2777
2789
واقعا جمله ی اخرتون خیلی حق بود...چند روز پیش دختر جاریم که تقریبا هم سن هستیم رفته بود طلافروشی و ی ...

آفففففرین به شما عزیزم ...

کم ندیدیم اطرافمون خانوم هایی که از خرید و فروش طلا سر در نمیارن هربار کلی ضرر میکنن خوشحالم هستن که طلاهاشون و تعویض کردن نو خریدن جدید خریدن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جون من دو سه ماهه باهاتون آشنا شدم یهو تو این تاپیک بود ک فهمیدم عععع من 38 سالم شد چرا پس ان ...

سلام دوست عزیزم ❤️ میشناسمت عزیز دل خواهر 

ببین فدات شم اصلا نگران نباش و خودت رو ناراحت نکن 

شاکر خدا باش که تو این سن یه راهی جلوی پات گذاشته 

تا با دوستان آشنا بشی 👌 

خیلیا هستند تو این تاپیک ...تو دنیای مجازی و تو دنیای واقعی میبینی طرف پنجاه سالش ...به والله شصت سالش هنوز بلد نیست چیکار کنه 

میبینی طرف صاحب عروس داماد و نوه هست هنوز مستاجر 

یکیش همین زن دایی خودم که بارها تو این تاپیک نوشتم براتون که به خداوندی خدا دایی ام هفتاد سالش ...حدود چهل و خورده ای سالش ازدواج کردند 

ولی هنوز که هنوز مستاجر هستند ....دیگه توان اجاره دادن ندارخ و سالی یه بار صاحب خونه وسیله هاشو پرت می‌کنه بیرون 

چون زنش گفته بیخیال اجاره نشینی خوش نشینی 👌وقتی میگم روز فقط امروز نیست ...وقتی میگم برای آینده یه سر پناه باید داشته باشیم ...وقتی میگم که مرد اگه کار کرد و آورد این زن که باید مدیریت کنه 👌 اینارو میبینم و از روی تجربه میام می‌نویسم عزیزان الکی ننشستم اینجا نطق کنم 

اما تو نگران نباش ...سنی نداری ...فقط به شرطی که از همین لحظه شروع کنی هدفمند جمع کنی 

طلاهات هم مبارک عزیزم ❤️ انشالله ادامه دار باشه برات 

و اینکه عزیزم همه امون تو زندگی مشکلاتی داریم هیچ کس بدون مشکل نیست ...فقط رنگ به رنگ فرق داره مشکلات 

بستگی داره تو چطور از اون موانع عبور کنی 👌

سلام عزیزم ممنون که برامون نوشتین اما همونطور که خودتون گفتین تازه با تاپیک اشنا شدین و احتمالا چند ...

به شدت موافقم باهاتون.نتونستم بی واکنش از پستتون بگذرم

من حتی بعد اشنایی بااین تاپیک خوردوخوراکمون بهتر هم شده‌.

قبلا به قول شما دور ریز زیاد داشتیم میوه کم میخوردیم الان همه چیز سرجاشه میوه تایم خودشو داره..غذا به اندازه میپزم،قبلا انقد اضافی میپختم که وعده ی بعدی ام باشه اما یا جایی دعوت میشدیم یا بچم نمیخورد یا...میریختم دور

الان یه وعده میخوریم و تمام..

یا زباله هارو جدا میکنم مثلا اشغال میوه و سبزیحات و گوشتو اینارو جدا میریزم میبریم جایی دور از خونه ها میریزم برای پرنده ها یا سگو گربه(میگن این چیزارو با نیت ببری مثلا خیرات اموات کنی کلیییی ثواب داره)

چیزای بازیافتی تو نایلون جدا میریزم که اگه کسی خواست برداره دیگه خیلی تو زباله ها نگرده،یه ماهی بازیافتیارو جمع کردم فروختم اما دیدم هم پولش انچنان بدرد نمیخوره هم از انباشتگیش خوشم نیومد و ... و زباله های ناکارامد رو هم جدا تو دو سه تا پلاستیک میریزم و محکم میبندم.چند روز پیش یه گربه دیدم دور گردنش نایلون پیچیده بود خیلی ناراحت شدم یا چند روز پیش توی پارک دیدم یه خانواده پوشک کثیف بچشونو رها کردن و در کنارش کلی پوست تخمه و خوراکی و پسماند غذاهاشون)تروخدا اگر کسی اینجور هست سعی کنه  تکرار نکنه خیلی کار سطح پایینی هستش وقتی من نوعی اینجور باشم چطور انتظار یه جامعه ی پاک و تمیز و بافرهنگ میتونم داشته باشم،

خلاصه حرفم به اینه که اعتدال باعث موفقیته حدیثم داریم  در مورد اعتدال و میانه روی انقدر که مهمه

به قول دوستان سعی کنیم تو همه چیز خوب باشیم.و این تاپیک بنظرم باعث و باانی یه زندگی نرمال و تمیز وآروم خیلیا شده و مهمتر اینکه باعث شده امید تو دلامون زنده بشه که اره بااین همه گرونی و تورم هم میشه امید به خونه دار شدن و ماشین دار شدن داشت حتی میشه لوکس و لاکچری شد

پ.ن. من سطل زبالم کوچیک و درب کابینتی هستش و پلاستیکای خرید رو تو سطل میندازم و چون گفتم دوسه تا میندازم کسی فکر نکنه که اسراف میکنم،برای چیزای کثیف و الوده و تیز و برنده اینکارو میکنم که باعث اسیب به حیوونا و رفتگران عزیز نشه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام‌ذوستان هنوزم‌میشه داگز جمع اوری کرد و بازی کرد مثلا ؟؟ یا تموم شده ؟

تموم شد،مگه سری جدید بخوان بزارن مثل نات کوین که بعید میدونم به این زودی باشه

من حتی تاپیک زدم برای دااگز هر کی نیومد پشیمون شد😁

آفففففرین به شما عزیزم ...کم ندیدیم اطرافمون خانوم هایی که از خرید و فروش طلا سر در نمیارن هربار کلی ...

