2777
2789
سلام عزیزدلم فداتشم من ممنونم ازت بله حتما چرا که نه با جون و دل پاسخ میدم ،و همچنین از صبوریتون باب ...

عزیزم ممنونم از پاسخگوییتون .

یک چند تا سوال دیگه دارم اگر اشکالی نداره داخل خصوصی میپرسم .

ان شا الله به سلامتی باشه براتون و صدای شادی و خنده هاتون همیشه داخل خونه بپیچه عزیزم . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

ببین از نظر من اصلا اشکال ندارهینی من اگه میلیاردها تومن هم پول داشتم شاید واقعا همون اتاق و اشپزخون ...

ممنون عزیزم اتفاقا همسرم هم همچین برنامه هایی داره ولی تو اون محل تماما ویلاسازی شده و فقط کلبه محقر ما اونجا چشم نوازی میکنه😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شبتون بخیر چقدرررررر با حرف شما موافقم.👏👏👏من تازگیا این تاپیک رو دیدم....ولی اصلا قصد نداشتم ...

سلام عزیزم ممنون که برامون نوشتین اما همونطور که خودتون گفتین تازه با تاپیک اشنا شدین و احتمالا چند صفحه گذری مطالعه کردین که بد برداشت کردین🌸اول از تره بار بگم من همونیم که دونه ای خرید میکنم😅چون هم از اسراف بدم میاد هم دلم برای جیب و زحمت همسرم میسوزه که بخواد کار کنه و من هدر بدم

من هر دو هفته نهایت ۴تا دونه هویج مصرفم میشه اگه بیشتر بخرم لزج میشه و خراب میشه

بارها یک کیلو خیار خریدم اما انقدر مونده یا کپک زده یا چروک شده

یا مثلا کدو اندازه ی یه خورشت میخرم که ۳تا دونه برامون کافیه چون کنارش گوشت و گوجه و غوره هم میریزم

همه ی صیفی جات رو تو یه پلاستیک میریزم و خودم میزارم رو ترازو هر کدوم که وزن شدو میریزم تو همون پلاستیک ینی کلا همشو تو یه مشما میذارم که فروشنده هم متضرر نشه

در رابطه با تغذیه هم فکر نکنم کسی گفته باشه کم میخوره یا بین بچه و همسرش فرق میذاره🤔

پسر من ماشالا غذاش از منو شوهرم بیشتره😅۶سالشه ۳۹ کیلو وزنشه و درشته

من بخوام مرغ بپزم یه رون کامل میذارم واسه خودمو پسرم

یه تیکه سینه که میشه نصفه سینه برای همسرم

در کنارشم هویج و سیبزمینی هست

بعضی وقتا جای سیب زمینی بامیه میذارم

البته وزن مرغامم ۲کیلوییه

اینجا ما درست مصرف کردنو یاد میگیریم نه خساست

من خودم کلی وسیله میریختم بیرون یا میبخشیدم به دوستام که وضعشون خوبه و نیازمند نیستن اما الان یاد گرفتم که اونارو با قیمت منصفانه تو دیوار بفروشم و یه نیاز دیگه رو براورده کنم

همه چیز که خوردن نیس به قول مادر بزرگ خدابیامرزم که میگفت باز کنی دهان را،فرو بری جهان را🌼🌼

سلام عزیزم دخترم تو کارتش سه تومن بود قسمت تسهیلات کاراش رو بیار نوشته میانگین حسابش چقدره و چقدر می ...

ممنون عزیزم متوجه شدم تقریبا شرایطش شبیه به بلو با نک البته راحت تر یه مبلغی باید گردش حساب دوسه ماهه بخوره تا وام تعلق بگیره

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
فداتشم عزیز دلم،فقط بدون که این موفقیت رو مدیون وجودت هستم که اگر نبودی هیچوقت اتفاق تکی افتاد.کاش م ...

🥺🥺🥺🥺

چقدر من خوشحال شدم برات عزیزم ❤️ 

باور کن لیاقتت بیشتر از این حرفها ست 

کیف میکنم از این همه تلاشت و درایتت 😍

دقیقا میفهمم چی میگی عزیزم 

انگار من خودم تو اون جمع خانوادگی اتون بودم ❤️

چقدر من به جات احساس غرور کردم اون لحظه ای که همسرت گفته ...این همراه من دوست من😍عشقتون پایدار و ابدی 

و خدا رو شکر دستمزد زحمات شش ساله از زندگی ات رو به نحو احسن گرفتی 

برات بیشتر و بهترین هارو از خدا می‌خوام ❤️میدونم که خیلی بالیاقتی عزیزم ❤️ بهترین خبر بود برام 😘

سلام عزیزم ممنون که برامون نوشتین اما همونطور که خودتون گفتین تازه با تاپیک اشنا شدین و احتمالا چند ...

منم کلی پیام نوشتم در جواب ایشون ولی همش رو پاک کردم 

دوست دارم تاپیک خوبمون و دوست های مهربونم بمونن .

پس ما هم می خونیم و خیلی راحت رد می شیم.  

به لطف دوستان یه سفره ای گسترده شده هر کس به قدر وسع و رزق و روزی معنویش می تونه متناسب با سبک زندگیش ازش بهره مند بشه.

سلام گلم دخترتون ب سلامتی چ رشته ای چی قبول شدن با چ رتبه ای

سلام قربونت برم فعلا که مشخص نیست ..فقط میدونیم به همه اش مجاز شده 

شش هزار بود رتبه اش ...خودش ادبیات و روانشناسی رو دوست داره ...فعلا منتظریم تا مهرماه عزیزم 

هلن جان درخواست دوستی دادم ممنون میشم قبول کنی عزیزم .

بله با افتخار پذیرفتم عزیزم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام قربونت برم فعلا که مشخص نیست ..فقط میدونیم به همه اش مجاز شده شش هزار بود رتبه اش ...خودش ادبیا ...

بیخشید ک نظر میدم بدون پرسش شما اما روانشناسی بازار کارش خیلی بهتره. 

یکی از اشناهامون ادبیات خونده غیر از آموزش و پرورش هیچ جا رشته اش رو نخواستن اما روانشناسی هم اموزش و پرورش  رشتش رو میخواد هرساله با ظرفیت بالاـ هم خودش میتونه کلینیک روانشناسی بزنه هم ی سری جاها مثل بهزیستی یا ی سری بیمارستانها روانشناس استخدام میکنن و... 

سلام به روی ماهت..بیا انگیزه بده که بشدت نیازمندیم...راستش یه چندروزیه فکردرگیره..یخورده پس انداز دا ...

سلام قربونت برم بلههه که یادمه شما دوست عزیز و مهربونم رو.عشقم فقط هرچی پول میاد اندازه هزینه جاری زندگی بردار بقیه رو سریعا تبدیل کن به طلا و بعد هم از وام اصلا غافل نشو که وام تورو خیلییی جلوتر میندازه.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
ممنون عزیزم اتفاقا همسرم هم همچین برنامه هایی داره ولی تو اون محل تماما ویلاسازی شده و فقط کلبه محقر ...

من جای شما بودم بومگردی میکردم و تو سایت جاباما میذاشتم و اجاره ی روزانه میدادم البته قبلش دیزاین سنتی کنین😍

2810