2777
2789
🥺🥺🥺🥺چقدر من خوشحال شدم برات عزیزم ❤️ باور کن لیاقتت بیشتر از این حرفها ست کیف میکنم از این همه ت ...

@masumehjoon    

سلام عزیزممم خوبی😍❤

میشه پی ویتو چک کنی معصومه جان

یک برنامه هم برای من بریزی گلم

خیلی وقته که منتظرت بودیم دلمون برات یه ذره شده بود😘❤

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نزدیکیم تقریبا😍مبارک باشه عزیزم🌼

چه عالییی سعادتی هست همسایه بودن با شما دوست عزیز و مهربان و مدیر و مدبر.یک دنیا ممنونم از لطفتون.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
معصومه خانوم عزیز و مادرای گلی که فرزند کنکوری و دبیرستانی دارین میشه راهنمایی کنین برای درس و کنکور ...

عزیز دل خواهر ❤️ والا بستگی داره به هوش و ذکاوت فرزندتون 

مثلا یکی میبینی مادر و پدر اون همه خرج میذارند هر ماه یه تست از قلم چی می زنه...هر دفعه هم پنج ملیون میدن به یه تست میدن و دانش آموز خودش رو  محک بزنه 🌸

یا مثلا ملیونی پول کلاس کنکور میدن ...میاد رتبه اش از اونی که فقط کتاب گرفته تست زده بیشتر میاد ....( منظور رتبه اش کم میشه )🌸

ولی در کل خوب که از کلاس دهم کتاب جامع اش رو بگیرند و تست بزنند ...

من برای دخترم چهل ملیون داده بودم کلاس کنکور ....جزو و کتاب های زیادی گرفته بودم 🌸

چند بار کلاس ریاضی و زبان گذاشتم ...با اینکه زبانش خوب بود ولی گفتم تقویت کن ..🌸

شاید به اون صورت رتبه اش خوب نباشه 

ولی حداقل خودم عذاب وجدان ندارم که پشت بچه ام نبودم ❤️

که بگم شاید مثلا خرج میذاشتم از فلان جا در میومد 

یا بگم کاش فلان جا هم می ذاشتم ❤️

امسال که نهایی ها اون همه سخت بود ...من واقعا از عملکرد دخترم راضی هستم ❤️

بهش هم قول داده بودم اگه رتبه ات خوب بود از سراسری در بیای 

حتما برات گوشی آیفون میگیرم 😉

چون همه چی داشت و با هیچی خوشحال نمیشد که انگیزه بگیره برای تلاش کردن 😀

گوشی رو گفتم که تلاش کنه 

طوری درس میخوند که من مادر نمی‌تونستم دو دقیقه سر سفره بچه ام رو ببینم 🥺

فقط تو کتاب بود ...گوشی خاموش ...خودش رو تو خونه حبس میکرد و فقط و فقط میخوند ❤️

منم به پاس زحماتش دارم برنامه ریزی میکنم تا گوشی مورد علاقه اش رو بگیرم ...انشالله آبان ماه یه دونه قرعه ام در میاد 

سی تومن ...بدم و چند فقره چک بکشم و براش گوشی رو بگیرم ❤️شما هم حتما کتاب های تست زنی رو از کلاس دهم بگیرین که بهتر میشه براشون 

سلام به همگی مخصوصا معصومه جون  خوش اومدین 🌷یه سوال داشتم اگه من واسه دخترم که ۱۷ سالشه  حساب ویپاد باز کنم بعد چون سنش به ۱۸ نرسیده  پول بزارم میتونم وام بر دارم ممنون میشم راهنمایی کنین 

عزیز دل خواهر ❤️ والا بستگی داره به هوش و ذکاوت فرزندتون مثلا یکی میبینی مادر و پدر اون همه خرج میذا ...

معصومه جان عزیزم لطف میکنید بگید با این میزان دارایی چقد برا هر پاکتی کنار میزارید درماه؟مثلا بگید که پاکت لباس فرضا دو میلیون و یا پاکت سلامتی سه میلیون،من همینجوری حدودی گفتم

بیخشید ک نظر میدم بدون پرسش شما اما روانشناسی بازار کارش خیلی بهتره. یکی از اشناهامون ادبیات خونده غ ...

خیلی ممنون عزیزم که نظرت رو برام نوشتی ❤️ درسته 

اینم میخواد بخونه و از طریق آموزش پرورش معلم ادبیات بشه 

با استادشون که حرف زده اونم گفته که استعدادت تو ادبیات بالاست ...فعلا مردد ...ببینیم چی میشه 

ما هم میگیم که روانشناسی خوبه و بازار کارش خوبه 

فعلا کد ها رو  روزدیم نتیجه ی نهایی مونده 

سلام به همگی مخصوصا معصومه جون خوش اومدین 🌷یه سوال داشتم اگه من واسه دخترم که ۱۷ سالشه حساب ویپاد ...

سلام عزیز دلم ❤️ تو این مورد از دوستمون 

مامان سبحان و یا محیط جان واردتر هستند کمک بگیر 

من برای دخترم ب لو باز کردم 

چقدر کیف میکنم از طرز نگاهت 👌لذت میبرم از تک به تک حرفهات ...ممنونم که برامون می‌نویسی عزیزم❤️

سلام‌ معصومه خانم امیدوارم که همیشه حالتون خوب باشه

من یبار این سوالو پرسیدم کسی جوابی نداشت

احساس میکنم شما جواب سوال منو میدونین ممنون میشم نظرتون رو بگین

اگه شما یه کار شخصی داشتین 

آیا باز هم طلا پس انداز میکردین یا پول طلا ها رو وارد کارتون میکردین؟

از طرفی میگم توی کار سود بیشتری داره

از یه طرفم‌ حس اینکه بدون پس انداز باشم و همه پول تو کار باشه اگه یه روزی نیاز داشته باشم نمیتونم از کارم‌برداشت کنم چون دیگه سرمایه ام‌میشه 

الان مقداری طلای مخفی دارم که با وام بوده 

نمیدونم بفروشم وارد کارم‌کنم یا نه وام جدا بگیرم

سلام‌ معصومه خانم امیدوارم که همیشه حالتون خوب باشهمن یبار این سوالو پرسیدم کسی جوابی نداشتاحساس میک ...

سلام عزیزم فدات شم ♥️ 

من همشو تبدیل نمی‌کردم 

هر چی از سود کارم در میومد ...به اصل سرمایه که اصلا دست نمیزدم ...اون جدا 

سود و منفعت رو هم نصف میکردم ...نصف به سرمایه ام اضافه میکردم ....نصف تبدیل به طلا 

به طلا هاتون دست نزنین ...از سود حاصل کم کم شروع به کار کن ...

سلام من اتفاقی با ابن تاپیک آشنا شدم میشه بهم کمک کنید سیزده سال ازدواج کردم خونه از خودمون داریم بالا شهر حساب میشه از بهترین مناطق شهرمون ماشین هم پراید داریم اما وسایل خونه م همه قدیمی هست و طلا هم ندارم شوهرم هم تازه. یکبار کارمند. بیمارستان شده 

2810