش ها سنگین تر باشه ...ولی هر کسی انجامش داد واقعا آفرین باشه بهش ❤️😍من واقعا بهش افتخار میکنم 

چالش به این صورت که شام رو که میل کردی ...دیگه بعد شام به هیچ عنوان چیزی نخوری تا صبحانه 👌

چهار ساعت فاصله ی زمانی بدی بین شامت تا خوابت ...با معده ی خالی بخوابی 👌 

میوه و شربت و بیسکویت و تخمه و غذا ی شبانگاهی 😀حذف کلا  خورده ریزا رو حذف کنی 👌 

البته من سر صحبتم با اونایی که می خوان لاغر کنند و اندام خوبی داشته باشند ❤️ برای باردارها اصلا خوب نیست 👌 اصلا امتحان نکنند ...برای بچه ها هم امتحان نکنید به هیچ عنوان ...چون اونا تو سن رشد هستند 

این چالش اول برای سلامتی امون خوبه 😍دوم برای داشتن استایل  و خوش فرم بودن بدنمون خوب ...سوم هم باز ختم میشه به همون 

سیو پول ....و مدیریت پول 😍

چالش بعدی سیو و مدیریت پول 

اون دسته عزیزانی که خرجی خونه باهاشون هستند 

می‌دونه دیگه مثلا روزانه پونصد تومن خرج خونه اشون میشه 

یکی میگه مثلا خرج خونه ی ما روزی یه تومن 👌

اینجا همه جور آدمی با سبک زندگی متفاوتی دیدیم 

یا دیدم بعضیا که میگن ما دو نفر هستیو من با دوملیون خرج خونه رو می‌بندم 

حالا هرچی 👌

حالا عزیزان بر حسب همون خرج کردن روزانه ...یا همون هفتگی ...یا همون ماهانه ...هر طور مایل هستید 

از امروز سعی میکنیم یک سوم مبلغ رو ...روش اصلا حساب نکنیم 

چه طوری ؟مثلا توی عزیز دل که با صد تومن روزانه خرج زندگی ات رو می بستی از امروز شروع می‌کنی یک سومش رو نادیده میگیری 👌 که میشه ۶۷تومن سعی می‌کنی با همون مقدار پول مدیریت کنی 👌و مابقی کلا بره برای پس انداز و به هیچ عنوان روش حساب باز نکنی 

پس موجودی تقسیم بر سه میشه ...چیزی که شد بر میداری با مابقی زندگی ات رو مدیریت می‌کنی 

نصفشو نگفتم که خیلی سختتون نشه 😊

ادامه دارد....

سلام و صبح بخیر دوستان عزیز صبح عالی متعالی ❤️ خب عزیزان با توجه با لایک های شما عزیزان ❤️ راجب چالش ...

اما اونایی هم که پول تو جیبی میگیرن از همسرشون ...یا پدر مادرشون اونا قضیه اش فرق می‌کنه اونا نصفش رو حتما پس انداز کننند ...ندن الکی به چیتان پیتان

هم به خودشون برسند 😍 هم به اینده اشون نگاه کنند 👌

خود من روزی دویست تومن گذاشتم ...چون من مهمون زیاد دارم ...برای من یه چالش بزرگ 😍اگه بتونم مدیریت کنم با این تعداد مهمون کار بزرگی کردم

چالش بعدی ....غذاهای گیاهی ...و کم خرج داریم ...که شامل

روزهای فرد میشه ...که سعی کنیم روزهای فرد غذای گیاهی به لیستمون اضافه کنیم ...شاید دوستان بگن آخه معصومه همسر من...بچه های من بیشتر غذای گوشتی می‌خورند ❤️ باید بهت بگم عزیزم یه روز در هفته رو حتما غذای گیاهی داشته باش ..هیچی نمیشه ...

قیچی دست خودت ...غذاهای گیاهی حتما باید اضافه بشه به لیست غذاییمون ...حالا یکی تونست کلا رعایت کنه روزهای فرد غذای گیاهی داشته باشه ...روزهای زوج گوشت و مرغ و ماهی

باز بر میگرده هم به تضمین سلامتی ❤️هم کنترل هزینه های زندگی

و چالش پایانی ...چالش در هفته دوروز کلا بدون خرج باشین

مثلا تو این چالش میبینی بیمه ی ماشین رسید ...نگی بذار بمونه من تو چالشم نهه...چالش به خرجی خونه شامل میشه

به خرید لباس و خرید از سوپر مارکت و اینا شامل میشه

چالش به پرداخت اقساط و قرعه شامل نمیشه عزیزان

ببینم چه چالشی رو برای خودتون محیا می‌کنی 😍من که تو همه اشون هستم ...و سالهاست دارم اجرا میکنم

حرکت لاکپشتی هم شده شروع کن عزیزم ❤️

من دیگه برم به سراغ کارو بار و زندگیم ...خیلی شلوغم

انشالله سر فرصت از عقب شروع میکنم به خوندن تا گم نکنم نظرات دوستان رو ❤️

اما اونایی هم که پول تو جیبی میگیرن از همسرشون ...یا پدر مادرشون اونا قضیه اش فرق می‌کنه اونا نصفش ر ...

سلام عزیزم صبحتون بخیر

معصومه جون لطف میکنید اگه شمام نظرتون رو بگید درباره پستی که میزارم

سلام و صبح بخیر دوستان عزیز صبح عالی متعالی ❤️ خب عزیزان با توجه با لایک های شما عزیزان ❤️ راجب چالش ...

سلامممممم من استارت زدم خرج ماهم رو گذاشته بودم ۴ تومن یک سوم رو الان زدم طلاسی شد ٣۶٠ صوت🥰🥰🥰

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
خودم و همسرم و بچه سه ساله

عزیزم حدودا ١٠٠ تومن در نظر بگیرین اما من جای شما باشم میرم حال یوآل آنتالیا بگین هتلی باشه که حتما مهدکودک داشته باشه یوآل خوبیش اینکه صبحانه ناهار شام میان وعده درینک همه‌چیز بر عهده‌ی خودشه پاییز قیمتش یکم کمتر میشه تور قسطی هم داره فکر کنم با ٨٠ بتونین به سفر عالی و خوب برین

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
ممنونم عزیزم،به نظرتون برا مسافرت کیش چقد باید کنار بزارم؟حدودی بگید

بستگی داره بخوای خرید کنی یا نه.کیش معمولا بیشتر برای خرید هم می‌رن ،اگر خرید رو در نظر نگیریم

برای هر نفر هزینه بلیط رفت و برگشت حدود ۴یا۵ 

هزینه هتل برای ۳شب بین ۱/۵ تا۲ ملیون 

بقیه اش هزینه خریدتون هستش

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
2810