2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روش که ننوشته حقانی عزیزم

حتما از پرس و پاکتش متوجه میشن 

نمیدونم ولله دو سه سالی هست خرید و فروش میکنم تا حالا کسی ایراد نگرفته

اگه مسیرت شهرستان یا جایی غیر از بازار همیشگی خورد نشون بده 

سلام عزیزممعصومه جان یه سوالی خیلی وقته تو ذهنمه ازتون بپرسم،اگه هم دوست نداشتی جواب بدی اشکالی ندار ...

سلام عزیز دلم ❤️ درسته گفته بودم با نظم از عقب جواب میدم 

ولی دستم خورد ریپ کردم 😀😉

چیا داریم ؟یا چقدر داریم ؟نفهمیدم ...پس هردوتاش رو مینویسم برات ❤️

یه دونه خونه ای که نشستیم درست مرکز شهر و بهترین منطقه هستش ...هشت میلیارد نه میلیارد قیمتش 

یه دونه خونه داریم مال بچه هاست حدود دو نیم سه میلیارد 

یه دونه خونه داریم که دادیم اونم اجاره اونم سه میلیاردی می ارزه و حتی بالاتر 

دوتا ماشین داریم یه سانتافه و یه پژو فک کنم دوتاش حدودا دو...تا دونیم میشه 

یه زمین داریم ...حدودا دو تومن ...دو نیم میشه 

حدود سیصد گرم هم طلا داریم اینا دست آورد نوزده سالمون هستش 

و یه مغازه داریم که تقریبا یک سومش از دستاورد مشترکمون مابقی از ارث پدرم 

که حدودا پنج میلیارد می ارزه 

اینا هستند عزیزم ❤️ 

حتما از پرس و پاکتش متوجه میشن نمیدونم ولله دو سه سالی هست خرید و فروش میکنم تا حالا کسی ایراد نگرفت ...

نه عزیزم برند خود حقانی نیست

باز اگه کسی جایی تو تهران سراغ داشت که پارسیان میخرن ممنون میشم بهم بگه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
آرشیدا جون همسرم و پسر عموش همزمان زمین تو روستا خریدن و دارن میسازن حالت خونه باغپسر عموش چه خونه ...

ببین از نظر من اصلا اشکال نداره

ینی من اگه میلیاردها تومن هم پول داشتم شاید واقعا همون اتاق و اشپزخونه رو میساختم

حیف نیس ادم بره باغ و تو اتاق بشینه؟

واسه حیاط باغت فضا سازی کن با هزینه ی جزئی یه الاچیق ۱۲متری با سایبون بسازین 

یه تخت با فرش و پشتیه قرمز سنتی بذارین یه گوشه ی حیاط

یه باربیکیوی سیمانی ایستاده بخرین بذارین گوشه ی باغ

یه حوض کوچیک بخرین یا بدین باسیمان براتون درست کنن رنگ آبی بزن دورش گلدون بچین داخلش میوه بریز خنک شه😍

یه فضای نوستالژی و سنتی درست کن که هم خودتون لذت ببرین هم مهموناتون🥰

تو همون حیاطو الاچیق میتونین تولد بگیرین و شام جوجه بزنین صفا کنین😍 اخه تو روستا که نباید عمارت ساخت و الا فرقش با شهر چیه؟

روستا تمومه صفاش به سرسبزیشه 

من باشم شبم تو همون حیاط پشه بند میزنم میخوابم😍

سلام عزیز دلم ❤️ درسته گفته بودم با نظم از عقب جواب میدم ولی دستم خورد ریپ کردم 😀😉چیا داریم ؟یا چق ...

ممنونم عزیز دلم 

هزار الله اکبر،ماشالله،چشم بدتون کور بشه عزیزم

من چه سعادت بزرگی خدا بهم داده از آشنایی شما

از خدا میخوام که همیشه دلتون خوش تنتون سالم باشه و کنار همسرتون و بچه هاتون تا ۱۲۰سال از دارایی هاتون با دل خوش و تن سال استفاده کنید

سلام چجوری توی با سلام می فروشین میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

عزیزم اول باسلامو نصب کنید اونجا همه چی مشخصه،بعد با پشتیبانی تماس بگیرید اونا راهنماییتون میکنن که چجوری غرفه بزنید

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
کیتونم بپرسم درامد حدودی دونفرتون چنده؟ اخه هفت میلیارد برای من ک رویاییه حداقل

بله گلم چرا که نه هم من شاغل هستم و هم همسرم و درآمدمون امسال حدود ۵۰ تا ۶۰ ملیون ماهی و البته بعضی ماها بیشتر هستش 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سوال منم هست عزیزم

پاسخ دادم عزیزم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
رویا جون ی تاپیک معمولیه،نعوذ بالله قرآن نیست که توش دست بردند شماوبعضی از دوستانتون راحت به خیلیا ت ...

