2777
2789
سلام عزیزم ❤️ چشم حتما اگه برای برنامه ریزی میخوای فردا سر ظهر انجام میدم الان خیر سرم تو جام هستم ک ...

باشه عزیزم مشکلی نیست❤

ان شاالله که همیشه خوب و خوش باشید در کنار هم 😍

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنون یاس عزیزم ❤️ که برام نوشتی نه به حقوق تمایلی نداره یکی دو سال پیش دوست داشت نمی‌دونم از پ ...

عزیزم ببخشید من جواب دادم جواب سوال دومتون رو من میگم که با اختلاف زیاد علوم تربیتی،مگه اینکه واقعا علاقه نداشته باشه،و اینو یادتون باشه اگه چیزی رو انتخاب کنه که علاقه نداشته باشه نمیتونه زیاد موفق باشه ولی اگه علاقه باشه حتی رشته ای هم مثل ادبیات میتونه استاد دانشگاه بشه و عضو هیت علمی بشه با مزایایه آنچنانی و خیلی زیاد

تنها چیزی که برا موفقیت لازمه استعداد و علاقه حتی اگه بدترین شغلم باشه اگه این دو تا باشه شک نکنید پیشرفت میکنه

هر چند اگه من به جای دخترتون بودم یا روانشناسی یا حقوق میرفتم

من خودم با بهترین رشته یکی از رشته های مهندسی و هوش خیلی بالا چون فقط و فقط علاقه نداشتم بعد از این که کارشناسیمو گرفتم تغییر رشته دادم به چیزی که دوس دارم بعد از حدود ۱۵سال تغییر رشته دادم 

عزیز دل خواهر ❤️ والا بستگی داره به هوش و ذکاوت فرزندتون مثلا یکی میبینی مادر و پدر اون همه خرج میذا ...

ممنون که انقد جامع و با حوصله برام توضیح دادی عزیز 

پس ازهمین امسال باید سخت برنامه ریزی کنیم براش 

نهایی ها هم درد جدید شدن برا بچه ها 

منم تمام هم و غمم همین هست که اینده خجالت زده ی بچه ام نباشم ازهرکسی که ببینم تجربه داره سوال میکنم و تا جایی که بتونم و ان شاالله از دستم بربیاد از لخاظ مالی حمایت میکنم 

الهی خیر بچه هاتون رو ببینین 

سپاس فراوان باز 

کدوم موسسه اسم نوشتین ؟ همین پرش و گزینه دو ....کدوم پشتیبانی و مشاوره و آزمونهای نزدیکتر به کنکور داره ؟

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
عزیزم بستگی به قرعه هایی که میذارم داره دو سه ماه میبینی که ثابت هست ...بعد تغییر دادم اجاره خونه ها ...

معصومه امشب به مامانم میگم مامان باورت میشه الان ۳۰ میلیون طلا خریدیم؟

میگه نه بابا حساب کن دوباره

میگم حدود ۸ گرم داریم. میشه ۲۹ تومن.

بعد چشماش یک برقی زد. من این برق رو وقتایی که دانشگاه روزانه فردوسی قبول میشدم توی چشماش میدیدم. 

یا وقتی دفاع ارشدم بود.

یا وقتی خونه خریدیم.

یا وقتی خواهرام خبر بارداری میدادن

من برای این برق میمیرم معصومه. حاضرم همه چیمو بدم مامانم چشماش برق خوشحالی بزنه.

میگم مامان من ۴۰ تومن برای پایان نامه ام بسه

باز تا اردیبهشت سال دیگه زور بزنیم جمع کنیم میتونیم ماشین رو بهتر کنیم. یا برای خودم و خودت یک پی کی بخریم بریم دور بزنیم یا هرچی خودت دلت میخواد. 😁 

میگم بهش ول کن همه دنیا رو. خودمون دوتایی به آرزو هامون می‌رسیم.

مامانم جز کربلا مسافرت خارج کشور نرفته. میگم مامان پول جمع کنیم و تو بابا برین مکه. حتی همون حج عمره. بهش میگم به هر مسلمونی واجبه اگه شرایطش رو داشت یکبار بره حج. قبلا حتی جزو آرزو هامون هم نبود. اما الان میدونیم با دو سال جمع کردن میشه رفت مگه. ولو اینکه همون عمره رو برن.

خیلی ازت تعریف کردم پیشش. هممون دوستت داریم

درسته که بعضی چیزهای زندگیت رو من انجام نمیدم و با سبک زندگی من نمیخونه. اما طریقه و روشت رو یاد گرفتم.

اینکه دل بسوزونیم برای یک خودکار، برای یک سوزن.

مرتب باشیم. وسایل زیر دست و پا نیفته. قبلا کلیپس میخریدم رو زمین بود میرفت زیر پا زود میشکست. الان یک دونه مو روی فرش اتاقم نیست‌.

