2777
2789
سلام و صد سلام خدمت دوستای گلم عزیزای دلم ❤️ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه ثحالتون خوبه دیگه انشالله ...

معصومه جون چقدر خوشحالم که دوباره پیامت رو دیدم  

دیگه کم کم داشتم ناامید میشدم و کمتر به اینجا سر میزدم 

خوش اومدی به خونه خودت عزیزم   

عزیزم طلاهاتون را توی دیوار شهرتون آگهی کنید یا دیوار مرکز استان تون که البته اونجا هم خیلی با احتیا ...

مرسی عزیزم از راهنماییتون 

من دارم خونه میخرم و واقعا یه تومن اضافه هم برام مهمه 

از طرفی هم مطمئنم که خیلیا مثل قبل خودم دنبال طلا با قیمت مناسب هستن از این بابت 

وگرنه طلای نو که با فاکتور تو طلا فروشی معامله میشه واقعا جای شک و شبه نداره بازم ممنون از توصیه شما دوست مهربون

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ببخشید اینجا پیام میذارم ظهر یکی از دوستان که نی نی دار شدن بسلامتی گفتن قصد خرید کالسکه دارن

من کالسکه ی پسرم در حد نو هست کمتر از ۱۰ بار استفاده شده قیمت نو حدود ۲۸ میلیونه من گذاشتم ۶تومن گفتم اینجا بگم شاید کسی نیاز داشته باشه 

اینم جنبه اقتصادی داره دیگه😁

مبارکا باشه عزیز جان شرایط وام زیپاد چطوریه بعد چند وقت وام تعلق گرفت اونجا هم باید سکه جمع کنیم چون ...

سلام عزیزم دخترم تو کارتش سه تومن بود قسمت تسهیلات کاراش رو بیار نوشته میانگین حسابش چقدره و چقدر می توتی تسهیلات بگیری برای دخترم ۵ تومن فعال شده بود فک کنم تا ده تومن میشه چهار قسط میشه برای ۵ تومن حدود ۳۰۰ سودش میشه فقط میتونی باهاش خرید کنی اطلاعاتم در همین حد بود  شاپرکم

دخترم عاشقتم

سلام خانمای چالشی 

حالتون چطوره؟

من اومدم با یک گزارش جدید..

بعد از ورودم به این تاپیک منم وارد چالش های خرید طلا و پس انداز شدم😊

از زمان عضویتم این سومین باری هست که طلا میخرم..

امروز یه جفت گوشواره و یک النگو آینه ای برای دخترم خریدم.. ۱۹ میلیون و خرده ای شد .. البته چون برای بلند مدت میخوام نگهدارم و قصد فروش یا تعویض ندارم طلای نو برداشتم...😊

به طلا فروش گفتم میخوام پیش شما حساب باز کنم و عیار بخرم(طبق پیشنهاد زهرا جان) ولی ایشون گفتن بهتره طلا انتخاب کنید مقداری از مبلغشو پرداخت کنید و باقی مانده رو ماهی یبار بر حسب تابلو به قیمت روز حساب می کنم ،بش گفتم چک ندارم،، گفت چون مشتری ثابتم هستی بدون چک بتون طلا میدم😃

پرسیدم طلا امانت می مونه پیشتون؟

گفتن نه طلا رو بردارید.. 🙂

خلاصه کللللللی کیف کردماااااا🤭

ولی خب منکه بدون مشورت بچه های اینجا کاری نمی کنم...😊

حالا راهنمایی کنید ببینم این روشی که پیشنهاد دادن چطوره و به چه نکاتی  باید در معامله این مدلی توجه کنم؟؟

حقانی برند خیلی معتبری من هر وقت بردم بازار بدون بررسی خریدن

عزیزم من سکه های خود حقانی رو نخریدم

پارسیان معمولی هاش رو خریدم

اونها هم راحت میخرن؟؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام معصومه عشقمممم چقد خوشحالم دوباره ازت پست میبینم چه خوب که برگشتی❤️❤️❤️

قربونتون برم من ❤️ شما ها همتون لطف دارین به من عزیزای من

خب از تاپیک چندین صفحه عقب هستم انشالله سر فرصت بخونم ...و ۸۹۰تا اعلان داشتم که حتما دوستایی که ریپ زدن جواب میدم ....یه وقت بی ادبی نباشه که جواب ندادم
برای اینکه تاپیک الکی صفحاتش نره جلو

یه گزارش کوچلو بدم بهتون برای انتخاب رشته ی دخترم

چندین دفعه از آزمون سنجش زنگ زده بودن برای مشاور دادن🌸

وقتی رفتیم حضوری ده دقیقه رایگان مشاور دادن که گفتن  اگه میخواین مشاور داشته باشین تا به خوبی راهنمایی اتون کنه ...پنج ملیون برای  سی آی پی....
واریز کنید تا باهاتون تماس گرفته بشه
ده ملیون هم وی آی پی بود 👌 که گفته بود هر کدوم رو خواستین میتونین

همونجا گفتم باشه برامون وقت بدین بی زحمت 🌺

دخترم کشید منو کنار گفت چیکار می‌کنی مامان ؟چرا میگی وقت بدن ؟
مامان من راضی نیستم چرا پنج ملیون  بدیم به مشاور ؟

گفتم چرا ندیم ؟بالاخره باید از یه جایی شروع کنیم

ما که چیزی نمی‌دونیم بذار راهنمایی امون کنن که زحماتت به هدر نره 🌸

گفت بریم با پدر صحبت کنیم بعدا 👌تو راه چند بار خواست منصرفم کنه ...بالاخره بچه ام میشناسم
دلش نمیومد ..... خلاصه....

