2777
2789
ممنونم عزیزم خیلی لطف کردید که برامون نوشتیداز خدا میخوام که بهترین اتفاق ها تو خونه جدید براتون بیف ...

فدای محبتتون بشم،همینطور بهترین ها برای شما و خانواده محترمشون باشه،راهنمایی‌هاتون بسیار ارزنده بودش،چشم مزاحمتون میشم مهربان جانم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام و صد سلام خدمت دوستای گلم عزیزای دلم ❤️ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه ثحالتون خوبه دیگه انشالله ...

عه معصومه خانم نازنین خوش اومدی جای خالیتون واقعا حس میشد کم کم داشت پس انداز خون مون میفتاد پایین 

خوشحالیم که کنار هم هستیم 

انشاالله همیشه برقرار باشید ❤

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
عزیزم اگر سکه هاتون رو به حد نصاب برسونید باز میشه نگران نباشید من ۲ بار این کار رو انجام دادم .

ممنون عزیزم منو از این سردرگمی نجات دادی بوس بهتون که همیشه راهنمایی میکنید ❤

واي دختر اشك مارو هم در آوردي ان شاءالله هميشه اشك شادي بريزي هزار الله و اكبر مبارك باشه عزيزم ان ش ...

قربونت برم عزیزدلم،خدا انشاالله همیشه دلتون رو شاد کنه.ممنونم از همراهی و همدلیتون.الللهی ببخشید واقعا خودمم فک نمیکردم وقتی بخوام براتون بنویسم گریه کنم اما باورت میشه تمام این دوسال،لحظه لحظه اش اومد جلوی چشمم و اشکم سرازیر شد تمام برنامه ریزی ها تمام فرمتی اقتصادی تمام صبوری ها و نکاتی که بهت بگم ریز ریزشم در این که مثلا چندتا نون واسه امروزم بسه یا مثلا ی نصفه قاشق چایی بریزم برا امروز یا ی قاشق اما گفتم قبلا من بهترین مواد غذایی با کیفیت ترین رو می‌خرم اما به اندازه..انشاالله صد ها برابر این دلخوشی برای شما و دوستان عزیزی باشه که اینجا صبورانه و از صمیم قلب راهنمایی میکنن

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
میشه بگی چکار کردی ؟

صفحه قبل برای پادری جان نوشتم عزیزم

معصومه جان و خواهرای عزیزم

لطفاً راهنمایی کنید 

من ماهی حدود ۱۵ درآمد دارم 

۶ تومن هم قسط قرعه کشی میریزم 

از شانس بدم همه قرعه ها سال بعد در میاد 

من ۷۵ میلیون طلا دارم ۲۰ گرم 

۳۵ میلیون هم نقد دارم 

رو هم رفته میشه ۱۱۰ میلیون 

به نظرتون من با این ۱۱۰ میلیون چکار کنم ؟ بزارم بانک برای سود ؟ بزارم ویپاد وام بگیرم ؟ ۶ تومن دارم قسط میدم همینطوریش 

دوست دارم پولی که دارم برام پول تولید کنه 

همینطوری الکی طلا زینتی نباشه فقط  تو دوست 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

سلام عزیزدلم ،چشممون به جمال زیباتون روشن خانوم خانوما ،الان ده روزه میام که یه خبر خوشحال کننده بهت ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

سلام قربونت برم ❤️😍واقعا ؟؟؟🤩🤩🤩

به به 😍چه کردی تو دخترررر

اکه میدونستم خبر توپ داری خیلی زودتر میومدم 🤩😍

چقدرررر خوشحال شدم من برات عزیزم ❤️ چقدرررر افتخار میکنم بهت 

بالاخره موفق شدین 😍🤩🤩🤩چقدررر لذت بخشه 

چقدر غرور آفرین 😍ببینی دوستت ....عزیزت ...هم نوعانت 

دارن پیشرفت میکنند ❤️

بیا بغلم ❤️❤️❤️❤️

خیلی مبارکتون باشه عزیزم ❤️😍

از ته ته ته قلبم برات خوشحال شدم ...باور کن انگار خودم گرفتم 

پس راه درست رو انتخاب کردی 👌بین دو راهی که بودی 

و باهام حرف زدیم 

بالاخره تونستی با سیاست و با محبت همسرت رو راضی کنی اول خونه باشه الویتتون👌بازم باریکلا بهت 

مبارکتون باشه ...کار خیلی خیلی بزرگی کردین 

انشالله تو اون خونه در کنار عزیزانت جون بگی و جووون بشنوی ❤️

صدای خنده هاتون بپیچه تو کوچه و خیابوناش ❤️

بابت دعای خیر و قشنگت هم ممنونم عزیزم ❤️ انشالله بدرقه ی خونه زندگی خودت باشه عزیزم ❤️ 

ببین عزیزم همه ی دوستان و اشنایان اخلاق منو میدونن متاسفانه یا خوشبختانه ذره ای حرف مردم برام اهمیتی ...