الکی و احساسی خرید نکنیم.

از طرفی به زندگی هم برسیم. 

من استخر دانشگاهمون رو میرم. یکم مسیرش دور تر از استخر نزدیک تر هست. اما گفتم که ساعتی ۱۵ هزار تومنه و چقدررررر بزرگ و تمیزه

یا مثل سابق ساندویچ نمیخرم. غذای سلف رو میگیرم که با کیفیت و قیمت مناسبه.

کتاب میخریدم دونه ای ۲۰۰ به بالا. الان از کتابخونه دانشگاهمون که اندازه یک شهر فقط کتاب داره میگیرم. از اول تابستون ۵ تا رمان کلاسیک خوندم.

از راه میام وسایل سر جالباسی آویزونه. یک کیف رو میتونم با این روش یکسال دوسال نو نگه دارم.

کفشم رو تازگی ها از راه میام همونجا که درمیارم توی جاکفشی هست که زیر پای دیگران نره.

قبلا پنجاه تومن ته کارت بود برگشتنی بستنی میخریدم. الان نمیخرم و مثلا شد سیصد تومن میدم به طلافروش اشنامون و سوت طلا میخرم.

یک روز درمیون بستنی شده هفته ای یکبار که به نظرم بسه. 

قبلا پولها که دست خواهرم بود ماهی دوبار سه بار میرفتیم غذای بیرون بخوریم که با توجه به قسطهای ما خییییلی بود. الان با مامانم نا محسوس پولها رو طلا میخریم، پول ها به این جور کارها نمیرسه و ماهی یکبار بیشتر نمیریم.

چون جز من و مامانم و اعضای این تاپیک کسی دیگه از طلاهامون خبر نداره😁

این خساست نیست ها. این مراقبته. من آدم مصرف گرایی نیستم. برام مهم نیست یک پالتو سالم و تمیز رو پنج سال بپوشم. اما به شرط سالم بودن.

آدم خسیس از سالم بودن هم میزنه. از واجبات هم میزنه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
وای خدای من چجوری اینقد خوب برنامه ریزی میکنید نمیشه بابا سخته ما هرماه یه داستانی داریم اصلا پول کن ...

چرا عزیزم یه پولی واسه پیش آمد بزار.کلی نیتتو خوب و روشن در نظر بگیر.مثلا بگو کادویی چشم روشنی برا کسی،یا مسافرتی

مثلا اینجا دوستان جدا جدا پول میزارن من ولی یه پول  قابل توجه کنار میزارم برای همه چیز

این ماه دادیم طلا خریدم و صفر شدیم واقعا اشتباه کردم من اصلا روحیه و قابلیت اینو ندارم دستم خالی باشه کار کردیم و داریم کمد بیش اما همش منتظرم حقوقمونو واریز کنن‌،

خلاصه که بنظرم قبل پس انداز باید اول چیزای اصلی و واجب و درنظر داشت حالا کمتر پس انداز کرد.

نگا نکن اینجا خیلیا میلیونی پس اندار میکننا یه عده ام هستن همینکه میتونن دویست تومن پس انداز کنن خوشحالن.چون قبلا نمیتونستن.

و بنظرم قرعه و وام خیلی خوبه و اقساطشو ادم اول میریزه و کلا روی قسطش حساب نمیکنه و خودشم چون پول درشتیه صددرصد چیزی خویی باهاش خریداری میشه..

ببخشید تو ریپلای شما همه رو دارم میگم

من فعلا از این ماه تصمیم دارم تا دی ماه که قرعه کشیم درمیاد فعلا یکم خریدهای دلیم رو انجام بدم یکم اقساطمونو واریز کنیم چون اولین ماهیه که سه تا قسط به قسطامون اضافه میشه و باید ببینم چطور میتونیم بگذرونیم چون کلا ریز به ریز نمینویسیم خرجامونو و معتقدم برکت پول اینجوری از بین میره،تا حالا ببینیم دی ماه چطور میشه و هدفای بعدیمون چیه

فعلا یه عروسی ام ورپیش داریم مختصر کادو و خریدی برای اون دارم و در کل نمیتونم زیاد پس انداز کنم.

هم باید خونه تکونی کنم هم یکم گلو گلدونو چیزای جینگول بخرم برای خونه روحیه بگیرم

من کلا عادتمه یه مدت از لحاظ پوشاک خودمو راضی میکنم یه مدت لوازم خونه یه مدت طلا😁

البته که دخل ما انچنان زیادم نیس و خداروشکر میگزرونیم اما خیلی لاکپشتی حرکت میکنیم ..

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
قربونت برم معصومه جون چقدر پیامت دلگرم کننده بود حس و حال کسیو دارم که واقعیت زندگی رو بپذیرم که بچ ...

