2777
2789
آهاا خیلی ممنونم یه سوال دیگه هزینه تقریبی غرفه زدن رو میدونید چقدره

من دوسال پیش ۵۰ تومن دادم 

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم ❤️ درسته گفته بودم با نظم از عقب جواب میدم ولی دستم خورد ریپ کردم 😀😉چیا داریم ؟یا چق ...

ماشالله ماشالله خدا بیشترش کنه براتون مهربون❤❤❤

نبودی معصومه درونم ی مقدار کمرنگ شده بود البته ی روزایی ب خودم میومدم🫣

سلام به روی ماهت..بیا انگیزه بده که بشدت نیازمندیم...راستش یه چندروزیه فکردرگیره..یخورده پس انداز دا ...

سلام آتوسای عزیزم 

من به جای تو باشم رو هدفم محکم و قوی می ایستم ❤️

یادم که تلاش میکردی تا صاحب خونه ی نقلی دوم بشی 

پس بهتر که همین فرمون ادامه بدی 

چون ماشین جزو سرمایه حساب نمیشه 👌

ماشین بیمه داره ...خرج داره ...استهلاک داره 

از همه مهمتر تو فعلا تازه کاری 👌

من خودم یه مدت پراید روندم تا بشینم پشت ماشین صفر حداقل دو سال روندم 

و بارها زدم پراید رو ...حیف واقعا 

فعلا دستت رو عادت بده ...با همون ماشینت 

انشالله بعد گرفتن خونه ی مورد نظرت ...میدین به رهن کامل 

و ماشین مورد علاقه ات رو  میگیری 👌

من به شدت دارم مدیریت میکنم که بتونیم یه واحد نقلی بگیریم 

تا پولمون رشد کنه ...آدم از یه مقدار به بعد خطرناک طلا تو خونه جمع کردن ...بهترین روش همین که تبدیل به ملک کنه 

پس نتیجه گیری میکنیم که اهدافت رو الویت بندی کن 

اهداف من ویلا و یا همون باغ هستش 😍😍

برای رسیدن به این هدفم سه سال زمان گذاشتم 

تو این سه سال از طریق همین گرفتن واحد های نقلی باید به خواسته ام برسم 🤩😍

سلام عزیزدلم ،چشممون به جمال زیباتون روشن خانوم خانوما ،الان ده روزه میام که یه خبر خوشحال کننده بهت ...

سلام هلن جان ، خیلی خیلی مبارکتون باشه عزیزم واقعا خیلی خوشحال شدم از پیامتون . 🥰🥰🥰🥰

عزیزم میتونم بپرسم چند متری و کجای تهران هست ؟

چون ما هم ان شا الله قصد داریم یک تبدیل انجام بدیم و یکی از خونه های کرجمون رو بفروشیم و تهران بخریم .

خیلی دوست دارم بدونم با ۷ میلیارد کدوم منطقه تهران و با چه مشخصاتی خونه خریدید ؟

البته ما بودجه مون با رهن و وام مسکن و فروش اون واحد حدود ۵ میلیارد میشه . 

توروخدا باز ریپلای نکنید بحث بشه رد بشید ایگنور کنید😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام دوستای گلم

من ی مدت کمردردم ی مقدار خرید از رستورانم زیاد شده این ماه و متاسفانه خرج ها از دستم در رفته. 

اگه یادتون باشه گفته بودم شوهرم اهل وام نیست.. من خودم خورد خورد وام گرفتم اول از رسالت بعد همونو گذاتشم مهر از مهرم وام گرفتم و... خلاصه شد ۲۳۰تومن. 

قرعه کشی ایران خودرو یادتونه گفتم دوست دارم بنام خودم بنویسم یک عزیزی گفت میشه (الان هیجانی نشیدا چون برنده نشدم😂😂) من اول ب اسم  شوهرم نوشتم تو مهر ۱۵۰خودمون گذاشتیم بقیه رو مهر داد. خلاصه موند ۸۰تومن

من با حرف اون عزیز که گفت منم میتونم ثبت نام کنم رفتم براخودم روز اخر تو تجارت حساب باز کردم ۱۳۰تجارت داد ۱۰۰خودم دادم و اسم دوتامونو نوشتیم. 

