2777
2789
سلام دوستان میشه لطفا بگین صفحه چند برنامه اصلی رو نوشتین؟یا اگه زحمتی نیست خلاصه وار برنامه رو بگین ...

اینجا رو یه مدت بخون به مرور با انواع روشهای پس انداز و صرفه جویی و مدیریت هزینه آشنا میشید فقط باید اراده داشته باشید و کم نیارید مثلا یکی از کارهای مهم برای کاهش هزینه حذف یا به حداقل رسوندن غذای بیرونه  ، گرفتن وام و تبدیل به طلا ، خرید از فروشگاههای تخفیف دار ، خرید میوه و سبزیجات به اندازه ی مصرف نه بیشتر و................

کافه نمیرم گلمپیشنهادات خیلی خوبی دادی ممنونم 🙏بازم خوشحال میشم اگه دوست داشتین بیشتر از تجربیاتتون ...

حالا کافه نمیری ممکنه از چیزی خوشت بیاد یا لازمت بشه یا تولد کسی بشه. یعنی میگم ۱۰۰ درصد پولت رو پس انداز نکن.

خرج غیر واجب هم خرجی هست که تنها و تنها بر اساس اینکه خوشت اومده خریدی. یعنی نبودنش خللی برات ایجاد نمیکنه. با وسیله دیگه ای که سالم هست، کارت راه میفته

مثلا ۳ تا ساعت داری مثلا دوتا بند فلزی و یک بند چرمی. این سه تا با هر استایلی ست میشه. ساعت بعدی رو وقتی بخر که اینها خراب شده باشن. در مورد کیف و لباس و لوازم آرایشم همینطور.

مثلا کتاب رمان لازم نیست همیشه بخری. با ۵۰ هزار تومن عضو کتابخونه شو و تا یک سال سالی دوتا کتاب بخون.

اگه کتاب کمک آموزشی که خیلی گرونه میخری، ببین زمان تخفیفاتشون کی هست. یا با دقت توی کتابخونه مدرسه رو ببین که نمیشه همون کتاب یا جایگزین مشابه پیدا کنی؟

من سال کنکورم بیشتر کتاب های کمک آموزشی رو از کتابخونه مدرسمون دو هفته ای میگرفتم. با همون ها کارم راه میفتاد و چیزی که دوست داشتم قبول شدم.

شاید باورت نشه من مدرسه دولتی میرفتم و همونجا یک همکلاسی داشتم اسمش سارا بود. من قلمچی میرفتم اونم میرفت. من کلاس کنکور مدرسه میرفتم اونم میرفت. اون پزشکی مشهد قبول شد الانم رزیدنت قلب یکی از بیمارستان های مشهد هست. یعنی تخصصش هم مشهد قبول شد. و من یکی از شاخه های کشاورزی. درسته علاقه دارم و چیزی که الان هستم آرزوی نوجوونی‌م هست، اما نمیشه  برتری پزشکی رو انکار کرد. هم درآمد هم شان اجتماعی هم آینده. یعنی میخوام بگم خودت بخواه و برای آینده ات از الان برنامه بریز. من تازه از سال پیش دانشگاهی برای کنکور خوندم. اما اگه رشته تاپ میخوای باید از سوم دبیرستان بخونی 

اگه مثلا با اسنپ میری و میای ببین رفت و آمد با اتوبوس و تاکسی و مترو چطوره.

اگه هرروز خوراکی از مدرسه میخری، از خونه ببر و پول خوراکی رو پس انداز کن. مثلا فقط یک روز در هفته رو به خودت اجازه بده خوراکی هیجان انگیز بخری. هم چاق نمیشی هم پولت میمونه. یا مثلا وقتی نمره خوب گرفتی به خودت جایزه بده

درضمن همون اول که پول تو جیبی میگیری بلافاصله نصفش رو تبدیل به طلا کن و خودت رو ملزم کن با نصف دیگه بگذرونی. و فقط به هدفت فکر کن.

دور و برت رو نگاه کن ببین چطوری میتونی پولت رو برای آینده ات پس انداز کنی به نحوی که به زندگیت آسیبی وارد نشه.

ببین قشنگم دانشگاه دولتی تاپ قبول شی، خیلی از هزینه هات کم میشه. من استخر میرم ساعتی ۱۵ هزار تومن. غذای دانشگاهمون ۱۲ هزار تومن و ۱۵ هزار تومنه و کیفیتش به نظر من قابل قبوله. خوابگاه بچه ها میگیرن ترمی ۵ میلیون تومن یعنی ماهی ۱ و ۵۰۰ حدودا پول جا میدن.

