2777
2789
ببین عزیزم همه ی دوستان و اشنایان اخلاق منو میدونن متاسفانه یا خوشبختانه ذره ای حرف مردم برام اهمیتی ...

چقدر کیف میکنم از طرز نگاهت 👌لذت میبرم از تک به تک حرفهات ...ممنونم که برامون می‌نویسی عزیزم❤️

سلام عزیزم امتیاز دهی بانک مهر که خیلی کند هست به خصوص با بازپرداخت ۶۰ ماهه و رسالت کمی سریع تر هست ...

یعنی رسالت بعد از ۴ ماه بهمون ۲۰۰ نمیده ؟

من خودم دوست دارم سپه یا مسکن سپرده بذارم ولی همسرم میگه سودش زیاد 

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معصومه جان و خواهرای عزیزملطفاً راهنمایی کنید من ماهی حدود ۱۵ درآمد دارم ۶ تومن هم قسط قرعه کشی میری ...

عزیزم من صلاح نمی‌دونم که طلا بفروشی بذاری بانک و سود چند غازی بگیری 

اصلا عاقلانه نیست ..طلا بفروشی اونم تو این فصل سال که اکثرا نیمه ی دوم سال طلا می‌کشه بالا 

تو اگه میخوای پولت پول بیاره ....یه کارو کاسبی راه بنداز 

و تا میتونی وام بگیر و خودت رو به ریال بدهکار کن 

و اینطرف تساعدی پولت رو افزایش بده 

قرعه ای که یه سال طول بکشه ارزش نداره عزیزم

بهتره خودت ماهانه تیکه تیکه بگیری 👌 

یعنی رسالت بعد از ۴ ماه بهمون ۲۰۰ نمیده ؟من خودم دوست دارم سپه یا مسکن سپرده بذارم ولی همسرم میگه سو ...

اگر ۴۰۰ میلیون رو ۴ ماه بگذارید رسالت میتونید ۲۰۰ میلیون با بازپرداخت ۲۰ ماهه وام بگیرید .

اگر قسطش رو بتونید بدید خوب درسته سودش کمتر هست .

اگه دانشگاه آزاد هستی برای انصراف هم باید پول بدی راجب تغییر رشته داخل هر دانشگاهی که هستی پرس و جو ...

سلام عزیزم‌ممنون از راهنمایی شما و زهرا جون

غیر انتفاعی هستم عزیزم،اطلاعی دارید؟

اگر ۴۰۰ میلیون رو ۴ ماه بگذارید رسالت میتونید ۲۰۰ میلیون با بازپرداخت ۲۰ ماهه وام بگیرید .اگر قسطش ر ...

بله ۱۸ ماهه میتونیم

چند تا سکه پارسیان برام مونده همسرم میگه اونا و پول موتور هم بذاریم 

بازپرداختمون طولانی تر باشه که مبلغ اقساط بیاد پایین

ممنون از پاسخ گویی تون

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
ببین عزیزم همه ی دوستان و اشنایان اخلاق منو میدونن متاسفانه یا خوشبختانه ذره ای حرف مردم برام اهمیتی ...

آرشیدا جون همسرم و  پسر عموش همزمان زمین تو روستا خریدن و دارن میسازن حالت خونه باغ

پسر عموش چه خونه ای چه ویلایی

همسر من یه اتاق 9 متری و ی آشپزخونه چهار متری و حیاط

همش هم میگه بیخیال بابا یه آلونک تو روستا داشته باشبم کافیه

من خیلی خجالت میکشم باهم مقایسه میشیم

دلم میخاس ی تولدی مهمونی بشه توش گرفت خیلی ناراحتم و اصلا نمیرم اونجا اصلا حرف گوش نمیده

معصومه جونم قدمت گلبارون عزیزم 

خیلی خوش اومدی عزیزم ،موفقیت دختر گلت مبارکمون باشه ...  

معصومه جونم من یه مشکلی که دارم اینکه همسرم خیلی سخت پیشقدم میشه برای خرید خونه وماشین و..

هرموقع میگم اینکارو بکنیم ،وام بگیریم ،خونه دوم بگیریم ،میگه خودمون اذیت نکنیم و..باعث میشه منم انگیزم کمتر بشه   

خودمم تنهایی که نمیتونم برم دنبال خونه ،لطفا برای این مشکل اگه راه حلی داری بگو عزیزم   

ای جون دلم نمیدونی چقدر برات خوشحال شدم هلن جان به به خانمممممم 🤩🤩🤩🤩مبارکتون باشه هلن عزیزززم ا ...

سلام عزیز من از امروز 

وارد گروه شما شدم میشه منو راهنمایی کنین

من خودم اهل پس اندازم

با هزارن سختی تونستم برا خودم ی خونه خونه بخرم دادم اجاره 

فقط چتد تا سوال دربارع وام دارم می تونم بپرسم 

قربونتون برم من ❤️ شما ها همتون لطف دارین به من عزیزای منخب از تاپیک چندین صفحه عقب هستم انشالله سر ...

به به😍 معصومه خانم خیلی خوش برگشتین..چشامو باور نکردم دوباره رفتم بالا آیدی رو خوب خوندم بعد مطمئن شدم خودتون هستین.. تاپیک چراغونی و روشن شد یهووو🌸🍃

عزیزم من صلاح نمی‌دونم که طلا بفروشی بذاری بانک و سود چند غازی بگیری اصلا عاقلانه نیست ..طلا بفروشی ...

سلام عزیزم

معصومه جان یه سوالی خیلی وقته تو ذهنمه ازتون بپرسم،اگه هم دوست نداشتی جواب بدی اشکالی نداره دوست مهربونم 

خواستم بپرسم تو این ۱۸سال زندگی، تونستید چقد دارایی جمع کنید؟منظورم اینه حدودا چند میلیارد دارایی دارید؟

آخی معصومه جان یادتونه قول گواهی نامه دادم عزیزم چشم عزیزم حتما انشاالله تا پایان سال حتما تموم کردم ...

بس که چی ؟😉فکر کردی یادم می‌ره 😉😀

مبارکت باشه عزیزم ❤️ همین فرمون ادامه بده 👌 منتظرم 

2810