چه حس خوبی از پیامتون گرفتم،منم آدم شکرگزاریم ،یه خونه ی ۷۰ متری داریم انگار یه قصر دارم ،با توجه به اینکه همه ی اطرافیانم خونه هاشون زیر ۱۵۰ متر نیست ،

همیشه خونم برام تازگی داره وقتی تمیزش میکنم به خودم میگم یادته با پول کمی که داشتید چقدر دنبال خونه گشتی ،وقتی با املاکی اومدیم این خونه رو دیدیم تو دلم گفتم خدایا میشه این خونه برای ما بشه 🥲 و خدا روشکر چون فروشندش عجله داشت با قیمت مناسبی بهمون خونه رو فروخت🥰

البته که همیشه قناعت میکنیم و پس انداز ،و به فکر پیشرفت هستیم...ولی نه به قیمت گرفتن آرامشمون💚

شاید اگه قناعت نمی‌کردیم و خب نمیتونستیم این خونه رو بخریم ،الان با توجه به تورم همین خونه رو نمیتونستیم اجاره کنیم

خدارو هزاران مرتبه شکر🤲💕

سلام و صد سلام خدمت دوستای گلم عزیزای دلم ❤️ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه ثحالتون خوبه دیگه انشالله ...

آخی معصومه جان یادتونه قول گواهی نامه دادم عزیزم 

چشم عزیزم حتما انشاالله تا پایان سال حتما تموم کردمش 

این مدت شما نبودی

خیلی برنامه ها نوشته بودم انجام دادم 

خیلی وقت بود دکتر میخواستم برم تیک خورد

چکاب آزمایش سونو همه روانجام دادم تیک خورد 

بر خودم یمقدار پس انداز داشتم بیشترشم همسرم گذاشت گوشی خریدم اینم تیک خورد 

بعد ده سال که طلا نداشتم همسرم راضی شد برام روز ۱۳ صفر یه زنجیر و پلاک و یه گوشواره خرید گرچه سبکن و گرم پایین ولی خداروشکر برام با اززشه انگار اونم حس کرده دلم میخواد پس انداز کنم

انشاالله بر نیمه دوم سال یسری برنامه ها جدید از پس انداز تا گواهی نامه و لیزر بدن و همه رو نوشتم انشاالله 

حتما تیک میخورن منتظرم مدارس بازشن 

چون دخترم مدرسه بودنی راحت برم و بیام 

سلام عزیز دلمممم خیلی خوش برگشتی منتظرت بودیم ♥️🎀♥️🎀♥️

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
خدا رو شکر بازم پستت رو دیدم دوست خوبم تبریک میگم به خاطر موفقیت دخترت دختر منم دقیقا امسال کنکور ...

قربونتون برم بچه ها ♥️من خواهر کوچیکه همتون هستم 

دوستایی که پیامم رو ریپ زدین...اینو بدونین که دل به دل راه داره 

همانطور که شما به من محبت دارین ❤️ متقابلا شما هم برام بی نهایت ارزشمند هستین ♥️❤️

فقط نخواستم دونه دونه ریپ بزنم 😘🥰🤩

اما شما آفق جونم ❤️ لطف داری خانومم 

عه پس شما هم دختر کنکوری داشتین ....

به سلامتی انشالله...چشمتون روشن عزیزم ❤️ کدوم دانشگاه در اومدن از تبریز ؟

اصلا نگران نباش تبریز ...جای خیلی خیلی خوبی 😍

منطقه یک ..... از هر لحاظ امن 

و اینکه اگه اینجا در بیاد نگران نباش خودم هم هر از گاهی میرم به دخترتون سر میزنم ♥️اصلا نگران نباش عزیزم 

2810