اومدیم به همسرم که مطرح کردیم ....گفت چرا  همونجا پول واریز نکردین وقت بگیرین 👌

دخترم گفت آخه بابا زیاد زورم میاد ...تو بری از صبح کار کنی من تو یه دقیقه خرج کنم ...من راضی نیستم بابا ❤️

گفت دخترم من و مامانت برای آینده ی شما کار کردیم و جمع کردیم ...و تلاش می‌کنیم ...الحمدالله شکر داریم ...

گفتم منم همینو میگم بهش ولی قبول نمیکنه 🌸

همسرم گفت دنبال پول رو نگیرین ....پول میاد به جاش  آینده ی تو خیلی مهمتر از این پولاست دخترم ❤️

برگشتم گفتم دخترم پدرت برای رسیدن به اینجای زندگی امون که خیلی خیلی زحمت کشیده
شب و روز کار کرده ❤️
روزی شده که فقط دو ساعت خوابیده و بلند شده رفته سرکار ...چه حرفها که نشنیده ...تا تونسته هر چه زودتر زندگی امون رو سر و سامان بده ❤️که شما در آرامش و آسایش رشد کنید 😍

پدرتون به وقتش زحمت کشیده و بازم زحمت می‌کشه ❤️به خاطر شما ❤️
پدرت  به وقتش در خدمت پول بوده و به خاطر هزار تومن هزاران بار خم و راست شده ❤️
الان وقتش همون پول ها در خدمت ما باشند و برامون کار کنند 👌
همسرم رشته ی کلامم رو پاره کرد و گفت من تنهایی کاری نکردم ...مادرت پشتم بوده
الان هم ازت می‌خوام دخترم که فکر پول نباشی و بری دنبال علایقت ..❤️
دخترم خم شد دست پدرش رو بوسید 🥺❤️گفت مامان بابا انشالله روزی باشه که جبران کنم تمام این زحماتتون رو

دخترم بلند شد رفت اتاقش ❤️
همون لحظه دستامو بردم بالا گفتم خدا شکرت بابت فرزندانی سالم و صالح که بهمون اعطا کردی ❤️
روبه همسرم کردم چشم در چشم به هم خیره شدیم و از داشتن فرزندی صالح و با ادب به همدیگر افتخار کردیم ❤️

خلاصه پنج ملیون رو دادیم و ثبت نام کردیم
سوای اون پنج تومن خورد خورد پول دادیم
برای ثبت نام در کافی و نت و  شارژ کردن کارت غیر انتفاعی و پیام و نور و ....
هنوز برای دانشگاه آزاد هم فعلا کد ها رو ندادیم

خلاصه دوستان از اونور که داریم خرج میکنیم از اینور من مادر ...من خانم خونه ...به فکر همسرم هستم ❤️به فکر خونه زندگی ام هستم
من تنها یک فرزند ندارم که بگم سختش فقط دانشگاهش که جور میکنیم می‌ره
من بعد اون بچه ی دیگه هم دارم که من مادر و پدرش باید مسیولیت پذیر باشیم که در حق فرزندانمون قدمی برداریم و در قبالشون کوتاهی نکنیم ❤️ما اکه جمع می‌کنیم به خاطر بچه هامون  

خلاصه از اینور هم به فکر هستم که خرج هامون نزنه بالا
تا حد ممکن خرج هارو تا میتواااانم کنترل کنم

همسر من پشتش به جایی گرم نیست ❤️از همون اول زندگی کسی یه پیاز تلخ پشتمون نبوده
پس حتما باید حواسمون جمع زندگی امون باشه ❤️

امروز بلند شدم ..موجودی ام رو که دیدم گفتم باید بدون خرج باشم

یخچال رو باز کردم دیدم ...از وسایل صبحانه فقط کره داریم 🙁

قربونتون برم من ❤️ شما ها همتون لطف دارین به من عزیزای منخب از تاپیک چندین صفحه عقب هستم انشالله سر ...

