2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرجم با پول تو جیبی که میگیرم جداستاما اگه خرج رو کم کنم پول ماهیانم بیشتر میشهخرجامم روتین پوست و ب ...

عزیزم با ماهی یک تومن هم میتونی برای ۲ ۳ سال آینده پس انداز خوبی داشته باشی

از این مبلغ ۲۵۰ برای کافه با دوستات جدا کن 

میمونه ۷۵۰ تومن. 

تو میتونی با این پول ماهانه سکه پارسیان بخری.

اگه ۲ ساله حساب کنیم حدودا ۵ ۶ گرم طلا میشه.

نمیگم مبلغ زیادی هست اما بازم میتونه در سال کنکورت خیلی بهت کمک کنه که رشته خوب قبول شی

یا اگه آنلاین شاپ بخوای بزنی بازم خیلی کمکت میکنه

برای خرید طلا هم به نظرم بهتره از سایت حقانی استفاده کنی

توی گوگل بزن گالری طلای حقانی

توی سایتش سه خط بالا سمت راست رو بزن به گلدان طلا میرسی. از اونجا میتونی با هر مبلغی سوت طلا بخری و به نظر من وقتی به ۵۰۰ سوت رسید، سفارش بده در خونتون ارسال میکنن.

از خرج های غیر واجب بزن و به هدفت فکر کن. هرچقدر تونستی طلا بخر.

برای خودت قرارداد ببند که مثلا دوماهی یک سکه پونصد سوتی بخری.

البته این نظر منه بازم بقیه راهنمایی میکنن و خودت تصمیم بگیر کدوم راه رو بری. اما الان پس انداز کنی به صورت طلا، پشیمون نخواهی شد و بعدا ۱۰۰ پله جلو میندازتت

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
کاش ی نفرم جواب ما میداد شانس هیجا نداریم

هیچ وقت وام روبا وام صاف نکن اینجوری فقط پول کارمزد وام میدی.ببین مثلا ۳ تا وام ۱۰ تومنی گرفتی هرکدومو ۱۲ پس میدی حالا دو تومن دادی از هر کدوم.حالا میای ۳۰ وام میگیری اونا رو صاف میکنی و باز باید۳۶ پس بدی.یعنی ۶ تومنی که تا حالا دادی هیچ شده. 

اگر میتونی وامو بگیر طلا یا سکه بخر

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
عزیزم با ماهی یک تومن هم میتونی برای ۲ ۳ سال آینده پس انداز خوبی داشته باشیاز این مبلغ ۲۵۰ برای کافه ...

زهرا جان وارد قسمت گلدان طلا شدیم بعد کدوم گزینه رو بزنیم

معصومه جان و خواهرای عزیزملطفاً راهنمایی کنید من ماهی حدود ۱۵ درآمد دارم ۶ تومن هم قسط قرعه کشی میری ...

سلام ، طلاهاتون رو اصلا دست نزنید یعنی به فکر فروش نباش ، پول نقد رو توی حساب ویپاد بذار و وام بگیر و باهاش طلا بخر ، قرعه ها هم هر وقت رداومد دوباره طلا بگیر💖

سلام و صد سلام خدمت دوستای گلم عزیزای دلم ❤️ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه ثحالتون خوبه دیگه انشالله ...

وای معصومه جون باور کن اونقدر خوشحال شدم از اومدنت که خدا میدونه بغض کردم،ممنون که اومدی باور کنید امید خیلی از ماها بعد از خدا اینجاست حتما بیا و تاپیک رو مدیریت کن به خاطر ماهایی که سرتا پا گوش به حرف شماییم،وقتی دوستان میگن چند ساله که با شما همراه هستن به قدری حسرت میخورم که چرا شمارو زودتر پیدا نکردم،خدا میدونه دعای خیر ما همیشه همراهتون هست

خانمهایه خانمی بوداینجامیگفت وام ودیعه ازبلو انک س ام ان گرفته اسم کاربریش یادم نیست کاش پستمواگه ب ...

خودشون گفتن تمام مراحلش اینترنتی و غیر حضوری و از طریق کافی نت انجام دادن

زهرا جان وارد قسمت گلدان طلا شدیم بعد کدوم گزینه رو بزنیم

عزیزم اونجا با توجه به بودجه ای که تمایل دارید یکی از گزینه ها رو بزنید

مثلا میخواین ۵۰ سوت بخرین ۱۰۰ سوت بخرین یا مقادیر دیگه

توی سایت خودش جمع میشه و وقتی به وزن مورد نظر رسید باید از خود سایت سکه یا طلا بخرین‌. یعنی اینطور نیست که بعدا پولتون رو بهتون بدن فقط باید از خود سایت خرید کنید

طلاهاشون قشنگه اما نو هست. اجرتش برای خرید سرمایه گذاری بالاست به نظر من پارسیان ها و سکه های بانکی شون خوبه. با این روش

بهرحال اگر طلای مصرفی هم خواستین از خود سایت میتونین خرید کنید

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم با ماهی یک تومن هم میتونی برای ۲ ۳ سال آینده پس انداز خوبی داشته باشیاز این مبلغ ۲۵۰ برای کافه ...

کافه نمیرم گلم

پیشنهادات خیلی خوبی دادی ممنونم 🙏

بازم خوشحال میشم اگه دوست داشتین بیشتر از تجربیاتتون بگید و  راهنماییم کنید😄

خرج های غیر واجب یعنی چیا الان مثلا چی چیزایی غیر واجب به حساب میاد؟؟

منم حس میکنم خیلی خرجای الکی دارم🥲

عزیزم اونجا با توجه به بودجه ای که تمایل دارید یکی از گزینه ها رو بزنیدمثلا میخواین ۵۰ سوت بخرین ۱۰۰ ...

عزیزم پول پارسیان رو باید یه دفعه ای بدیم یا اونم اقساطه

2810