2777
2789

دوستان من یسری کارهای هنری درست میکنم تو فضای مجازی میفروشم هم اینستا هم باسلام....اینستا که باید بلد باشیو وقت بزاری که من اصلا حوصلم نمیگیره امروز عصبی شدم پیجمو بستم دوستدارم بیشتر نتیجه بگیرمو مشتری داشته باشم بنظرتون کارامو بردارم ببرم مغازه های مرتبط نشون بدم؟بنظرتون سفارش میگیرم؟؟؟؟

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و صد سلام خدمت دوستای گلم عزیزای دلم ❤️ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه ثحالتون خوبه دیگه انشالله ...

سلام معصومه جون 😍❤️❤️❤️❤️

خوبی فدات شم،با اومدنت لبخند به لبمون نشست بانوی دوست داشتنی🌺🌺🌺😘

وااااایییی خدا 🫠🫠🫠🫠چرا توی صندوق امانات بانک نمیذاری؟خونه خواهر منو اول ازدواجش دزد زد. همه چیش ...

صندوق امانات هم دزد زد آخه😂

دزد خونه ما اشنا فامیل بود وگرنه ساختمون امنه دوربین و سرایداری حتی پیک نمیاد بالا 

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
۱۲ درصد عزیزم مبارک باشه

یاس جان .

طلا ۱۶ گرم و۳۴۰ سوت بوده.

قیمت کل ۶۲۳۰۰

طلا ۳۶۲۰ .

این جوری من میزنم ۵ درصدمیشه که .

این ۷ درصد می خواستدحساب کنه .

گفت تقریبا ۲۱۵ بالای فی میشه بهم یعنی بیشتر زده ُ

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
یاس جان .طلا ۱۶ گرم و۳۴۰ سوت بوده.قیمت کل ۶۲۳۰۰طلا ۳۶۲۰ .این جوری من میزنم ۵ درصدمیشه که .این ۷ درصد ...

الان رفتم دیدم سوت و قیمت ها رو اشتباه زدم درستش همینه .

وزن ۱۶و سیصد وچهل . 

قیمت کل ۶۲ و ۳۰۰

قیمت فی طلا ۳۶۲۰.

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
یاس جان .طلا ۱۶ گرم و۳۴۰ سوت بوده.قیمت کل ۶۲۳۰۰طلا ۳۶۲۰ .این جوری من میزنم ۵ درصدمیشه که .این ۷ درصد ...

الان رفتم دیدم سوت و قیمت ها رو اشتباه زدم درستش همینه .

وزن ۱۶و سیصد وچهل . 

قیمت کل ۶۲ و ۳۰۰

قیمت فی طلا ۳۶۲۰.

اهان پس قبلیه وزنشو اشتباه یک گرم کمتر نوشتی؟ 

اره ۵ درصد حساب کرده

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلامبله مناسبهاما اون چیزی که برات مناسبه رو استفاده کنچون اینجا ما اکثرا بالای ۲۵ ۲۶ سال هستیماگر م ...

ببین من پولی که از مامان بابام میگیرم متغیره ولی کمه شاید ماهی ۵۰۰  اگه تلاش کنم ۱ تومن بابام درآمد داره اما زیاد بهم نمیده

بنظرتون چیکار کنم که پولم جمع شه؟؟

مثلا شرایط خرید طلای قسطی تو اسنپ چطوریه؟؟

سلامبله مناسبهاما اون چیزی که برات مناسبه رو استفاده کنچون اینجا ما اکثرا بالای ۲۵ ۲۶ سال هستیماگر م ...

خرجم با پول تو جیبی که میگیرم جداست

اما اگه خرج رو کم کنم پول ماهیانم بیشتر میشه

خرجامم روتین پوست و بدنم هست که حدود ماهی ۲ تا ۳ تومنه 

لباس رو چون پارسال خیلی خریدم الان لازم ندارم اما دوست دارم لباسای کاربردی بخرم نمیدونم چیا بگیرم 

خرجای دیگم که کلاس و مدرسه و.... ایناس کلا جداست و با مامان بابام و حساب نمیشه

راهنمایی هاتون برام خیلی باارزشع🥰🙏

سلام و صد سلام خدمت دوستای گلم عزیزای دلم ❤️ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه ثحالتون خوبه دیگه انشالله ...

سلام به روی ماهت عزیزم❤

از دیدن پستتون بسیارررر خرسند شدم😍

برای دختر گلتون هم آرزوی موفقیت دارم عزیزم❤

من همینجور که در جریان هستید ریز ریز هر پولی دستم برسه طلا میخرم این از گزارش من😉🤭

2810