2777
2789
سلام به روی ماهت عزیزم❤از دیدن پستتون بسیارررر خرسند شدم😍برای دختر گلتون هم آرزوی موفقیت دارم عزیزم ...

چه گزارش مختصر و مفیدی😃😃

بیا کامل بنویس روحیه بگیریم 

تازه تاپیک برگشته به روزهای خوبش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منظورم اینه که شما برا هر پاکتی چقد پول میزارید؟و چند تا پاکت دارید؟

عزیزم بستگی به قرعه هایی که میذارم داره 

دو سه ماه میبینی که ثابت هست ...بعد تغییر دادم 

اجاره خونه ها و اجاره مغازه رو تبدیل میکنم ...مگر اینکه خیلی کم بیارم در حد چهار پنج تومن ازش بردارم 

در آمد همسرم هم روی هم رفته تا شهریور ماه سی ملیون گذاشتم 

مهر تا اسفند ماه کار نداره...شاید امسال بره اسنپ .

در ماه از همون در آمد همسرم و در آمد خودم فعلا ۱۵/۵ملیون قرعه گذاشتم 

۷/۵هم بانک مسکن میدیم 

در ماه قسط تلویزیون داریم یه ماه ۸ملیون یه ماه ۴ملیون میدیم تا بهمن ماه

حدودا ۱/۵هم بیمه امون 

۱تومن لوازم خانگی 

۱/۸۰۰وام ویپاد 

۷۵۰وام اسنپ 

باشگاه دختر کوچیک فعلا بررک به خاطر کنکور و نهایی نمی رفت ۵۰۰

قسط طلا فروش هست 😉مثلا میبینی یه ماه پنج تومن دادم 

یه ماه ده تومن...یه ماه دو تومن 

اووووه تا دلت بخواد خرج داریم خواهر 😀

مابقی هر چی موند ...میشه خوراک و پوشاک و خرج ماشین ها و متفرقه

ثابت نیست خرجهام عزیزم ...مثلا الان میبینی پونوزده و نیم قرعه دارم ..ماه بعد میبینی یکم کمتر شده ...مثلا شده سیزده تومن 

ماه های دیگه ...دیدی گذاشتم مثلا شونوزده تومن 

اینم در نظر بگیر عزیزم شش ماه دوم سال خیلی سخت‌تر میشه برامون ...که سعی میکنم مدیریت کنم و اگه خیلی موندیم از اجاره ها پوشش بدم 

در کل سعی میکنم بعد خرید سالانه ...شش تومن بذارم برای خرج خونه 

و دو حدود دو تومن الی سه تومن هم واسه پوشاک بذارم کنار 

باز میگم دوست عزیز ...با قرعه هایی که میذارم اینور ...اونور میکنم ...اعداد و ارقام رو

@masumehjoon سلام عزیزممم خوبی😍❤میشه پی ویتو چک کنی معصومه جانیک برنامه هم برای من بریزی گلمخیلی و ...

سلام عزیزم ❤️ چشم حتما 

اگه برای برنامه ریزی میخوای فردا سر ظهر انجام میدم 

الان خیر سرم تو جام هستم کنار عشق جان 😍

معصومه جون خوشحالم که هستی❤️

دخترا من تصمیم دارم فردا برم به پیش طلافروشی که ازش خرید میکنم ‌باهاش حرف بزنم به وزن طلا +۷ درصد  اندازه ۵۰۰ سوت برام تسویه بزنه وبهم یه رسید با مهر مغازش بده اینکارو‌تکرار کنم به سه گرم رسید برم از طلاهای هفت درصدیش سه گرم‌بردارم مثل دوستمون که حساب دفتری دارن خوشم اومد 

عزیزم بستگی به قرعه هایی که میذارم داره دو سه ماه میبینی که ثابت هست ...بعد تغییر دادم اجاره خونه ها ...

ممنون عزیزم،معصومه جون من دیگه اینقد سوال پرسیدم خجالت میکشم ببخشید توروخدا

من یه بار درصد بندی کردم ولی سه تا مشکل داشتم

۱-اگه مثلا یه پول اضافه ای بیاد مثلا یکی پولی بهمون بده یا پول اضافه دیگه،باید به کدوم پاکت اضافه بشه؟یا به همه پاکت ها باید اضافه بشه؟

۲-اگه پول یه پاکت کم اومد باید از کدوم پاکت برداریم؟یا از همه پاکت ها باید برداریم؟

۳-پاکتی که مثلا تا چند ماه از پولش استفاده نمیکنیم و خیلی پولش اضافه اومده رو چکار کنیم؟تو همون پاکت خودش بمونه یا نه باید بره تو پاکت پس انداز ؟و یا اینکه پخش بشه تو همه پاکت ها؟

واقعا از عوامل این تایپیک تشکر و قدردانی میکنم. در این چندماهه که با اساتید پس انداز اشنا شده ام خودمو انداخته ام توی وام ویپاد و وام بلو و وام اسنپ پی و خریدهای خرد طلای دست دوم   همینجوری تخته گاز جلو برم جای پیشرفت دارم انشاله. فقط یادتون باشه اروم و در سکوت دنبال هدفهاتون برید صداشو درنیارید  

سلام دوستای گلممن ی مدت کمردردم ی مقدار خرید از رستورانم زیاد شده این ماه و متاسفانه خرج ها از دستم ...

