2777
2789
من حدود ۱۵ تا داشتم تو سوت ها مختلف همون اولین طلافروشی برداشت ازم

کدوم طلافروشی عزیزم تهرانی؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه تهران نیستم بوشهرم ولی خب میگم راحت برشون داشت ازم شما جاهای دیگه رو برو سر بزن برمیدارند بالاخره ...

سه چهار جا پرسیدم دیگه تجربه جالبی نبود کلا 😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
مبارکتون باشه عزیزم خداروشکرعزیزم میشه لطفا نحوه خریدشو بگید که چطور تو دو سال ۷میلیارد جمع کردید؟

منتظر بودم اخرش بگن که بهشون ارث رسیده

اخه من و همسرم بیشتر از ۱۰ سال کار کردن و قناعت تونستیم یه خونه ۷ میلیاردی : با ۱ تومن وام مسکن و ۷۵۰ مستاجر و فروش یه شاهین صفر و ۳۰۰ گرم طلا و دو تا واحد اپارتمان...

واقعا چه جوری میشه ۷ میلیارد در این مدت کم.

مبارکشون باشه

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
سلام زهرا جون خوبی؟نیاز به راهنمایی و حرفات دارممن آزمون ارشد قبول شدم و ثبتنام کردم(شهریه پرداخت کر ...

اگه دانشگاه آزاد هستی برای انصراف هم باید پول بدی 

راجب تغییر رشته داخل هر دانشگاهی که هستی پرس و جو کن

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
منتظر بودم اخرش بگن که بهشون ارث رسیدهاخه من و همسرم بیشتر از ۱۰ سال کار کردن و قناعت تونستیم یه خون ...

نه گلم هیچ ارثی نرسیده چون قبل ازدواج من پدر و مادرم فوت کردن و در وضعیتی که مستاجر بودیم و در واقع هیچ چیزی از ارثیه نبود ک بمن برسه،خانواده همسرم هم بسیار کم توان مالی هستن و من و همسرم اگر خدا قبول کنه بیشتر هزینه تاشون رو پرداخت می‌کنیم.عنوان کردم که به چه صورت بوده تبدیل پول نقد و گرفتن وام های متعدد،تقریبا یک دوم مبلغ رو وام گرفتیم بدون هیییییچگونه کمک و حمایتی از سمت خانواده ها

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
منتظر بودم اخرش بگن که بهشون ارث رسیدهاخه من و همسرم بیشتر از ۱۰ سال کار کردن و قناعت تونستیم یه خون ...

درآمدا فرق داره دیگه عزیزم به کارکردن نیست

سلام من اومدم با خبرای طلایی بالاخره وام زبپاد دخترم که ۵ تومن بود و فقط میشد کارت کشید ۵۰۰ هم روش گ ...

مبارکا باشه عزیز جان شرایط وام زیپاد چطوریه 

بعد چند وقت وام تعلق گرفت اونجا هم باید سکه جمع کنیم 

چون من چند بار پرسیدم کسی در مورد وام زیپاد نمیدونست

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام زهرا جون خوبی؟نیاز به راهنمایی و حرفات دارممن آزمون ارشد قبول شدم و ثبتنام کردم(شهریه پرداخت کر ...

عزیزم به نظر خودت بسنج

اصلا صرف خود مدرک فوق لیسانس حقوقت رو بیشتر نمیکنه؟ اگه حتی ۱ تومن ۲ تومن هم تا آخر بیشتر میکنه حتما برو دانشگاه رو. حتی اگه مدرکش مستقیما مورد استفاده نباشه

اما اگه حقوقت رو بیشتر نمیکنه و تنها رشته های خاصی باعث ارتقا شغلی یا افزایش حقوقت میشن سال دیگه شرکت کن. اما به خودت قول بده روزی سه چهار ساعت مطالعه داشته باشی تا کنکورت رو خوب بدی و در هر شرایطی به برنامه ات پاییند باش. اگه این تعهد رو در خودت میبینی سال دیگه کنکور بده.

عزیزم پول درمان و دندون رو که همه میدن. همین امروز هزینه دندون خواهرم شد ۱۴ میلیون. ببین جایی قبول میکنن توی دو سه نوبت بدی؟ اگه هم نشد فدای سرت. آدم کار میکنه که سالم باشه و نیازمند نباشه

برکت پول هم باید برنامه داشته باشی. پول بی برکت یعنی پولی که نمیدونی چی شده. چرا ندونی؟ همه چیزهایی که میخری رو یک ماه توی یک سر رسید مخصوص امسال بنویس ببین چی میشه؟

کمک به نیازمندان حتی ۵۰ تومن ۱۰۰ تومن هم فراموش نکن. همون دعایی ‌که میکنن بیمه ات میکنه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
زهرا جان من الان ۸ تا کیف دارم ۵ تا برای زمان مجردیمه و ۳ تا متاهلی.سه ساله ازدواج کردم.از این ۸ تا ...

باز من برعکس فکر میکنم که کیف نوعی پایبندی و زنجیر هست

سعی کن روزهایی رابدون کیف بری بیرون. تنها گوشی و کلید و کارتت رو بردار که توی جیبت جا میشه

میبینی همچنان میشه بیرون رفت اما راحت تر و سبک بال تر

من حتی گاهی دانشگاه میرفتم بدون کیف. (روزایی که دفتر دستک احتیاج نبود).

کم کم که این سبک رو تجربه کنی و اون حس شرم و خجالت بدون گیف بیرون بودن رو کنار بذاری، میبینی دیگه چشمت دنبال کیف دیگری نیست

و اینکه قانون بذار. بیشتر از ۵ تا کیف مثلا نباید داشته باشی.

یکی که بخری یکی دیگه باید اهدا بشه.

وقتی اینطوری کنی توی بازار با خودت میسنجی که کدوم رو به خاطرش باید رد کنم؟ آیا ارزش داره فلان کیف رو بدم بره؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
@مامان_سبحان7 سلام دوستانما باید اول اسفند ۷۵۰ میلیون پول مستاجر و بدیم دیشب ۴۰۰ وام گرفتیم و باید ...

سلام عزیزم امتیاز دهی بانک مهر که خیلی کند هست به خصوص با بازپرداخت ۶۰ ماهه و رسالت کمی سریع تر هست ولی باز خیلی نمیتونید وام زیادی بگیرید .

همون طرح بانک سپه خوب هست و امتیازدهی سریع تری داره .

مبارکا باشه عزیز جان شرایط وام زیپاد چطوریه بعد چند وقت وام تعلق گرفت اونجا هم باید سکه جمع کنیم چون ...

وام زیپاد به این صورته که شما مبلغی پول به حساب فرزندتون واریز میکنید و باید بذارید یه مدتی بمونه و براساس میانگین موجودی سه ماه گذشته فرزندتون وام میده تا سقف ده میلیون ، دیگه بستگی به خودتون داره که چقدر پول باشه و چه مدت زمانی ، میتونید ۵۰۰ هزار تومن یا یک میلیون یا دو میلیون واریز کنید و بذارید بمونه .

و دو برابر میانگین بهتون وام میده و توی خود زیپاد مینویسه که میانگینتون چقدره و مبلغ تسهیلاتی که میتونید بگیرید چقدر هست

من حساب پسرم ۶۰۰ هزار تومن واریز کردم دقیقا نمیدونم چقدر طول کشید شاید دو ماه شاید کمتر یا بیشتر و وام یک میلیونی رو گرفتم 

2810