آخ آخ من انقدر ضرر کردم انقدر میسوزم سرویس نویی که انگشت شمار استفاده کرده بودمو تعویض کردم،طرف یه ذره ام انصاف نداشت بخدا انقد طلایی که خریده بودمو سود اجرت بالا حساب کرده..خداروشکر دوسالی هست سردراوردم از طلا

ولی سوزش اون سرویسم هنوزم هست😁حالا طلا زیاد فروختم اونا کارکرده بود

چون زیاد علاقه نداشتم به طلا قدر نمیدونسم

بعد این تاپیک معتاد طلا شدم😆

به به❤️❤️❤️❤️❤️❤️خانومای زندگی 🥰چقدر حال وهوای تاپیک خوب شد انگاری همون تاپیک همیشگی شد واقعا برای ...

ممنون عزیزم از دعای قشنگت انشاالله همیشه تو کارات موفق و پیروز باشی 

اتفاقا منم این ده روز باقی مونده به دخترم قول دادم یه پارک و شهربازی ببرمش بعد انشاالله شروع کنم خانه تکانی پاییزی 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

راستی دوستان عزیزی که این پست منو میخونید 

بر  سلامتی همسرم دعا کنید قبلا گفته بودم که مدتی همسرم دچار افسردگی بودن و چه چالش هایی کشیدیم تو اون مدت از عید به این ور خداروشکر بهتره و جدیدا مدتیه تحت درمان جدیدی قرار گرفته  با هزینه بالا البته خودم و خودش خیلی امیدواریم بر بهتر شدنش 

با دلای صافتون دعا کنید بگید خدایا همه بیماران روحی و افسردگی رو نجات بده همین طور همسر شاپرکی رو 

ممنون از همگی 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام شبتون بخیر چقدرررررر با حرف شما موافقم.👏👏👏من تازگیا این تاپیک رو دیدم....ولی اصلا قصد نداشتم ...

عزیزم شما بانیت خوب پیام گزاشتین منم گفتم جوابتونو بدم، عزیزم خیلیا دونه ای میخرن چون میدونن خراب میشه و اگاهانه بدونن دور انداخته میشه پس اسرافه.برای فروشنده اصلا زحمتی نداره وزن میکنه و میفروشه،مخصوصا مغازه دار ها که عادی براشون

مثلا ما خودمون نصف هفته خونه باشیم نصفش رو جایی هستیم که اغلب یهویی دعوت میشیم و پس باید یجوری خرید کنم که همه چی خراب نشه،یا قبلا انقدر فریزرمو پر میکردم همه چیز کهنه میشد اما الان به اندازه میخرمو خسته ام نمیشم

و بابت دروغ عزیزم،من خودم یه پلاک زنجیر بچگونه سفارش داده بودم به همسرم نگفتم،همسرم خیلی دختر دوست داره گفتم یه وقتی اگر خواستیمو خدا بهمون دختر داد با این سوپرایزش میکنم،ولی خب طاقت نیاوردم و گفتم یه موقع میبینه و ناراحت میشه بهش گفتم گفت اشکالی ام نداشت نمیگفتی شاید اگه اونموقع میگفتی و سوپرایز میشدم خوشحالترم میشدم..همسر من با من همراهه منو امین زندگیش میدونه بیشتر از من به فکر منه اما خیلیا اینجور نیستن از اشناهای درجه یک میشناسم آقا حتی نفقه و حق زن رو نمیده بچه هاش  تو حسرت همه چیزن،یه میوه درست حسابی نمیخره پول نمیده زنش مجبوره با دوز و کلک به نحوی ازش پول بگیره اونم خرج کسی دیگه نمیکنه خرج همون زندگیو بچه هاش میکنه،میدونم دروغ بد ولی بخدا که خیلی از خانما چاره ندارنو من دیدم به چشمم حتی اجازه کار کردن ندارن نه راه پس دارن نه راه پیش خلاصه که نمیشه قضاوت کرد،یه مرد که نه یه نرهایی هستن که فقط مادر و خواهربرادرشونو خانواده میدوننو زنشون رو دشمن.

و اینکه من ندیدم کسی کم بزاره برای مهمونش حتی خیلی مجلسی و دهن پر کن پذیرایی کردن از مهموناشون چند نفری که گزارش دادن.

درسته نکته نداشت پستم اما کاملا دلی بود برای حمایت از خانم هایی که بی چاره هستن

امیدوارم باعث تشنج نشم تو تاپیک

سلام عزیزم اصلا‌ فکر نمیکنم زیر ۱۸ سال بشه ویپاد باز کرد .احتمالا باید زیپاد باز کنید باز البته مطمئ ...

زیر ۱۸ نمیشه چون کارت ملی ندارن برای مراحل ویپاد حتما باید روی کارت ملی اسکن کنن

پسرم ۱۶ سالشه نشد مجبور شدم زیپاد نصب کنم

2810