شوهرم ک اسمش درنیومد اما من رزرو درومدم اونم برای پیش فروش ک امیدی ندارم بازم اگر قسمتم باشه و خدا بخواد حتما میشه. اما همین رزرو خییییلی برام شیرین بود یاد دوسال پیش افتادم ک ۳۰تومن میخواست برای ثبت نام خودرو و من اه در بساطم نداشتم ب خواهر برادرامونم روزدیم همه گفتن نداریم اما الان فقط با تلاش خودم و وام گرفتنای خودم تونستیم هردومون ثبت نام کنیم فارغ از نتیجه. و اینکه ب بقیه نگفتم هردومون ثبت نام کردیم راستش ترسیدم چشممون بزنن. خونواده خودم حتی میگفتن اگه میتونی یکی رو ثبت نام کن حداقل با وام بانک تجارت ک برا خودرو میده یعنی حتی اونها هم باورشون نمیشد من تو استینم پول باشه 😁

الانم میخواستم ی وام دیگه بردارم ولی کمی مرددم چون اگه کم بیارم حقوق همسرم رونمیتونم حساب باز کنم روش میترسم بد حساب بشم تو پرداخت وامها  . منتظرم اخر سال قسطام سبک بشه وام بردارم باز. 

سلام و صد سلام خدمت دوستای گلم عزیزای دلم ❤️ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه ثحالتون خوبه دیگه انشالله ...

سلام معصومه جان ، خیلی خوشحال شدم پیامتون رو دیدم ، خوشحالم که دوباره اومدید خانم ‌. 🥰🥰🥰🥰

قربونت برم من عزیزم ....من سعی میکنم ماهمو با شش تومن ببندم ..روزانه با دویست تومن ...فقط قسمت خورد ...

معصومه جان سلام خوبین

خوشحالم که برگشتین و مجدد به تاپیک شور و شوق سابق رو برگردوندین 

گفتم زیر این پست پیام بذارم ببینین که لایک ها صدتا شده 

و اگه امکانش هست ازفردا یا ماه جدید چالش بذارین

ممنون عزبزم

دوستان سایت خرید آنلاین طلاطلاینچطوره معتبره؟

بله عزیزم اما بیشتر از سه گرم یا نهایتا بیشتر از اندازه یک ربع سکه توش نگه ندار

به این اندازه که رسید خارج کن و طلای فیزیکی بخر

بهرحال اینجا ایرانه هرچیزی ممکنه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ماشالله ماشالله خدا بیشترش کنه براتون مهربون❤❤❤نبودی معصومه درونم ی مقدار کمرنگ شده بود البته ی روزا ...

فدات شم عزیزم ❤️ نه دیگه اگه اینجایی پس مطمینن هدف داری 

برای رسیدن به هدفت حتما برنامه ریزی داشته باش عزیزم 

حتما بودجه بندی رو در الویت زندگی ات قرار بده 

خود به خود میبینی به طرف هدفت کشیده میشی 👌

و خیلی زود هدفت بزرگت تیک خواهد خورد ... انشالله 

سلام دوستای گلممن ی مدت کمردردم ی مقدار خرید از رستورانم زیاد شده این ماه و متاسفانه خرج ها از دستم ...

سلام عزیزم تبریک میگم خیلی خوشحال شدم،حتی رزروم خیلی خوبه گلم امید داشته باش

سلام هلن جان ، خیلی خیلی مبارکتون باشه عزیزم واقعا خیلی خوشحال شدم از پیامتون . 🥰🥰🥰🥰عزیزم میتونم ...

سلام عزیزدلم فداتشم من ممنونم ازت بله حتما چرا که نه با جون و دل پاسخ میدم ،و همچنین از صبوریتون بابت پاسخ به سوالات ما یک دنیاااااا ممنونم ،خونه ما خیابون آزادی هستش و ۸۰ متر .صفر و کلید نخورده بدون کابینت و کولر .طبقه اول با پارکینگ و آسانسور .سوال دیگه ای بودش در خدمت هستم 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
معصومه جان سلام خوبینخوشحالم که برگشتین و مجدد به تاپیک شور و شوق سابق رو برگردوندین گفتم زیر این پس ...

سلام عزیزم ❤️ خوبم شکر الحمدالله ❤️

عه چه خوب ماشاالله یادت مونده صفحه اش رو 😀😉

باشه حالا که صد نفر میخواد چالش داشته باشیم ..منم به احترام اون صد نفر چالش رو از فردا شروع میکنم 

و گزارش کار میدیم 

بذار یکم فکرامو بکنم آخر وقت چالش رو عنوان کنم چه جوری خواهد بود 👌 

2810