2777
2789
سلام عزیزم اصلا‌ فکر نمیکنم زیر ۱۸ سال بشه ویپاد باز کرد .احتمالا باید زیپاد باز کنید باز البته مطمئ ...

سلام عزیزم من کارت رسالتم رسید دستم پیشخوان مجازی فعال شده ـ نرم افزار بانکی رسالت چیه؟ تو پیشخوان رفتم زباد سر در نیاوردم. اگر امکانش هست درباره وام بانک رسالت توضیح بدید چطور با کارتش و نرم افزارش کار کنم؟  

چرا عزیزم یه پولی واسه پیش آمد بزار.کلی نیتتو خوب و روشن در نظر بگیر.مثلا بگو کادویی چشم روشنی برا ک ...

لجوج جان منم همچین تجربه ای داشتم..

ببین ماهایی که تصمیم گرفتیم پابه پای خانمای گروه پس انداز کنیم، اولش یکم برامون سخته و ممکنه این وسط اشتباهی کنیم..مثلا بدون در نظر گرفتن پیش آمدهای یهویی، پول نقدمونو سریع تبدیل کنیم، چون اینجا خوندیم که پولتو سریع تبدیل کن!!خب ما دقت نکردیم که  چندبار یادآوری کردن باکس بندی کنید !

اول باید یه مبلغی برای پیش آمدهایی مثل جشن ها، مهمانی های یهویی، خرابی وسایل برقی، هزینه های اضطراری و غیره در نظر بگیریم. خودم اولش همین اشتباهو کردم ،پولمو تبدیل کردم دستم خالی موند..🤭

ولی خب برام تجربه شد...اول از همه باکس بندی ماهانه رو انجام میدم منجمله باکس هزینه های اضطراری بعد باقی مانده رو سریع تبدیل میکنم..

البته البته من کسی بودم که هیچوقت پول نقد تو خونه نداشتم و الان کنار گذاشتن پول نقد در حد ۱۰ تا ۱۵ میلیون در خونه (در کارت)  اولویتم شده تا یوقتی خدایی نکرده گرفتار نشم..

از نظرم پس انداز یک نوع امنیت هست مثل نشستن در دایره ی امن🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بن بست خیلی توصیه نمیشه مگر پارکینگ داشته باشهانباری واجب نیستپارکینگ به مراتب مهم ترهزیرش مغازه نبا ...

سلام مرمری جان 

عزیزم ما یه واحد آپارتمان نقلی خریدیم ۶۰متر جز منطقه های خوب شهر 

خیلی هم نزدیک به خیابان اصلی درحد دودقیقه پیاده 

آسانسور .انباری.پارکینگ هم داره ولی سال ساخت۷۸ هست و اینکه نیاز داره یه دستی به سر و روش بکشیم 

ما این واحد رو برای این گرفتیم که بتونیم کم کم ارتقا بدیم و خودمون هم توش نمی شینیم 

همش نگران سال ساخت هستم که زیاده و اینکه منطقه ای هست که رشد و پیشرفت خودش رو کرده 

میگم نکنه اگه جای دیگه که روبه رشد بود میخریدم 

بهتر بود بیشتر رشد می‌کرد 

نطر شما چیه؟خوشحال میشم بقیه دوستان هم نظر بدن 

خیلی ممنون یاس عزیزم ❤️ که برام نوشتی نه به حقوق تمایلی نداره یکی دو سال پیش دوست داشت نمی‌دونم از پ ...

معصومه جون چرا جای زبان فارسی سراغ  زبان انگلیسی نمیره 

به طبع برای ادبیات فارسی باید حتما بعدش فرهنگیان قبول بشه 

ولی بازار کار زبان هر چقدر اشباع باشه باز هم جا داره برای ورودی ها جدید 

می‌تونه با لیسانس  کلی شرکت خصوصی و دولتی قبول بشه 

تو استخدامی بانک هم کارشناسی زبان رو مخوان نمی‌گم تعداد زیاد ولی به هر حال اینطور نیست که کار براش نباشه 

تو بدترین حالت هم موسسات زبان هر جایی هست اونجا می‌تونه مشغول به کار بشه 

مترجمی اگر بخونه می‌تونه تو دارالترجمه مشغول به کار بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آفففففرین به شما عزیزم ...کم ندیدیم اطرافمون خانوم هایی که از خرید و فروش طلا سر در نمیارن هربار کلی ...

مرسی عزیزم❤️

من خودم تا قبل از اشنایی با این تاپیک اطلاعات زیادی درمورد خرید و فروش طلا و .... نداشتم.

به برکت وجود دوستان نازنین ومهربون گروهمون ،

خداروشکر در همه ی موارد اطلاعات زیادی بدست اوردم و 

سعی میکنم از دانسته هام به عزیزانم منتقل کنم وحال دلم با این کار خیلی خوب میشه...

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
قربونت برم عزیزم ♥️ درسته همون طوری که میگین هست دیگه همین عزیزم ❤️ بچه هامون چه دختر چه پسر مهمون ...

❤️ اره معصومه عزیزم  همینو بگم که خیلی انسان شریف و بزرگی هستی  زنده باشی 

خیلی ممنون یاس عزیزم ❤️ که برام نوشتی نه به حقوق تمایلی نداره یکی دو سال پیش دوست داشت نمی‌دونم از پ ...