من براش زحمت کشیدم و الان دارم کیفش رو میبرم. تو هم اگه دلت میخواد آینده ات یک دانشگاه خوب باشه الان فکرش رو بکن. هر رشته ای رفتی مهم نیست حتی آنلاین شاپت رو هم میتونی راه بندازی اما دانشگاه دولتی روزانه برو.

کسی از آینده خبر نداره.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مامان_سبحان7    

سلام دوستان

ما باید اول اسفند ۷۵۰ میلیون پول مستاجر و بدیم دیشب ۴۰۰ وام گرفتیم و باید حدود ۳۰۰ جور کنیم که به ۲۰۰ راضی شدیم و ۱۰۰ تومن هم موتور بفروشیم

اصلا نمیتونیم ریسک کنیم و طلا بگیریم

امروز چند تا بانک سر زدیم اولش میخواستیم وام با بازپرداخت بلند مدت بگیریم مثلا سپه یه طرح داشت نگین پویا ۲۳ ٪ و ۶۰ ماهه با ۴ ماه سپرده 

مسکن هم ۳ ماهه و بازپرداخت ۵ ساله 

قسط هر دو حدود ۵ و نیم

بعد پشیمون شدیم گفتیم بریم سمت رسالت و مهر ایران که سود کمتری بدیم ولی بازپرداخت مثلا ۱۸ تا ۲۴ ماهه که حدودا ماهی ۸ تومن میشه

البته ما تا خرخره تو قسط و قرضیم

به نظرتون کدوم بهتر ؟ لطفا هر کسی تجربه داره راهنمایی کنید فردا باید پولو سپرده کنیم که زمانو از دست ندیم

بانک مهر کسی وام ۴درصد گرفته با بازپرداخت ۶۰ ماهه ؟؟؟

میخواستیم پولو بدیم دست کسی باهاش ۴ ماه کار کنه که گفت ۶۰ تومن میده ولی پول زیادی دستمون و نمیگیره

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
کافه نمیرم گلمپیشنهادات خیلی خوبی دادی ممنونم 🙏بازم خوشحال میشم اگه دوست داشتین بیشتر از تجربیاتتون ...

حالا کافه نمیری ممکنه از چیزی خوشت بیاد یا لازمت بشه یا تولد کسی بشه. یعنی میگم ۱۰۰ درصد پولت رو پس انداز نکن.

خرج غیر واجب هم خرجی هست که تنها و تنها بر اساس اینکه خوشت اومده خریدی. یعنی نبودنش خللی برات ایجاد نمیکنه. با وسیله دیگه ای که سالم هست، کارت راه میفته

مثلا ۳ تا ساعت داری مثلا دوتا بند فلزی و یک بند چرمی. این سه تا با هر استایلی ست میشه. ساعت بعدی رو وقتی بخر که اینها خراب شده باشن. در مورد کیف و لباس و لوازم آرایشم همینطور.

مثلا کتاب رمان لازم نیست همیشه بخری. با ۵۰ هزار تومن عضو کتابخونه شو و تا یک سال سالی دوتا کتاب بخون.

اگه کتاب کمک آموزشی که خیلی گرونه میخری، ببین زمان تخفیفاتشون کی هست. یا با دقت توی کتابخونه مدرسه رو ببین که نمیشه همون کتاب یا جایگزین مشابه پیدا کنی؟

من سال کنکورم بیشتر کتاب های کمک آموزشی رو از کتابخونه مدرسمون دو هفته ای میگرفتم. با همون ها کارم راه میفتاد و چیزی که دوست داشتم قبول شدم.

اگه مثلا با اسنپ میری و میای ببین رفت و آمد با اتوبوس و تاکسی و مترو چطوره.

اگه هرروز خوراکی از مدرسه میخری، از خونه ببر و پول خوراکی رو پس انداز کن. مثلا فقط یک روز در هفته رو به خودت اجازه بده خوراکی هیجان انگیز بخری. هم چاق نمیشی هم پولت میمونه. یا مثلا وقتی نمره خوب گرفتی به خودت جایزه بده

درضمن همون اول که پول تو جیبی میگیری بلافاصله نصفش رو تبدیل به طلا کن و خودت رو ملزم کن با نصف دیگه بگذرونی. و فقط به هدفت فکر کن.

دور و برت رو نگاه کن ببین چطوری میتونی پولت رو برای آینده ات پس انداز کنی به نحوی که به زندگیت آسیبی وارد نشه.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم پول پارسیان رو باید یه دفعه ای بدیم یا اونم اقساطه

عزیزم میتونی ریز ریز پولش رو طلا بخری فقط پول وکیوم رو باید بدی

عزیزم میتونی ریز ریز پولش رو طلا بخری فقط پول وکیوم رو باید بدی

منظورم اینه مثلا من از حقانی پارسیان ۱۵۰ سوت میخوام زده ۶۰۰ حالا سوال من اینه که این ۶۰۰ رو باید یکجا پرداخت کنم یا نه

منظورم اینه مثلا من از حقانی پارسیان ۱۵۰ سوت میخوام زده ۶۰۰ حالا سوال من اینه که این ۶۰۰ رو باید یکج ...