زعفران رو آسیاب کردم ریختم تو قوری مخصوص خودش و چند تیکه یخ انداختم توش گذاشتم کنار
آرد رو ریختم تو قابلمه
تازه یادم اومد که شکر نداریم 🤦

گفتم چیکار کنم؟چیکار نکنم
گفت آهان چند وقتی ( چای شیرنسی گرفتم )نمی‌دونم کلمه ی دقیق   فارسیش چی میشه دوستان اکه فهمیدن بنویسم برای دوستان
خیلی وقت مونده بود که سفت شده بود 👌و قابل استفاده نبود
آوردم ریختم یه مقدارشو قابلمه گذاشتم ذوب شد
بعد ریختم داخل کاچی وتماااام
این از صبحانه امون 😋
ناهار داشتیم از دیشب
شام امون هم تو لیست آش بود
..سبزی باید می‌گرفتم

چند روزی میشه که سبزی کوکو گرفته بودم
وقت نمی‌کردیم پاک کنیم 😥
از بس بیرون بودیم
گفتم دخترم بیار پاک کنیم ...آش بذاریم
گفت آخه مامان سبزی کوکو هست
گفتم چه اشکالی داره ؟مگه از قابلمه فرار می‌کنه ؟یا از  شکممون فرار می‌کنه ؟؟
که سبزی کوکو ؟

براشون آش ماست پختم و چند بشقاب هم خوردند 😋
اصلا در طعم و مزه اش هم فرقی نکرده بود 😉
خودم هم  نعناع و خشک و ریحون خشک ریخته بودم
و اینطوری شد که یه روز بدون خرج رقم خورد
گفتم بهتون عزیزان
همسر من پول پارو نمیکنه ❤️همسر من دکتر مهندس و کارمند و حقوق بگیر نیست ❤️کار گری هست که از مهر ماه تقریبا خانه نشین میشه
اگه من حواسم نباشه به این چیزا ....ما باید شش ماه دوم سال دست دراز کنیم جلوی بقیه
که اینم اصلا خوبیت نداره 👌 به خاطر همین میگم که خانوم خونه باید به فکر این چیزا باشه
( مرد کارگر و زن بناست)

داخل پرانتز هم بگم بهتون عزیزان اکه میبینین دختر من قدردان پدرش و دلش نمیاد خرجی بذاره رو دست پدرش
چون من مادر همیشه قدردان باباشون بودم ♥️
و همیشه ی همیشه ازش تشکر و قدردانی کردم به خاطر زحمات گرانقدرش ♥️که بچه هام هم قدردان شدند
وقتی کوچیک بودن ...از همون کوچیکی اشون تا الان که بزرگ شدن

وقتی پدرشون سر کار بود  گفتم گوشی رو بیارین
به پدرتون زنگ بزنین ♥️
گفتم زنگ بزنین بگین بابا ممنون هستیم تو این سرمای هوا...گرما ی هوا  به خاطر ما زحمت می‌کشی
ما ممنونتیم پدر ♥️
برای پدرشون  نامه می نویسند و تشکر کنند
یادتون باشه که رفتار بچه ها از فتار و عکس و العمل های ما نشأت میگیره
همون به قولی ....این یه زن که می‌تونه خانه رو عین بهشت وگلستان کنه برای اهالی خانه 😍و باز همین زن که زندگی رو می‌تونه در عرض چند دقیقه تبدیل به جهنم کنه و زندگی رو برای اهالی خانه تلخ کنه
امیدوارم شما ها جزو اولی ها باشین😍

حقانی برند خیلی معتبری من هر وقت بردم بازار بدون بررسی خریدن

روش که ننوشته حقانی عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
مرسی عزیزم از راهنماییتون من دارم خونه میخرم و واقعا یه تومن اضافه هم برام مهمه از طرفی هم مطمئنم که ...

الان می خوای طلاهاتو بفروشی کجا هستی

«اللهم عجل لولیک الفرج»
سلام معصومه قوی وپرانرژی خوش امدی عزیزم باپستهای دلنشینت❤لطفا برامون بگو فریزرت روباچیا پرکردی🙏🏼 ...

قربونت برم عزیزم ♥️ حتما براتون فردا مینویسم ❤️ خدا اجازه بده عمری باقی باشه حتماااا

سلام بچه ها خوبید؟

خب بگم من باکس رو ادامه دادم 

و اکثرا باکسام خالی شدن چون خرید کردم 

امروز رفتم خرید لباس چون بچه هام چیزی نداشتن 

منم خیییییلی گشتم تا لباسارو آف خورده بخرم 

خب موفق بودم تقریبا دوتومن خرید کردم 

مته بعد نوبت خودمه و شوهرم آن شا الله 

پسرمو می‌خوام ختنه کنم 

از ی طرف پول باکسامو نمی‌خوام دست بزنم از ی طرف دیگه دوست دارم واسش جشن بگیرم موندم فعلا  

باکس بندی خیلی خوبه 

چون من اگه باکس نبود همه‌پولامو خرج خوراکی خونه میکردم و بقیه چیزا میموندن 

الان تونستم واسه بچه ها خرید کنم و فکر پول نباشم  

اگه خواستین قیمت‌ها رو میگم با وسایلی ک خریدم

2810