سلام شبتون بخیر 

چقدرررررر با حرف شما موافقم.👏👏👏

من تازگیا این تاپیک رو دیدم....ولی اصلا قصد نداشتم پستی بذارم ولی انگار لازم شد بگم...شاید راهگشا باشه😅

این تاپیک نکته ی مثبتش همون پس انداز هست و اطلاع از انواع وام ها...و گر نه بعضی دوستان مثل خانم رویا یا خانم معصومه بدونن که اصلا سبک زندگی خیلی از ما مثل شما نیست...

من بعضی چیزهای عجیب را اینجا شنیدم که خیلی تعجب کردم.الان بعضیاشو میگم...

🍁مثلا من به هیچ عنوان نمیتونم وارد مغازه بشم و دو تا خیار سه تا فلفل یدونه سیب زمینی بریزم تو پلاستیک و اون میوه فروش بدبخت دونه دونه دربیاره بکشه....به نظرم این اذیت کردن خودمون و دیگرانه....دیگه از هر کدوم یک کیلو یا نیم کیلو میگیرم...

🍁ما به هیچ عنوان میوه و شیرینی رو بعد از تعارف کردن از جلوی مهمون برنمیداریم و این کار برامون کسر شأن و بی احترامی به مهمون حساب میشه....حالا مهمون خواست باز بخوره نوش جانش....این چه پس اندازیه آخه🤔

🍁و یه چیز مهم خانوما تو رو خدا بخاطر پس انداز کردن دروغ نگید.....خواهش میکنم😭.... اینکه قیمت. لباس میوه و....دروغ میگید....اینکه میگید فلان پولو از صاحب کارم گرفتم....بخدا اینا گناهه....

بخدا دارید با روح و روان خودتون و بچه هاتون بازی می کنید....چقدر استرس ناخودآگاه به خودتون وارد میشه و خبر ندارید....و بعد چند سال قشنگ خودشو نشون میده.....بچه هاتون از شما یااااااد میگیرن.....

اینو چرا میگم چون مامان من از این کارا میکرد و من بعد ازدواج قشنگ مثل اون بودم که خدا قربونش برم بهم رحم کرد و با کلی زحمت نجات پیدا کردم.

امام حسن عسکری ع می فرمایند:تمام بدی ها و گناهان ها داخل یک صندوق جمع شده و کلید این صندوق دروغ است😞

🍁من خودم و همسرم هر دو کارمندیم...و هیچ چیز مخفی نداریم بخدا حتی یک جفت جوراب مخفی نداشتیم ...هیچ چیز...‌قسط زیاد داریم ....با هم میدیم....و اگر چیزی موند پس انداز میشه نموند نه....

من نمی‌دونم چرا خانوما اینقدرررررر خودشونو اذیت میکنن....این همه دروغ....این همه تلاش یک طرفه....چرا باید سر سفره...مرد خونه یه ران مرغ بخوره و مادر و بچه ها یکی دو تکه گوشت برای سه نفرشون....؟؟؟....چرا ما خانوما همیشه خودمون....خودمونو سرکوب می کنیم؟😓😓😓

پس خانوم هایی که گویا این تاپیک را زدید مثل خانم رویا یا خانم معصومه ممنونیم از شما ولی.....اگر امثال ما می‌آییم و اینا رو میخونیم...خیلی هامون اصلا نمی‌تونیم مثل شما رفتار کنیم...میتونم قسم بخورم تعداد کسانیکه ممکنه دقیقا مثل شما رفتار کنن به تعداد انگشت های دستتون نیستن....

ببخشید طولانی شد...🙏🌹

انشاالله همگی موفق باشید....به هر حال آدما متفاوتن و اصلا قشنگی دنیا به همینه😍

2810