بعد میشه بفرمایید اینقد وام تو وام گرفتید ضامن از کجا آوردین....ما اینقد شرایط گرفتن واممون خوبه ولی حیف که ضامن نداریم

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

سلام به دوستان عزیزم

حدود 1 ماهی هست با این تاپیک آشنا شدم و مطالبشو میخونم

همین امشب عضو شدم.

13سال ازدواج کردم..در تمام این سالها همیشه هدف داشتم و برنامه ریزی کردم بابت هدف هایی که داشتم.

و خداروشکر موفق هم شدم.حتما همیشه هدف داشته باشید تا بتونید انگیزه پیدا کنید و برای هدفتون تلاش کنید

معصومه جان به حقوق تمایلی ندارین؟واسه سراسری شبانه هم بزنید حتماادبیات تاریخ جغرافیا عربی فلسفه جامع ...

خیلی ممنون یاس عزیزم ❤️ که برام نوشتی 

نه به حقوق تمایلی نداره 

یکی دو سال پیش دوست داشت نمی‌دونم از پارسال نظرش تغییر کرد 

آره عزیزم تاریخ و جغرافیا و اقتصاد و ...بازار کاری خوبی ندارن 

مشاور گفت حسابداری بردار ...هم بازار کارش خوبه و همیشه تو بورسه 

یا روانشناسی بردار که بازم تو بورس 

دخترم گفت ادبیات رو خیلی علاقه دارم 

گفت پس باید بخونی ...از طریق آموزش  و پرورش استخدام بشی ...میتونی بعد پایان استاد دانشگاه هم بشی 

ببینیم انشالله چی میشه 

برای شبانه هم زدیم ...ولی فک نکنم برای روانشناسی تبریز رتبه بیاره ....اطراف میاره 

یه سوال داشتم ازت عزیزم ...مثلا برای روانشناسی هزار بخوان واسه روزانه اش 

برای شبانه اش تا چقدر  میشه رفت ؟یعنی رتبه اش برای روزانه هزار باشه برای شبانه اش باید چند باشه در اونصورت ؟

یا اصلا مشخص نمیشه ؟

و یه سوال دیگه به نظرت روانشناسی اگه برای تبریز در نیومد ...برای خود تبریز علوم تربیتی همون زیر شاخه های روانشناسی بخونه بهتره ؟؟

یا ادبیات بخونه بهتره ؟

خیلی تصمیم سختی ....خود مشاور گفت علوم تربیتی بخونه بهتر 

اونم دخترم قبول نمیکنه ...میگه من مشاور رو می‌خوام چیکار ؟

روانشناسی کجا و مشاور کجا 

میگم خب پس بشین پشت بمون بخون 

که میگه سال به سال سخت میکنن چرا الکی وقت بذارم سال بعد شاید همین رتبه رو هم نیاوردم 

میبینم کم هم بی حق نمیگه 

به آزاد هم یه نیم نگاهی می اندازم 

پولش اصلا برام مهم نیست ...فقط میگم مدرکش مثل سراسری معتبر نمیشه ...

وای خدای من چجوری اینقد خوب برنامه ریزی میکنید نمیشه بابا سخته ما هرماه یه داستانی داریم اصلا پول کنار نمیمونه برای مثال دوماه قبل تی وی خراب شد،پولی که کنار بود دادیم اونو درست کردیم،ماه قبل یهو دندون درد شدید گرفتم رفتم اونو درست کردم،این ماهم خداروشکر تصادف کردم😐 پس اندازم میره واسه خرج ماشین....شما اصلا پیشامد ندارین فک کنم

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خووووووب به به سلام شبتون بخیر میبینم که تاپیک دوباره جون گرفته

الهی شکر.دوستای قشنگم کم کم داره صدای پای پاییز میاد و سال به نیمه میرسه الهی که تنتون سالم باشه و جیباتون پر پول🥰🥰🥰 بیایید تعریف کنید شش ماهه اول سال چه کارا کردید چه پیشرفت‌های مالی یا غیر مالی.ما همگی خیلی مدیون این تاپیک هستیم کلی چیزای خوب یاد گرفتیم.

هلن جون خوشحال شدم و تبریک میگم بابت خونه جدید

معصومه جون آرزومندم دختر گلتون موفق باشن 

سلام به همگی مخصوصا معصومه جون خوش اومدین 🌷یه سوال داشتم اگه من واسه دخترم که ۱۷ سالشه حساب ویپاد ...

سلام عزیزم اصلا‌ فکر نمیکنم زیر ۱۸ سال بشه ویپاد باز کرد .

احتمالا باید زیپاد باز کنید باز البته مطمئن نیستم دوست عزیز .

عزیزم بستگی به قرعه هایی که میذارم داره دو سه ماه میبینی که ثابت هست ...بعد تغییر دادم اجاره خونه ها ...

خوش برگشتی عزیزم.من معمولا اسم هارو نگا نمیکنم داشتم پشتتو میخوندم گفتم ببینم کیه داره باجزئیات گزارش میده😍دیدم شمایی

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
2810