2777
2789
حالا کافه نمیری ممکنه از چیزی خوشت بیاد یا لازمت بشه یا تولد کسی بشه. یعنی میگم ۱۰۰ درصد پولت رو پس ...

سلام زهرا جون 

خوبی؟

نیاز به راهنمایی و حرفات دارم

من آزمون ارشد قبول شدم و ثبتنام کردم(شهریه پرداخت کردم) و بعدش متوجه شدم این رشته برای پست من قابل اعمال نیست...

بنظرت چکار کنم ادامه تحصیل بدم یا بیخیالش بشم و انصراف بدم؟😂

اینم بگم که ترمی ۱۴میلیون شهریه اش هست

ضمن اینکه شاغلم و از مهر ماه باید مقداری حدود ۳تومن کرایه رفت و آمدم رو بدم

از طرفی دندان هام چنتاشون مشکل پیدا کرده و نیاز به دندونپزشکی دارم

احساس میکنم حقوقم برکت نداره و اصلا پول توو دستم نمیمونه با اینکه چیز قابل توجهی نمیخرم☹️☹️

چه کار‌کنم به کارام برسم؟

ضمن اینکه درباره دانشگاهم راهنماییم کن😅😘😘😘

خانم زهرا من ميتونم بهتون درخواست دوستى بدم؟ درباره تاپيك سوال دارم

حتماشای

در خدمتم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم همه ی دوستان و اشنایان اخلاق منو میدونن متاسفانه یا خوشبختانه ذره ای حرف مردم برام اهمیتی ...

خیلی عالی هستی😘

درسته واقعا چندبار ازین سبک پیام ها ازشما دیدم واقعا لذت میبرم.احساس نارضایتی و ناکافی بودن رو در آدم از بین میبری😘

کلی نکات عالی و آموزنده هم میگی.

مرسی که هستی💚

عزیزم حقانی هم فاکتور میده برای طلاسکه هاشم تقلبی نیستاما شما شروع کن حتما میبینی که چقدر انگیزه میگ ...

البته برای شال هم همینطورم فقط فرقش اینه که شال بیشتر استفاده میکنم و زودتر خراب میشن

سلام من اومدم با خبرای طلایی 

بالاخره وام زبپاد دخترم که ۵ تومن بود و فقط میشد کارت کشید ۵۰۰ هم روش گذاشتم و وزن ۱.۲۶۰ گوشواره برای دخترم گرفتم ۱۲ درصد

دستبند برای خودم چون عمل جراحی سختی داشتم و کلی هزینه درمان  دادم رفتم الان برای خودم دستبند گرفتم وزن ۳.۶۱۰ شد ۱۳۸۰۰ گفت ۶ درصد الان عکس نیدم

دخترم عاشقتم
عزیزم حقانی هم فاکتور میده برای طلاسکه هاشم تقلبی نیستاما شما شروع کن حتما میبینی که چقدر انگیزه میگ ...

فعلا که پارسیان حقانی رو دست من مونده کسی نخرید 🚶‍♀️

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام دوستان

من وارد سایت میلی شدم با هر دعوت بهتون سه سوت طلا میده یعنی با دعوت پنجاه نفر می تونید ۱۵۰ سوت الکی الکی طلا جمع کنید

این سایتشhttps://milli.gold/sms/13

کد دعوت منم هست می تونید بزنید milli-wou2u

هم شمش طلا بهتون میده به صورت فیزیکی و هم می تونید کارت هدیه طلا بگیرید 

سلام خانوما وقت بخیر مقداری طلا گذاشته ام برای فروش همه نو هستن با فاکتورفقط 100 بالای تابلو مثلاً ا ...

عزیزم طلاهاتون را توی دیوار شهرتون آگهی کنید یا دیوار مرکز استان تون که البته اونجا هم خیلی با احتیاط باید رفتار کنید و باید مواردی را رعایت کنید که خدایی نکرده پشیمانی پیش نیاد.

یا اینکه می تونید با سر زدن به طلا فروشی ها خریداران طلای دست دوم را شناسایی کنید و اونجا بهشون پیشنهاد بدیدکه بازم مواردی داره که باید رعایت بشه.یا در گروه های فامیلی و خانوادگی خبر بدید.

اینجا یه تاپیک عمومی هست سایت خرید و فروش طلا نیست.

بخاطر این گفتم که خدایی نکرده مشکلی برای شما به عنوان فروشنده و کسی که میخره پیش نیاد موارد زیادی متاسفانه به مشکل میخوره و قابل جبران نیست.

2810