معصومه جان اگه روزانه تا هزار بگیره، شبانه مثلا تا ۲ هزار میگیره

میدونم خیلی شرایط سخته، نمیشه زورش کرد که فلان رشته رو بخون

ولی اولویت اول باید درامد و اینده شغلی باشه نه علاقه. حیفه بخدا ادبیات نون و آب نمیشه😅

یه ذره سراسری های دورتر مثل گیلان و مازندران هم بزن. نگران تنها موندنش نباش هم دخترت مستقله اشپزی میکنه و به کارای خونه میرسه هم شما وضعت خوبه میری همونجا نزدیکش خونه میگیری 

دانشگاه ازاد هم اصلا بد نیست اگه رشته تاپ مثل حقوق قبول بشه. هیچکس نمیپرسه کدوم دانشگاه درس خوندی همه میپرسن چه رشته ای خوندی

با بچه های الان که نمیشه خیلی لجبازی کرد، ولی بنظرم یه ذره اعمال زور کن که رشته بهتر بخونه در اینده ازت تشکر میکنه😁 

هرچی خیره پیش بیاد

پشت موندن هم که اصلا و ابدا

کلا دانشگاه های ایران اونقدر چیز خاصی نیستن که بگیم حتما سراسری. من یکی از دوستام حقوق پیام نور خونده بود، ارشد دانشگاه بهشتی قبول شد الانم کاناداست.

برادرشوهرم حقوق دانشگاه ازاد شهرستان خونده الان تو جردن تهران دفتر داره

خلاصه اول رشته بعد دانشگاه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
معصومه جان اگه روزانه تا هزار بگیره، شبانه مثلا تا ۲ هزار میگیرهمیدونم خیلی شرایط سخته، نمیشه زورش ک ...

روز خوش 🌸

یاسی جان میشه درخواست دوستیمو قبول کنی یه سئوال دارم ازتون 

سپاس فراوان🙏

@یاس_بیوتی    

حسابداری بازارکارش خیلی خوبه

علوم تربیتی از ادبیات بهتره هم واسه استخدامی هم میتونه خودش مهدکودک بزنه نهایتا ارشد روانشناسی بخونه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
روز خوش 🌸یاسی جان میشه درخواست دوستیمو قبول کنی یه سئوال دارم ازتون سپاس فراوان🙏@یاس_بیوتی

باشه عزیزم هنوز درخواستی نیومده

قربونت برم من عزیزم ❤️ فعلا که فقط رتبه ها اومده نتایج دانشگاه ها اواسط مهرماه میاد برای همه ی دانشگ ...

تبریک میگم عزیزم 

اول ببینه علاقش چیه و ایا در کشورمون علاقش بازار کار داره ؟ (بحث چهار سال عمر صرف کردنه )

بعد به دانشگاه فرهنگیان فکر کنه چون تضمینی استخدام دولت میشه و از اول حقوق و بیمه داره تایم کاریش هم عالیه 

مدیریت مالی و حسابداری رشته هایی هستن میشه باهاشون آزمون استخدامی شرکت کرد 

سلام آتوسای عزیزم من به جای تو باشم رو هدفم محکم و قوی می ایستم ❤️یادم که تلاش میکردی تا صاحب خونه ی ...

مرسی عزیزم .آره خودمم دلم به خریدماشین نیست...

بخاطر همین به همسرم گفتم فروش ماشین فعلی کنسل...

انشاله عمری باقی باشه به امیدخدا رو هدفم وایمیستم...

خدابزرگه..بالاخره تلاش بنده هاشومیبینه نمیشه که بی جواب بزاره..

گاهی وقتهاباخودم فکرمیکنم باز خوب پیشرفت کردیم بالاخره شکرخدا تویکسال ونیم حدود۷۰۰ملیون جمع کردم....سوای طلاها وپولهایی که قبلا برای خرید۲۰۷از کارخانه پرداختم....که اونو تحویل گرفتیم بعدیه مدت فروختیم چون کار همسرم کساد شده بود باهاش یه ماشین باری خریدیم ویه سواری که الان داریم...خلاصه خداروشکر کارش بهترشد...

الانم به امیدخدا توکل بخودش آهسته وپیوسته تلاشمون میکنیم...

دوست عزیزم شماهم بی زحمت بیا برامون ازمدیریتات بگو بخدا برای خیلیامون انگیزست...

قربون محبتت... 

سلام عزیزم من کارت رسالتم رسید دستم پیشخوان مجازی فعال شده ـ نرم افزار بانکی رسالت چیه؟ تو پیشخوان ر ...

سلام عزیزم از داخل همون پیشخوان باید رمز سامانه های مدرن رو برای اینترنت بانک و همراه بانک فعال کنید و همراه بانک رسالت رو نصب کنید .

و مقدار وامی که میتونید بگیرید رو هم از داخل همون پیشخوان میتونید ببینید .

و هر وقت به مبلغ مورد نیاز شما رسید باید داخل سامانه مرآت اعتبارسنجی کنید و از طریق سامانه ام رسالت درخواست وام میتونید بدید .

2810