سلام شبتون بخیر
چقدرررررر با حرف شما موافقم.👏👏👏
من تازگیا این تاپیک رو دیدم....ولی اصلا قصد نداشتم پستی بذارم ولی انگار لازم شد بگم...شاید راهگشا باشه😅
این تاپیک نکته ی مثبتش همون پس انداز هست و اطلاع از انواع وام ها...و گر نه بعضی دوستان مثل خانم رویا یا خانم معصومه بدونن که اصلا سبک زندگی خیلی از ما مثل شما نیست...
من بعضی چیزهای عجیب را اینجا شنیدم که خیلی تعجب کردم.الان بعضیاشو میگم...
🍁مثلا من به هیچ عنوان نمیتونم وارد مغازه بشم و دو تا خیار سه تا فلفل یدونه سیب زمینی بریزم تو پلاستیک و اون میوه فروش بدبخت دونه دونه دربیاره بکشه....به نظرم این اذیت کردن خودمون و دیگرانه....دیگه از هر کدوم یک کیلو یا نیم کیلو میگیرم...
🍁ما به هیچ عنوان میوه و شیرینی رو بعد از تعارف کردن از جلوی مهمون برنمیداریم و این کار برامون کسر شأن و بی احترامی به مهمون حساب میشه....حالا مهمون خواست باز بخوره نوش جانش....این چه پس اندازیه آخه🤔
🍁و یه چیز مهم خانوما تو رو خدا بخاطر پس انداز کردن دروغ نگید.....خواهش میکنم😭.... اینکه قیمت. لباس میوه و....دروغ میگید....اینکه میگید فلان پولو از صاحب کارم گرفتم....بخدا اینا گناهه....
بخدا دارید با روح و روان خودتون و بچه هاتون بازی می کنید....چقدر استرس ناخودآگاه به خودتون وارد میشه و خبر ندارید....و بعد چند سال قشنگ خودشو نشون میده.....بچه هاتون از شما یااااااد میگیرن.....
اینو چرا میگم چون مامان من از این کارا میکرد و من بعد ازدواج قشنگ مثل اون بودم که خدا قربونش برم بهم رحم کرد و با کلی زحمت نجات پیدا کردم.
امام حسن عسکری ع می فرمایند:تمام بدی ها و گناهان ها داخل یک صندوق جمع شده و کلید این صندوق دروغ است😞
🍁من خودم و همسرم هر دو کارمندیم...و هیچ چیز مخفی نداریم بخدا حتی یک جفت جوراب مخفی نداشتیم ...هیچ چیز...قسط زیاد داریم ....با هم میدیم....و اگر چیزی موند پس انداز میشه نموند نه....
من نمیدونم چرا خانوما اینقدرررررر خودشونو اذیت میکنن....این همه دروغ....این همه تلاش یک طرفه....چرا باید سر سفره...مرد خونه یه ران مرغ بخوره و مادر و بچه ها یکی دو تکه گوشت برای سه نفرشون....؟؟؟....چرا ما خانوما همیشه خودمون....خودمونو سرکوب می کنیم؟😓😓😓
پس خانوم هایی که گویا این تاپیک را زدید مثل خانم رویا یا خانم معصومه ممنونیم از شما ولی.....اگر امثال ما میآییم و اینا رو میخونیم...خیلی هامون اصلا نمیتونیم مثل شما رفتار کنیم...میتونم قسم بخورم تعداد کسانیکه ممکنه دقیقا مثل شما رفتار کنن به تعداد انگشت های دستتون نیستن....
ببخشید طولانی شد...🙏🌹
انشاالله همگی موفق باشید....به هر حال آدما متفاوتن و اصلا قشنگی دنیا به همینه😍