2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان لطفا صفحات مفید رو بگید که من بخونم تازه اومدم تو تاپیک ولی ۱۰ صفحه خوندم مفید نبودن

عزیزم روی اسم رویای زندگی بزن تاپیک گزیده‌ها رو بخون❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
ممنون از پاسخگوییتون❣️ متاسفانه تهران نیستم ولی به نظرم ایده خوبیه

آره عزیزم من میخواستم این پول رو تبدیل به طلا کنم اما خب الان اینجوری پولم برام درآمد ایجاد می‌کنه سوای اینکه قیمت خود وانت هم بالا می‌ره اون درآمد رو تبدیل به طلا میکنم شما ببینین تو شهرتون کجاها جابجایی بار زیاد داره برین همونجا تحقیق کنین

سلام مرمری جون و بقیه بچه ها و مامان سبحان و معصومه جون،عزیزم من احساس میکنم که خونه هایی که خریدیم ...

عشقم بالا دویست درصد سود داشتی دیگه 😂😂😂 سر جمع یک و نیم گذاشتی شده ٩ میلیارد  من جات باشم همین الان میرم برای خودم کادو میخرم یه مسافرت هم خودم رو دعوت میکنم از خودم تشکر میکنم❤️

ممنونم عزیزم که نظرتون رو گفتید

عزیزم من فکر کنم شما از هیجان و ذوق دارایی‌هاتون افتادیم بیاین من جای شما حساب کنم شما ٩ میلیارد سرمایه دارین پس الان میلیونر محسوب میشین❤️

٩ میلیارد دارین یعنی بالای طبقه‌ی متوسط هستین❤️

یعنی امنیت مالی کامل دارین❤️

یعنی هیچوقت طعم فقر رو خودتون و فرزندانتون نمیچشین❤️

یعنی میتونین از این به بعد بدون دغدغه خرج کنین و نگران هیچی نباشین❤️

من جای شما باشم یه مدت اصلا پس انداز نمیکنم و فقط خوب و کرون خرج میکنم بهترین رستورانها و بهترین سفرها رو میرم حداقل یه سفر خارجی میرم  یه آرایشگاه خوب میرم مدل تیپ و استایلم رو عوض میکنم دکتر پوست میرم و اگه نیاز داشتم به صورتم میرسم

اینکارها رو بکنین مطمئن باشین دوباره انرژیتون برمیگرده❤️

عزیزم من فکر کنم شما از هیجان و ذوق دارایی‌هاتون افتادیم بیاین من جای شما حساب کنم شما ٩ میلیارد سرم ...

ممنونم گلم،همه اینارو که گفتید دارم انجام میدم هم دکتر پوست،هم تیپ و استایلم

فقط یه چیزی عزیزم انجام ندادم، همون مسافرت رفتن، حتی مسافرت داخلی آنچنانی هم فعلا نرفتم

چون تا الان مسافرت  خوبی نرفتم عزیزم واقعیتش نمیدونم کجا برم؟

کیش خوبه بریم؟

سلام مرمری جون و بقیه بچه ها و مامان سبحان و معصومه جون،عزیزم من احساس میکنم که خونه هایی که خریدیم ...

سلام عزیزم خوبی والابنظرمن که خونه های شماماشالله خیلی خوب رشدکردن 

من سال 98خونه خریدم 1300پارسال یک میلیاردوصد

پارسال خونه خریدم 1600الان خونم نهابتش 2تومن بره 

من شهرستانم واینجاخونه هاانگارزیادرشدندارن من اگه همون سال 98میومدم پردیس تهران مسکن مهرمیخریدم تاالان نزدیک سه تومن شده بود

معصومه جون هم شهرشون مرکزاستان وتوریستی حساب میشن خیلی خوب ماشالله خونه هاشون رشدکردن من واقعن ازشهرمون ناامیدشدم وشایددیگه ازاین به بعدبجای اینکه بفکرخریدخونه دوم باشم بجاش فقط طلا پس اندازمیکنم تابعدن طاق بزنم باخونه موردعلاقم برااستفاده

ممنونم گلم،همه اینارو که گفتید دارم انجام میدم هم دکتر پوست،هم تیپ و استایلمفقط یه چیزی عزیزم انجام ...

عشقم کیش الان فصل مناسبی نیست خیلی گرمه پاییز شیراز خیلی قشنگه اما من جای شما باشم حتما یه ترکیه میرم استانبول خیلی قشنگه اگه میخواین با بچه استراحت کنین برین آنتالیا هتلی که برای بچه مناسب باشه بخواین خیلی خرج نکنین وان قشنگ و ارزونه ... گرجستان و ارمنستان هم دیگه سرد میشه

الان همه‌ی تورها قسطی هم هست که فشار زیاد نیاد

بریاااا قول بده بهم 😍

ممنونم گلم،همه اینارو که گفتید دارم انجام میدم هم دکتر پوست،هم تیپ و استایلمفقط یه چیزی عزیزم انجام ...

عزیزدلم  عااالی پیشرفت کردی هزار ماشاالله به این تدبیر و مدیریت،بله کیش خیلی خوبه اما باید آبان به بعد برید که هوا عالیه بعد اینکه یه هتل با قیمت مناسب پیدا کنید چون شما بیشتر مدت رو بیرون هستید در حد خواب میرید هتل و انشاالله قسمت شد رفتید بگو بهم بگم کجاها بری خرید و اینکه حتما از اتوبوس ها برای رفت و آمد استفاده کن الکی ماشین رنت نکن چون کیش خیلیی کوچیکه من سالی یکی دوبار میرم 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

یه نکته دیگه ممنون میشم بگی عزیزدلم اینکه توی خرید خونه دوم و سوم به دلیل اینکه قرار نیست خودتون توش ساکن باشید به چه نکاتی توجه کردین و مهم هستن

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام عزیزم خوبی والابنظرمن که خونه های شماماشالله خیلی خوب رشدکردن من سال 98خونه خریدم 1300پارسال یک ...

سلام عزیزم ممنونم

عزیزم منم به نسبت خیلیا که میپرسم زیاد زیاد رشد نداشته

مثلا منم پارسال خریدم۱/۳۰۰ الان میبرن ۱۴۰۰ به نظرم اصلا این سودیی نداشته اگه همون طلا میخریدم الان دو برابر این بود

ولی شمام انشالله از این به بعد دیگه اونجا نخرید یه مقداری طلا جمع کن بیا تهران بخر

2810