بله عزیزم

اگه با گلدان طلا میخواین خرید کنین، مثلا ۱۰۰ سوتی رو باید یکجا پول ۱۰۰ سوت طلا رو بدین اگه زیاده

پنجاه سوتی بخرین تا بشه ۱۰۰ سوت و بعد سفارش سکه پارسیان ۱۰۰ سوتی بدین

هزینه ارسال هم ۷۰ هزار تومنه

یعنی با حضوری خریدن فرقی داره؟

نه عزیزم قیمت خرید از طریق گلدان طلا و از طریق سایت، فرقی با قیمت های حضوریشون نداره 

عزیزم من از اردیبهشت ماه ۷ تا سکه پارسیان ۵۰۰ سوتی جمع کردمیعنی ۳ و نیم گرمتو اولیش رو بخر بعد دیگه ...

سلام ممنون زهرا جان از راهنماییت 

الان متوجه شدم عزیز چقدر خوب خدا براتون بیشترش کنه به مالتون رزق و روزی بده پس انشاالله منم شروع میکنم بنیت خرید گوشواره کارتیر تقریبا اندازه ۳ گرم ونیم باید جمع کنم 

از بیرون یجای معتبر می‌شناسم که خودش مهر میکنه ولی بر اسنپ پی یا حقانی رو نمیدونم بیرون راحت بردارن یا نه 

اسنپ پی میخواستم از امین رز بخرم بعد پشیمون شدم نگرفتم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام ممنون زهرا جان از راهنماییت الان متوجه شدم عزیز چقدر خوب خدا براتون بیشترش کنه به مالتون رزق و ...

عزیزم حقانی هم فاکتور میده برای طلا

سکه هاشم تقلبی نیست

اما شما شروع کن حتما میبینی که چقدر انگیزه میگیری و خدا از آسمون برات پول می‌فرسته

منم وقتی شروع کردم به پس انداز اصلا فکرش رو نمیکردم که توی ۴ ماه بتونم حدودا ۳۰ میلیون جمع کنم

حالا کافه نمیری ممکنه از چیزی خوشت بیاد یا لازمت بشه یا تولد کسی بشه. یعنی میگم ۱۰۰ درصد پولت رو پس ...

زهرا جان من الان ۸ تا کیف دارم ۵ تا برای زمان مجردیمه و ۳ تا متاهلی.سه ساله ازدواج کردم.از این ۸ تا ۳ شیک و مجلسی و یکی دوشی.۴ تا هم دستی.همش خوره ی خرید کیف دارم و دوس بخرم البته خیلی مقاومت میکنم.اما هر جا کیف میبینم حالم بد میشه دوس دارم بخرم.نمونش جمعه با همسرم رفته بودیم خیابون قرنی اون قسمت که پر از کیف و کفشه من قصدم خرید کفش بود که یه جفت کفش خوب گرفتم ۱۳۰۰ داشتم وسوسه میشدم کیف هم بخرم همسرم بنده ی خدا هم حرفی نداشت.اما باز مقاومت کردم و گفتم نمیخوام.گفتم اگه لازم داشتم برای عید میخرم.البته از کیفایی که دارم هم زیاد استفاده نمیکنم.این مساله برام یه مشکل بزرگ شده همیشه تو بازار چشمم دنبال کیفاست دارم دیوونه میشم

حالا کافه نمیری ممکنه از چیزی خوشت بیاد یا لازمت بشه یا تولد کسی بشه. یعنی میگم ۱۰۰ درصد پولت رو پس ...

سلام زهرا جون 

خوبی؟

نیاز به راهنمایی و حرفات دارم

من آزمون ارشد قبول شدم و ثبتنام کردم(شهریه پرداخت کردم) و بعدش متوجه شدم این رشته برای پست من قابل اعمال نیست...

بنظرت چکار کنم ادامه تحصیل بدم یا بیخیالش بشم و انصراف بدم؟😂

اینم بگم که ترمی ۱۴میلیون شهریه اش هست

ضمن اینکه شاغلم و از مهر ماه باید مقداری حدود ۳تومن کرایه رفت و آمدم رو بدم

از طرفی دندان هام چنتاشون مشکل پیدا کرده و نیاز به دندونپزشکی دارم

احساس میکنم حقوقم برکت نداره و اصلا پول توو دستم نمیمونه با اینکه چیز قابل توجهی نمیخرم☹️☹️

چه کار‌کنم به کارام برسم؟

ضمن اینکه درباره دانشگاهم راهنماییم کن😅😘😘😘

2810