قربونت برم عزیزم ♥️ 

درسته همون طوری که میگین هست 

دیگه همین  عزیزم ❤️ بچه هامون چه دختر چه پسر مهمون چند ساله امون هستند 👌 

باید رو خودمون خیلی کار کنیم که با وابستگی زیادیمون ...دلسردشون نکنیم 

طوری وانمود کنیم که ذره ای فکر و خیال اشون پیشمون نمونن 

تا برن پی زندگی خودشون و آینده اشون رو بسازن 

انشالله دختر شما هم موفق باشه و شما به وجودش افتخار کنی ♥️

سلام عزیزم ممنون که برامون نوشتین اما همونطور که خودتون گفتین تازه با تاپیک اشنا شدین و احتمالا چند ...

ارشیدا جانم آیا طلافروشی رو میشناسی که بشه پیشش حساب دفتری باز کرد؟من با خرید خونه دیگه خیلییی دستم تنگ میشه اما بازم میخوام خودمو ب چالش بکشم و شده صوت صوت مجدد طلا بخرم برای هدف های بعدیم انشاالله

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
چرا عزیزم یه پولی واسه پیش آمد بزار.کلی نیتتو خوب و روشن در نظر بگیر.مثلا بگو کادویی چشم روشنی برا ک ...

اینکه برا طلا خریدن اشتباه کردیم میگم کاش بیست تومن از پولو نگه میداشتیمو خرید نمیزدیم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام معصومه جوونمن یه گزارش دو ساله بدم دو سال پیش مادرم فوت شد به خودم که اومدم دیدم سوای روحیه داغ ...

سلام عزیز دل خواهر ♥️ 

خدا بیامرزه مادرتون رو عزیزم ❤️ 

آفرین واقعا خیلی خوب خودت رو جمع و جور کردی 

درسته سختی کشیدی 

ولی در عوض از این سختی الان یه جایگاه خوبی داری ۶

که همون ماشین زیر پات آروزی خیلیاست 

بهت افتخار میکنم عزیزم ❤️ فک کنم مجرد هستین درسته ؟

چند سالته عزیزم ؟

به به❤️❤️❤️❤️❤️❤️خانومای زندگی 🥰چقدر حال وهوای تاپیک خوب شد انگاری همون تاپیک همیشگی شد واقعا برای ...

فدای تو مهربون برم من ❤️ ممنون بابت تبریکت عزیزم 

ماشاالله خوب از پس هزینه هات بر اومدی 

همین فرمون ادامه بده 

انشالله به زودی تو هم میای از خرید خونه ات برامون می‌نویسی ♥️دور نیست نگران نباش 

فقط منتظر که هدف دار و جهت دار حرکت کنی سمتش ♥️😍🤩

ارشیدا جانم آیا طلافروشی رو میشناسی که بشه پیشش حساب دفتری باز کرد؟من با خرید خونه دیگه خیلییی دستم ...

بله عزیزم طلای قاسمی که مورد اعتمادن

تو مجتمع صبا مال طبقه ی اول هستن 

صبا مال کنار پست خونه لشگر

عصرها ساعت ۵تا ۸ مغازشون بازه تمام طلاها با ۳.۵ درصد سوده و هر چقدر پول بریزین همون لحظه ۳.۵ درصد اجرت کم میشه و به سوت یا گرم براتون حساب میکنه و شما مثلا ۶گرم طلا جمع کردین میتونین طلا بردارین چون سود رو قبلا پرداخت کردین

تو سیستم براتون ثبت میکنه و تو واتساپ عکسشو براتون میفرسته

اگرم پرسیدن کی معرفیتون کرده؟بگین شیدا مامانه کارن

چون طلاهاش بدون اجرته و با ۳.۵ درصده،خیلی از همکارای طلافروششون شاکی شدن واسه همین تا نشناسه طلا نمیفروشه😅

فدای تو مهربون برم من ❤️ ممنون بابت تبریکت عزیزم ماشاالله خوب از پس هزینه هات بر اومدی همین فرمون اد ...

عشقم بتونی راهنماییم کنی از همسر گرامت راجب اینکه کابینت چه مدل و چه جنسی بزنیم ماندگار تره و اینکه هود و گاز صفحه ای چه برندی بزنیم باکیفیت تره و اینکه گاز شیشه ای باشه یا فلزی و اینکه ظرفشویی چه برندی با کیفیت تره بپرسی یک دنیا ممنونت میشم باجی

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
بله عزیزم طلای قاسمی که مورد اعتمادنتو مجتمع صبا مال طبقه ی اول هستن صبا مال کنار پست خونه لشگرعصرها ...

خداخیرت بده عزیزدلم خدا انشاالله بهترین ها رو نصیب شیدا جانم و پسر گلش کنه،خدا بهتون سلامتی و دل خوش و همچنین رزق و روزی فراوان عطاکنه

2810